Web Analytics Made Easy - Statcounter

نژاد بهرام درباره زوایای کمپین آرزو‌های تهران و برقی شدن پله‌های ارتباطی یوسف آباد به خیابان ولیعصر(عج) توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا نژاد بهرام عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران پس از یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه برپایی کمپین آرزو‌ها خود یک آرزو بود، در جمع خبرنگاران گفت: نظرسنجی‌ها در چند سال گذشته نشان داد که شهرداری و مدیریت شهری از مردم فاصله گرفتند و این فاصله موجب شده است تا اعتماد عمومی مردم به مدیریت شهری کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در تشریح مواردی که موجب شد فضای گفت‌وگو بین شهرداری و مردم ایجاد نشود، گفت: یکی از موارد ایجاد این فاصله فقدان محیط گفت‌وگو برای مردم با مدیریت شهری بود و دیگر موضوعی که می‌توان به آن اشاره کرد این است که مردم نمی‌دانستند چگونه و در چه جایی باید خواسته‌های خود را مطرح کنند.

نژاد بهرام افزود: در برنامه سوم توسعه بحث محله محوری به عنوان یک رویکرد‌ مهم باید مورد توجه قرار می‌گرفت، از این سو ما شاهد بودیم که آژانس اسکان حقوق بشر نیز کمپین شهر دلخواه شهروندان را برگزار کرده و ایران نیز جزء کشور‌هایی بود که در این کمپین حضور داشت.

بیشتر بخوانید: تعیین تکلیف پروژه‌های اولویت‌داری شهری تا یک ماه آینده

وی با اشاره به اینکه با مدیر آژانس اسکان بین الملل گفت‌وگو کردم، گفت: نزدیک به یک هزار ساعت گفت‌وگو کردیم تا بتوانیم در مدیریت شهری به پویش آرزو‌های تهران برسیم و نکته قابل توجه این بود که اسم کمپین در ابتدا امید تهران بود که بعد با همفکری در مدیریت شهری نام آن را به کمپین آرزو‌های تهران تغییر دادیم و نکته‌ای که حال ما را خوب می‌کند این است که زمانی که آرزو‌های ما برآروده می‌شود همواره حس بهتری را دریافت می‌کنیم.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه کمپین آرزو‌ها ابتکاری است که در مدیریت شهری پنجم آغاز شده، گفت: با همکاران خود در مدیریت شهری صحبت کردیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.

نژادبهرام افزود: ۴ سازمان در اجرای این کمپین با ما همراه شدند که یکی از آن‌ها مرکز مطالعات شهری بود و علت همکاری این نهاد نیز این بود که باید ظرفیت‌های این کمپین مداوم استخراج شود و بر اساس علم آن را تجزیه و تحلیل کرد.

وی افزود: مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، مرکز فاوا و شهرداری منطقه ۶ پای کار آمدند و نکته دیگری که باید مطرح کنم این است برپایی این کمپین نزدیک به ۹ ماه زمان برد.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران تصریح کرد: این کمپین با هدف دانش آموزان و دانشجویان راه‌اندازی شد، زیرا قشر نوجوان حلقه اتصال خانواده با مدیریت شهری و فضای ارتباطات هستند.

نژادبهرام با تأکید بر اینکه کمپین آرزو‌ها از بعد نرم افزاری نیاز به کاربرد ویژه داشت، گفت: شهروندان در مناطق مختلف پایتخت آرزو‌های خود را می‌توانند در کمپین آرزو‌های تهران ثبت کنند و شهروندان به آرزو‌های ثبت شده امتیاز دهند و در نهایت مدیریت شهری تا تاریخ یکم آذرماه آرزو‌هایی که امتیاز بیشتری دارند را استخراج می‌کند و شهردار منطقه موظف است ظرف مدت ۴۵ روز تا ۲ ماه به آرزو‌های برتر جامه عمل بپوشاند.

وی تأکید کرد: سنگ زیرین شهر هوشمند مشارکت شهروندان است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آرزوی شما در کمیپین آرزو‌های تهران چیست؟ گفت: آرزوی من برقی شدن پله‌های ارتباطی محله یوسف آباد به ولیعصر(عج) است.

نژاد بهرام تصریح کرد: کمپین آرزو‌ها با سامانه خدماتی ۱۳۷ شهرداری تهران تفاوت دارد، چراکه شهروندان در سامانه ۱۳۷ تنها مشکلات خود را مطرح می‌کنند، اما در کمپین آرزو‌ها برای حل مشکلات راهکار نیز ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/

توضیحات نژادبهرام درباره پله‌های ارتباطی یوسف آباد به خیابان ولیعصر(عج)

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اجتماعی اخبار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله‌های برقی تهران بالاخره نونوار می‌شود

شهردار تهران گفت: سال گذشته تعداد ۶۰ دستگاه پله برقی خریداری شد و از این ماه نصب این پله برقی‌ها آغاز شده است و تا سه ماه آینده نصب آن‌ها به اتمام خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا زاکانی امروز _ چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین_ در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برنامه‌ای برای واردات پله برقی از چین وجود ندارد و درواقع پله برقی تولید می‌شود.

وی افزود: سال گذشته تعداد ۶۰ دستگاه پله برقی خریداری شد و از این ماه نصب این پله برقی‌ها آغاز شده است و تا سه ماه آینده نصب آن‌ها به اتمام خواهد رسید.

شهردار تهرانه با اشاره به نصب دوربین روی لباس حریم‌بان و شهربان، خاطرنشان کرد این اقدام در راستای سامان یافتگی و ایجاد شرایط مناسب صورت گرفته است تا دستگاه‌های مسئول بتوانند نظارت بهتری داشته باشند.

زاکانی در خصوص موضع شهرداری در انتخابات مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: موضع شهرداری در انتخابات پشتیبانی است، در دوره اول براساس ظرفیت‌ها و توان پشتیبانی کردیم و در دوره دوم این وظیفه را داریم.

وی با اشاره به واردات واگن‌های مترو و اختلافات میان شهرداری و وزارت کشور، تصریح کرد: کارفرمای واردات واگن‌های مترو وزارت کشور است که ۱۰۷۱ دستگاه در دو قرارداد برای واردات انجام شد، اما اختلاف نظرها در مورد تأیید بسته ورودی از چین بود و اختلاف نظری در این باره وجود ندارد.

شهردار تهران گفت: به این قرارداد باید ظرف ۱۰ روز پاسخ داده می‌شد، اما طول کشید و مورد اعتراض مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران قرار گرفت، به هر حال این کار انجام شد.

زاکانی با اشاره به زمان واردات واگن‌ها عنوان کرد: امسال واردات واگن‌ها انجام می‌شود و طی ۴ سال واردات به اتمام می‌رسد.

کد خبر 745440

دیگر خبرها

  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • ۲۶۰ سامانه حمل و نقل هوشمند در جاده‌های مازندران نصب می‌شود
  • پله‌های برقی تهران بالاخره نونوار می‌شود
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • واکنش عضو شهرداری تهران به جمع‌آوری سگ‌ها از خیابان
  • ابلاغ بودجه ۲۷۰۰ میلیارد تومانی شهرداری گرگان
  • کمک هزار میلیاردی دولت برای اجرای پروژه اتوبوس برقی در کرج
  • فعالیت اتوبوس‌های برقی نقطه تحولی در حمل و نقل درون شهری است
  • شهرداری از انجام کار‌های هزینه بر و بی تاثیر خودداری کند