Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بازار بورس اشتوتگارت، دومین اکسچنج اوراق بهادار آلمان (BSDEX)، یک حوزه ژتجارت تنظیم شده برای دارایی‌های دیجیتال را افتتاح کرده است.

بر اساس این بیانیه، معاملات در اکسچنج دیجیتال اشتوتگارت (BSDEX)، یک اکسچنج کاملا قانونگذاری شده دارایی دیجیتال تحت قانون بانکداری آلمان آغاز شد. در حال حاضر، BSDEX فقط یک جفت یعنی بیت کوین – یورو bitcoin-euro را تبادل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این، اکسچنج BSDEX اعلام کرد قصد دارد یک اکسچنج دارایی دیجیتالی کاملاً تنظیم شده را در دسامبر ۲۰۱۸ راه‌اندازی کند، که در ابتدا برای آغاز به کار در نیمه اول سال ۲۰۱۹ برنامه‌ریزی شده بود اما طبق برنامه به سرانجام نرسید.

در این اکسچنج راه برای سرمایه‌گذاران خرده فروشی که قصد خرید و فروش بیت کوین دارند ، باز خواهد شد. مانند سایر اکسچنج‌های ارز دیجیتال، معاملات به صورت 724 (هر روز و کل ایام هفته) ممکن خواهد بود. مدیرعامل این اکسچنج در گفتگو با CoinDesk گفت که قصد دارد امسال جفت‌های تجاری اتریوم (Ethereum)، لایت کوین (litecoin) و ریپل XRP یورو را اضافه کند.

دکتر دیرک اشتورز (Dirk Sturz)، مدیرعامل این اکسچنج، در بیانیه‌ای گفت: «بازار کریپتوکارنسی‌ها میلیاردها دلار ارزش دارد و دارایی‌های دیجیتالی بیشتری بر اساس بلاکچین پدیدار می‌شوند. هدف ما ایجاد حوزه ی پیشروی تجارت اروپا برای این دارایی ها است.»

وی در پاسخ به امکان انجام معاملات خرید و فروش عمده تتر در این اکسچنج اعلام کرد که این پروژه فعلا در دستور کار ما قرار ندارد.

اکسچنج اشتوتگارت برای این پروسه با بانک SolarisBank همکاری کرده است. این بانک پرداخت و حفاظت از وجوه یورو را انجام می‌دهد. یک سال پیش بورس اشتوتگارت از راه اندازی پلتفرم عرضه اولیه کوین (ico) خبر داد و اخیراً معاملات لایت کوین litecoin و ETNs و ریپل XRP را آغاز کرده است.

دولت آلمان از طرح جدیدی برای مسدود کردن ارزهای موازی نظیر لیبرا پرده برداشت

دولت آلمان یک استراتژی بلاکچین (Blockchain) را تصویب کرده است که هدف آن جلوگیری از تبدیل شدن استیبل کوین‌ها به ارزهای جایگزین و تهدید حاکمیت دولت است.

پس از رشد محبوبیت بیت کوین در بازارهای جهانی، رمزارزهایی با پشتوانه ارزهای سنتی به وجود آمدند تا سرمایه‌گذاران بازارهای ارز دیجیتال بتوانند در نوسانات دارایی‌های خود را به رمزارزهای با قیمت ثابت تبدیل کنند که به این نوع رمز ارزها، استیبل کوین گویند.

رویترز در تاریخ ۱۸ سپتامبر گزارش داد که کابینه صدراعظم آلمان آنگلا مرکل (Angela Merkel) در اوایل امروز با هدف کاهش خطرات ناشی از کریپتوکارنسی بعدی لیبرا Libra توسط غول رسانه‌های اجتماعی فیس بوک، این استراتژی را تصویب کرد.

رویترز با استناد به سخنان (Olaf Scholz)، وزیر دارایی، اظهار داشت که در حالی که دولت آرزو دارد که آلمان را به عنوان یک رهبر فناوری پیشرو در زمینه تقویت و نوآوری بلاکچین blockchain تقویت کند، ولی نسبت به صدور آینده ارز دیجیتال از طریق بخش خصوصی محتاطانه عمل می‌کند.

ما باید از مصرف کنندگان و حاکمیت دولت محافظت کنیم. یکی از عناصر اصلی حاکمیت دولت، صدور ارز است، ما این وظیفه را به شرکت‌های خصوصی واگذار نمی‌کنیم.

با استراتژی تازه ی تصویب شده، آلمان در ارتباط نزدیکی با متحدان اروپایی و بین المللی برای جلوگیری از تبدیل شدن ارز دیجیتال به ارزهای جایگزین و همچنین تشدید گفتگو با بانک Bundesbank برای کشف مزایا و خطرات احتمالی پول دیجیتالی بانک مرکزی خواهد بود. آلمان و فرانسه مواضع ضد لیبرای خود را برجسته می‌کنند. همان طور که رویترز گزارش می‌دهد، این سند استراتژی بیشتر نشان داد که دولت آلمان قصد دارد تا در سال ۲۰۱۹ قانون جدیدی را وضع کند که اجازه ورود اوراق الکترونیکی مبتنی بر بلاکچین را فراهم کند.

آقای Felix Hufeld، رئیس دیده بان مالی آلمان Bafin، هفته گذشته به خبرنگاران گفته بود که این آژانس در «بحث‌های فشرده با لیبرا Libra» قرار گرفته است. وی نگرانی خود مبنی بر اینکه موضوعات مربوط به اهمیت اقتصادی بحرانی فقط توسط طراحان لیبرا Libra به صورت تصویری در نظر گرفته شده است، ابراز کرد: ما سؤالاتی را مطرح کرده‌ایم و پاسخ‌هایی دریافت کرده‌ایم. سؤالات بسیار خاص، پاسخ‌هایی با جزییات کمتر.

وی همچنین اظهار داشت که آلمان به صراحت باید ارزهای همتا مانند لیبرا Libra را رد کند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال بازار بورس آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۳۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)

زمانی نازی ها بزرگترین توپ جهان را ساختند که ۱,۴۹۰ تن وزن داشت و گلوله هایی به طول بیش از ۳.۶ متر را شلیک می کرد تا فرانسه را ویران کنند. توپ ریلی Schwerer Gustav که آلمانی ها آن را «سلاح معجزه آسا» می نامیدند، بزرگترین آتشبار توپخانه ای بود که در جنگ جهانی دوم به کار گرفته شد.

به گزارش روزیاتو، از روی زمین این توپ مانند یک ساختمان چهار طبقه به نظر می رسید – و بیش از ۴۲.۶ متر طول و بیش از ۶ متر عرض داشت. فقط لوله این سلاح شگفت‌انگیز ۳۰.۵ متر طول داشت – و می‌توانست دو نوع گلوله شلیک کند: یک گلوله بیش از ۴.۸ تنی با قدرت انفجاری بسیار بالا و یک گلوله سوراخ‌کننده بتن به وزن بیش از ۷.۵ تن. هر گلوله این توپ از دو مرد بلندتر و دو برابر عرض یک انسان بود. این توپ آنقدر بزرگ بود که صدها مرد فقط برای کار با آن و شلیک یک گلوله مورد نیاز بود.

توپ گوستاو با کالیبر ۷۷.۵ سانتیمتر می‌توانست اهدافی را در فاصله ۴۸ کیلومتری هدف قرار دهد، با نیرویی که می توانست همه چیز را نابود کند. این توپ در واقع در پنج بخش حمل می شد: حلقه و بخش انتهایی توپ، لوله که به دو قسمت تقسیم می شد، جلیقه لوله، پایه و قلاب ها.

این ابر توپ توسط کمپانی Krupp – یک شرکت فولاد مستقر در اسس- در سال ۱۹۳۶ و برای کمک به تهاجم آلمان به فرانسه در مه ۱۹۴۰ طراحی شد، اما بعداً در جنگ تنها علیه اتحاد جماهیر شوروی استفاده شد. در آن زمان، مفهوم چنین سیستم توپخانه ای غول پیکری از قبل وجود داشت – کشورهایی مانند بریتانیا که توپ ۳۹ تنی تزار را در اختیار داشتند و آلمان در سال ۱۹۱۴ توپ ۴۷ تنی “Big Bertha” را توسعه داد.

هیتلر نیز رویای داشتن چنین سیستم تسلیحاتی گسترده ای را در سر می پروراند که نه تنها بتواند دشمن را بترساند – بلکه اهداف مورد نظر را نیز با خاک یکسان کند. در دهه ۱۹۳۰، نازی ها شروع به طراحی نقشه هایی برای چنین سلاحی کردند که بتواند از خط دفاعی موسوم به ماژینو لاین فرانسه عبور کند. این امر مستلزم آن بود که چیزی بسازند که بتواند ۶.۷ متر بتن تقویت شده و حداقل یک متر فولاد جامد را سوراخ کند – به عبارت دیگر، سلاحی متفاوت از آنچه جهان تا آن زمان دیده بود.

در حالی که نازی ها توانستند چنین قطعه توپخانه ای غول پیکری را بسازند، برای استفاده از این توپ عظیم در فرانسه کمی دیر شده بود. اگرچه از توپ Schwerer Gustav برای عبور از خط ماژینو لاین استفاده نشد، نازی ها قدرت این سلاح جدید را در سال ۱۹۴۲ آزمایش کردند.

طبق گزارش ها، تیمی متشکل از ۱,۰۰۰ مرد چندین هفته طول کشید تا این توپ را سرهم بندی کنند و سپس آن را برای کمک به ارتش آلمان نازی در طول محاصره سواستوپل ارسال کنند.

توپ Schwerer Gustav برای اولین بار در نبرد سواستوپل بکار گرفته شد و برای نابودی یک انبار مهمات زیرزمینی، به سمت یک صفحه سنگی بسیار مستحکم شلیک کرد. برای بیش از یک ماه، این توپ غول پیکر بر شهر محاصره شده شوروی گلوله ریخت و در این مدت حدود ۵۰ گلوله بزرگ شلیک کرد.

سواستوپل پس از شکسته شدن خط دفاعی اش در پایان محاصره به یک ویرانه تبدیل شده بود – و قدرت های محور پیروزی قاطعی را به دست آوردند. بلافاصله پس از آن، نازی ها این توپخانه را به لنینگراد (سن پترزبورگ کنونی) منتقل کردند، اما این سلاح دیگر هرگز استفاده نشد.

زمانی که نیروهای شوروی، آلمان نازی را عقب راندند، تمام ردپاهای این توپ از اسناد نظامی ناپدید شد، بدون اینکه ردی از آن باقی بماند. به احتمال زیاد، آلمانی ها توپ غول پیکر خود را برای جلوگیری از افتادن آن به دست متفقین نابود کردند – و دیگر هرگز دیده نشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • حضور پررنگ ارتش آلمان در رزمایش «ارابه غول‌پیکر» بیخ گوش روسیه!
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • دارایی کاربران ایرانی در کیف پول تلگرام مسدود شد؟