Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصری با اشاره به حاکمیت اعتماد و احترام متقابل بین هنرمندان و برگزار کنندگان جشنواره کارتون و کاریکاتور، گفت: سه کمک داور که از برگزیدگان دوره قبل هستند در کنار داوران برای رعایت عدالت بیشتر حضور داشتند.

خبرگزاری شبستان، سرویس فرهنگی- مریم داوری: دهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور با موضوع جوان ایرانی به همت موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر و حوزه هنری خراسان شمالی 18 آبان در تالار فرهنگی هنری حافظ شهرداری بجنورد برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره تقویم ثابتی دارد و مراسم اختتامیه آن هر سال در تابستان برگزار می شود اما امسال به دلیل تقارن آن با محرم و صفر، در آبان برگزار می شود. به منظور اطلاع از جزییات جشنواره کارتون و کاریکاتور  گفتگویی با «عباس ناصری»، دبیر هنری این جشنوراه ترتیب دادیم که بدین شرح است:

 

بعد از گذشت 10 دوره از جشنواره کاریتون و کاریکاتور، کمیت و کیفیت آثار آنرا چگونه ارزیابی می کنید؟

جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور سال اول به صورت بین المللی برگزار شد و سپس به خاطر سیاست های حوزه هنری به صورت ملی برگزار  می شود. در شهر کوچکی مانند بجنورد برگزاری چنین جشنواره ای خیلی سخت است اما خدا رو شکر هنرمندان اعتماد کردند و 10 سال است که به صورت تقویم دار، بدون وقفه و خلل پیاپی این جشنواره را برگزار کردیم.خوشبختانه آثار این جشنواره به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته است.

 

استقبال هنرمندان از جشنواره کارتون و کاریکاتور چقدر است؟

 استقبال هنرمندان از این جشنواره خیلی خوب بوده است. امسال همزمان با جشنواره کارتون و کاریکاتور، جشنواره های دیگری داریم که جوایز آنها بیشتر است اما آمارشان به آمار ما نرسیده است. این استقبال فقط به دلیل اعتماد هنرمندان است. سالهاست که هنرمندان به ما اعتماد دارند. هنرمندان تقویم جشنواره کارتون و کاریکاتور را دارند، می دانند ما در چه تاریخی فراخوان می دهیم، در چه تاریخی جشنواره را برگزار می کنیم، اختتامیه چه زمانی است و همچنین می دانند که تمام برنامه ها از جمله کتاب جشنواره و تندیس آن سر جای خود است.

 

تا کنون چند کتاب که حاصل جشنواره کارتون و کاریکاتور است، چاپ شده است؟

۹ سال است که جشنواره کارتون و کاریکاتور برگزار شده است و ما 9 کتاب منتشر کردیم. کتاب دهمین جشنواره کارتون و کاریکاتور زیر چاپ است. در هر دوره جشنواره ،کتاب با احترام برای تمام هنرمندان ارسال می شود، کاری که در کشور به ندرت صورت می گیرد. 10 سال است که برای تمام هنرمندان و شرکت کنندگان کتاب جشنواره را پست می کنیم. این گونه احترام ها باعث می شود، شرکت کنندگان نیز در ارسال آثار به ما احترام می گذارند.

 

چند هنرمند در دهمین جشنواره کارتون و کاریکاتور شرکت کردند؟

 در این دوره از جشنواره 160 هنرمند از 24 استان کشور شرکت دارند. در بخش کارتون 403 اثر و در بخش کاریکاتور 160 اثر داشتیم و 19 نفر از هنرمندان به عنوان برنده تجلیل می شوند.

 

در این دوره از جشنواره کدامیک از اساتید کارتون و کاریکاتور تجلیل می شود؟

امسال قرار است از استاد بهمن عبدی تقدیر و تجلیل  شود زیرا که معتقدیم اگر امروز در حوزه کارتون و کاریکاتور حرفی برای گفتن داریم به دلیل سال‌ها فعالیت و تلاش هنرمندان و اساتیدی همچون بهمن عبدی و جواد علیزاده است.سال قبل در نهمین دوره جشنواره کارتون و کاریکاتور از استاد جواد علیزاده تقدیر کردیم.

 

داوران این دوره از جشنواره چند نفر هستند و برای رعایت داوری منصفانه چه نکاتی مدنظر داشتید؟

پنج نفر داور و سه نفر کمک داور داریم. سعی کردیم اعضای هیئت داوران متشکل از پیشکسوتان و جوانان باشند. همچنین برای رعایت عدالت سعی کردیم که هر سال تیم داوری جشنواره جدید باشد. علاوه بر این به منظور رعایت انصاف و عدالت بیشتر سه نفر از برگزیدگان نهمین جشنواره کارتون و کاریکاتور را به عنوان کمک داور انتخاب کردیم که در جلسات داوری حضور داشته باشند.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی یوم الله ۱۳ آبان اردبیل روز 13 آبان استکبار ستیزی کانون های فرهنگی هنری مساجد مجلس راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان موسسه سپهر سوره هنر عباس ناصری مریم داوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۸۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی وزارت علوم، مهدی بادپا مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و بهداشت با حضور فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر بعمل خواهد آمده است.

گفتنی است نشست مرحله نهایی داوری این جشنواره با حضور علی نادری، سعید صدرائیان، امید مهدی نژاد، اکبر نصرالهی، علی رجبی، مرتضی خلفی زاده، حامد تیموری، رضا رخسایی، حامد یاقوتی، مهدی عرفاتی، سید شهاب واجدی و متین منتظمی برگزار شد.

کد خبر 6080933

دیگر خبرها

  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • برگزاری اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب/ هدیه‌ای که تقدیم مردم غزه شد
  • اختتامیه دهمین دوره هفته هنر انقلاب برگزار شد
  • آغاز جشنواره استانی طنزواره میرماه در محمودآباد
  • بیست‌وششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان اصفهان برگزار می‌شود
  • ۱۵ اردیبهشت؛ برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره تیتر دانشجویی
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • (تصاویر) همه چیز درباره مراسم «هزار دف» کردستان در ۱۴۰۳