Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چارچوب پروژه مشترک فائو و ستاد احیای دریاچه ارومیه، نقشه‌ مکانی محصولات کشاورزی حوضه آبریز دریاچه ارومیه توسط پژوهشکده مهندسی آب دانشگاه تربیت مدرس انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه، در این پروژه، پژوهشکده مهندسی آب دانشگاه تربیت مدرس علاوه بر توسعه و تدوین تفصیلی روش داده‌برداری از اراضی کشاورزی، نقشه پوشش محصولات کشاورزی در سال آبی ۲۰۱۹ را براساس داده‌برداری‌های دقیق میدانی تهیه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این پروژه که یکی از مهمترین بخش‌های «حسابداری آب» برنامه مشترک فائو و ستاد احیای دریاچه ارومیه در زمینه «مدیریت پایدار منابع آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه» است،‌ در نهایت امکان تهیه نقشه به‌روز و نوین را از زمین‌های زراعی و باغات فاریاب همچون گندم، جو، لوبیا، سیب و انگور فراهم می‌کند.

همچنین در چارچوب این همکاری، با هدف انتقال روش‌های به کار رفته، مهارت‌های سنجش از دور، پردازش تصاویر و داده‌برداری زمین‌های کشاورزی به دست‌اندرکاران ملی این پروژه، کارگاهی آموزشی برگزار خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سانتریفیوژ IR 6 روز دانش آموز امیرعلی اکبری سیزده آبان توافق نامه آب و هوایی پاریس علی مطهری چند همسری نقشه محصولات کشاورزی فائو دریاچه ارومیه سانتریفیوژ IR 6 روز دانش آموز امیرعلی اکبری سیزده آبان توافق نامه آب و هوایی پاریس علی مطهری چند همسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مجید رستگاری در تشریح این خبر گفت: در  این مرحله   ، نخست بخشی ازحقابه   از دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین رها سازی می شود  و در ادامه  از ذخایر پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی می شود.

وی اضافه کرد: در مرحله نخست  ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و درمرحله بعدی    پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه     از طریق سامانه های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه  روانه می شود.

رستگاری گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر   رهاسازی شده بود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • بهره برداری از آب‌های انتقالی به دریاچه ارومیه ممنوع است
  • افزایش جمعیت گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • حوضه آبریز «مرزی شرق» از کم بارشی سالیانه خارج شد
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه
  • حوضه آبریز «مرزی شرق» از کم بارشی سالانه خارج شد