Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- از مدال آوران المپیاد‌های علمی با استفاده از گرند‌های پژوهشی در بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، آقای سورنا ستاری در آئین تجلیل از مدال آوران المپیاد‌های علمی که عصر امروز و با حضور علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در سالن همایش‌های مجموعه آفتاب سازمان انرژی اتمی برگزار شد افزود: سیستم ما فضایی دارد که در بنیاد ملی نخبگان سعی می‌کند از نخبگان کشور حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اسامی شما دانش آموزان در بنیاد ملی نخبگان قرار می‌گیرد گفت: این مطلب را مد نظر داشته باشید که روی شانه‌های چه کسانی ایستاده اید؟ خانواده و نظام آموزش کشور را فراموش نکنید.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه این مملکت به هیچ یک از ما احتیاج ندارد اظهار داشت: این ما هستیم که به این مملکت احتیاج داریم، این ما هستیم که برای فرصت داده شده باید تلاش کنیم و نباید فراموش کنیم که در کجای دنیا ایستاده ایم، باید از فضای بنیاد ملی نخبگان برای کارآفرینی و اشتغال و کمک به دیگران استفاده کنید.
ستاری با بیان تعریف واژه نخبه تاکید کرد: نخبه کسی است که جامعه افراد را عوض کند، نخبه کسی است که ایده‌های ذهن خود را اجرایی کند و به جای اینکه سهم خود از نفت را بخواهد سعی کند خودش ایده‌های علمی خود را پیاده کند.
وی با بیان خاطرات خود در دوران مدرسه گفت:: من درمدرسه کمال درس خوانده ام. این مدرسه تنها مدرسه‌ای بود که به خاطر ساواک تعطیل شده بود و مدیریت این مدرسه را شهدایی، چون شهید رجایی و شهید بهشتی برعهده داشتند. من در سال 62 با رتبه 33 وارد دانشگاه صنعتی شریف شدم و ادامه تحصیل دادم.
ستاری افزود: مدرسه کمال به من یاد داد که اول از همه مرد باشم چرا که مرد بودن و مرد ماندن خیلی سخت است، مرد بودن یعنی حافظ جان، مال و ناموس افراد جامعه باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حمایت مدال آوران المپیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۳۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای «برنامه توانمندساز» بنیاد ملی نخبگان در مسیر نخبگی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، در طرح «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند، «برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در چهار بخش «تحصیلی»، «تخصصی و پژوهشی»، «مهارت‌های فردی و حرفه‌ای» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تحصیلی تدوین و اجرا می‌شود.

همچنین به منظور انجام فعالیت‌های برنامه توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند. اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در اختیار استاد راهبر قرار می‌گیرد و صرفاً برای انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز برگزیده قابل هزینه است.

شایان ذکر است، بنیاد ملی نخبگان با اجرایی‌سازی «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، از توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعدادهای فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد برتر، پشتیبانی می‌کند.

بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

برگزیدگان المپیادهای دانش‌آموزی و دانشجویی، رتبه‌های برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها، دانشجویان نمونۀ کشوری، برگزیدگان رویدادهای معتبر و همچنین توصیه‌شدگان از سوی اساتید/ نهادهای معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند.

کد خبر 6085047 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • برگزاری المپیاد دانش آموزی و دانشجویی صنعت فرش دستباف گلستان
  • رمزارزها به یکی از بسترهای فرار مالیاتی تبدیل شده اند
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود
  • خانه نخبگان بستری برای شناسایی کنشگران علمی کشور
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای «برنامه توانمندساز» بنیاد ملی نخبگان در مسیر نخبگی
  • افزایش دایره نخبگی در دستور کار بنیاد نخبگان استان یزد
  • کانکت پلاس پلی برای بازگشت نخبگان و تأسیس شرکت دانش بنیان