Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@22:49:05 GMT

قدمت تپه باستانی قلا گیلانغرب تعیین می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۹۱۵۴۸

قدمت تپه باستانی قلا گیلانغرب تعیین می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان گیلانغرب از آغاز اولین مطالعات و کاوش‌های باستان شناسی به منظور لایه‌نگاری و گاه‌نگاری تپه باستانی قلا در این شهرستان خبر داد.

سیروس ادیب در گفت و گو با ایسنا، بابیان اینکه تپه قلا از جمله آثار باستانی مهم استان است که در مرکز شهر گیلانغرب واقع شده، اظهار کرد: هرچند در سالهای دور کار تعیین عرصه و حریم این تپه باستانی انجام گرفته، اما چون تاکنون کاوشی روی آن اجرا نشده قدمت دقیق آن هنوز مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عده‌ای از باستان شناسان قدمت این تپه باستانی را متعلق به دوره مس‌سنگی یعنی هزاره چهارم تا پنجم قبل از میلاد می‌دانند و عده‌ای دیگر نیز معتقدند که این تپه مربوط به دوره نوسنگی یعنی هزاره دهم تا هفتم پیش از میلاد است.

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان گیلانغرب تصریح کرد: تاکنون قدمت دقیق این تپه باستانی مشخص نشده و برای همین میراث فرهنگی استان با اختصاص اعتبار مورد نیاز کار لایه نگاری این اثر تاریخی را به منظور گاه‌نگاری آن آغاز کرده است.

وی بابیان اینکه لایه نگاری این تپه باستانی تا حدود یک ماه آینده ادامه خواهد داشت، یادآورشد: در این مدت گروهی از باستان شناسان از راس تا قعر تپه را لایه نگاری خواهند کرد تا با مشاهده مواد فرهنگی و دیگر بقایای تاریخی، قدمت این تپه باستانی را تعیین و ابهام تاریخی آن را رفع کنند.

ادیب خاطرنشان کرد: امیدواریم پس از اتمام اولین فصل مطالعات در این تپه باستانی و تعیین قدمت آن، راه برای ادامه کاوش‌ها و ایجاد یک سایت‌موزه در آن فراهم شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گيلانغرب تپه باستاني كرمانشاه استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۱۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حد نگاری اراضی ملی سیرجان

   


به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان سییدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان سیرجان که با هدف صدور اسناد مالکیت زمین‌های کشاورزی در فرمانداری تشکیل شد گفت: بخش عمده هزینه صدور اسناد مالکیت حدنگار اراضی کشاورزی را تهیه و تولید نقشه تشکیل می‌دهد، که برای برداشته شدن این هزینه‌ها از دوش کشاورزان، در شهر‌های مختلف استان قرارداد‌هایی با شرکت‌های مشاور منعقد شده است که این شرکت‌ها هزینه‌های آنان را پرداخت می‌کنند.
وی از ظرفیت‌های ایجاد شده برای صدور سند مالکیت برای همه شهر‌ها و روستا‌های استان خبر داد وگفت: امسال از این اراضی برداشت خواهیم داشت تا برای ایجاد ظرفیت صدوراسناد اقدام شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان عنوان کرد: ۷۴۵ هزار هکتار مساحت اراضی استان کرمان هست که تا به الان بیش از ۲۲۳ هزار هکتار سند مالکیت دریافت کردند و در شهرستان سیرجان بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی سند مالکیت دریافت کردند که ۳۰ در صد اراضی کشاورزی این شهرستان دارای سند مالکیت شده است وباید کشاورزان استان و شهرستان نسبت به دریافت سند مالکیت خود اقدام کنند.
آقای هاشمی از رفع تداخل بیش از ۲۳۰ هزار اراضی کشاورزی در سطح استان کرمان خبر داد و گفت: اسناد مالکیت می‌تواند جلو اختلافات حقوقی و مشاجره‌های بی اساس که در گذشته موجب نگرانی و نزاع بود را گرفته و کشاورزانی که سند مالکیت دریافت می‌کنند نیز از مزایای تسهیلات و امکانات ایجاد شده استفاده خواهند کرد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: یکی از سیاست‌های مقام معظم رهبری بحث اتمام حدنگاری هست که در این راستا همه مسئولین نظام برنامه ریزی لازم را انجام دادند و سازمان ثبت اسناد مصمم هست امسال صدور اسناد اراضی کشاورزی را به اتمام برسانند، و حتی بیش از ۹۹ درصد از اراضی ملی استان کرمان حدنگاری این امر مهم انجام شده و مراحل پایانی را می‌گذراند.
وی افزود: اعتبار لازم برای انعقاد قرار داد با شرکت‌های مشاور انجام شده است تا اراضی
شهر‌ها و روستا‌های زیر ۲۵ هزار نفرنیز مبحث حدنگاری وتشکیل پرونده وتولید نقشه توسط شرکت‌های مشاور به صورت رایگان انجام و پس از تشکیل پرونده منتهی به صدور سند مالکیت شود.

دیگر خبرها

  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • تمام موتورسیکلت‌های توقیفی بندرخمیر فروخته شد
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • اختراعی با قدمت دوهزار سال| یخچال‌هایی در دل کویر
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • حد نگاری اراضی ملی سیرجان
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی