Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:49:24 GMT

درآمد گردشگری می تواند استانی را اداره کند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۹۱۹۳۱

درآمد گردشگری می تواند استانی را اداره کند؟

ایسنا/خراسان جنوبی معاون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: خشکسالی‌های اخیر نوک پیکان راهبرد توسعه اقتصادی استان را از سمت صرف کشاورزی می‌تواند به سمت گردشگری متمایل و در روستاها و نقاط مرزی مهاجرت معکوس ایجاد کرد.

مرتضی عربی، در گفت و گو با ایسنا، گفت: صنعت گردشگری امروزه یکی از درآمدزاترین صنایع جهان به شمار می‌رود که علاوه بر بعد اقتصادی، ابعاد اجتماعی و فرهنگی را نیز در بر می‌گیرد که درآمدهای مستقیم و غیر مستقیم را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ورود هر گردشگر طبیعی (اکوتوریست) پنج برابر یک توریست برای کشور درآمد ایجاد می‌کند، افزود: در حال حاضر حدود 50 هزار ایرانی بصورت مستقیم در صنعت گردشگری مشغول به کار هستند.

معاون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی تصریح کرد: خراسان جنوبی بدلیل وجود پیشینه کهن، چهار اثر جهانی شاخص، طبیعت بکر و فرهنگ و آداب و رسوم غنی و کمتر شناخته شده مورد توجه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی در طی چند سال اخیر قرار گرفته است.

عربی ادامه داد: خشکسالی‌های اخیر نوک پیکان راهبرد توسعه اقتصادی استان را از سمت صرف کشاورزی می‌تواند به سمت گردشگری متمایل و در روستاها و نقاط مرزی مهاجرت معکوس ایجاد کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر زیر ساخت‌های اقامتی و پذیرایی در استان مناسب است، اما زیرساخت‌هایی حمل و نقل از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست.

معاون گردشگری، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی یادآورشد: جاده‌های استان جزو پرتلفات‌ترین جاده‌های کشور است و حمل و نقل ریلی در مرکز استان وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت وجود این موارد و آماده شدن ذهنیت همه مردم برای پذیرش گردشگران می‌توان درآمد حاصل از صنعت گردشگری را در رتبه اول کسب درآمد استان شاهد باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل میراث ‌فرهنگی،گردشگری و صنایع ‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: در حال حاضر ۸۰ پروژه مرمتی، فنی و عمرانی در سطح استان در حال اجراست.

مرتضی صفری افزود: اعتبار این اداره ‌کل در سال گذشته به نسبت سال ۱۴۰۰ در تخصیص پنج برابر رشد داشته است و با حمایتهای استاندار آذربایجان‌غربی درحال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرحهای عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و ۸۰ طرح در حال اجراست.

صفری، با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته گفت: یکی از اولویتهای این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بناهای تاریخی ارومیه و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

وی اظهارکرد: تعدادی از بناهای تاریخی استان در مالکیت دستگاههای اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاههای متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بناهای تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بناهای با ارزش استان در حال تخریب است و برای حفاظت آنها، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بناها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بناها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، در ادامه از رسانه‌ها برای همراهی در حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی و توسعه گردشگری استان تشکر و قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند