Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@03:12:43 GMT

ایران قادر است ضرباتی جدی به ما وارد کند

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۰۴۰۷۲

به گزارش فارس، ژنرال «آهرون خلیوا» فرمانده اداره عملیات ارتش رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه در نشستی که پشت درهای بسته انجام شده، هشدار داده است که ایران قادر است حملاتی جدی علیه این رژیم انجام داده و خسارات زیادی به تل‌آویو تحمیل کند.

به نوشته پایگاه «عاروتص شوع»، فایل صوتی اظهارات خلیوا که در نشست اداره بودجه وزارت دارایی رژیم صهیونیستی مطرح شده، شب گذشته از شبکه «کان ۱۱» رژیم صهیونیستی پخش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این فایل صوتی، خلیوا در این نشست به تشریح تهدیدات پیش روی رژیم صهیونیستی در سال‌های آتی پرداخته است.

در بخشی از این فایل، خلیوا می‌گوید: «ما اکنون جبهه تازه‌ای این بار در عراق، پیش روی خود داریم. ما در سال‌های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۱ و سال‌های پیش از آن در عراق بوده‌ایم. ما همچنین نیروی قدس ایران را در بلندی‌های جولان داریم.»

وی می‌افزاید: «این هراس‌افکنی نیست. این واقعیت است. همینطور در "ضاحیه" در لبنان، اتفاق‌هایی در ارتباط با تهدیدات وجود دارد که دائما هم در حال تغییر و تحول است و باید آن را مدیریت کنید».

این فرمانده ارشد نظامی ارتش رژیم صهیونیستی سپس با بیان اینکه اکنون اسرائیل در شمال، شرق و جنوب با چندین جبهه متخاصم روبه‌روست، عنوان می‌کند که این جبهه‌ها به شکل فزاینده‌ای در حال هماهنگ شدن با یکدیگر است. وی سپس به چند نمونه حمله راکتی اشاره می‌کند که با فاصله‌ای اندک از هریک از این جبهه‌ها علیه شهرهای صهیونیست‌نشین انجام شده است.

او در ادامه می‌گوید: «تمام نشانه‌ها حاکی از آن است که به دلایل متعدد، از مسئله قدرت‌های بزرگ یعنی ایالات متحده و روسیه گرفته تا مسئله تسلیحات غیرقانونی، سال ۲۰۲۰ از منظر امنیتی به صورت بالقوه برای منافع اسرائیل منفی است.»

خلیوا سپس به حمله تلافی‌جویانه ۲۳ شهریور یمنی‌ها به تأسیسات نفتی عربستان سعودی پرداخته و این حمله را به ایران نسبت داده است. وی سپس می‌گوید: «روز ۱۴ سپتامبر، نیروهای ایرانی به تأسیسات نفتی در عربستان سعودی حمله کردند. این حمله چنان پیچیده بود که تمام سامانه‌های امنیتی سعودی و آمریکایی را در طول مسیرش دور زد و قیمت نفت را بالا برد. هرکسی که تصور می‌کند که ایرانی‌ها نمی‌توانند مشابه آن را علیه ما انجام دهند، فردی حرفه‌ای نیست».

در حمله شهریور ماه به تأسیسات شرکت سعودی «آرامکو» در دو منطقه «بقیق» و «خریص»، چندین مخزن نفتی هدف حملاتی دقیق قرار گرفت. با وجود فاصله زیاد این دو تأسیسات از مرز یمن، هیچ‌یک از سامانه‌های دفاعی آمریکا و عربستان سعودی پرواز پهپادهای یمنی را شناسایی نکرده و به مقابله با آن‌ها نپرداخته بود. در پی این رخداد، آمریکا اعلام کرد سامانه‌های پدافندی بیشتری به عربستان ارسال می‌کند.

در هفته‌های بعد از این حمله، بسیاری از مقام‌های سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که ممکن است حمله مشابهی علیه این رژیم هم صورت گیرد. همزمان «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مقابله با توان موشک‌های کروز ایرانی، طرح ایجاد سپر یکپارچه موشکی را مطرح کرده که انجام آن سال‌ها زمان می‌برد و به بودجه‌ای چند میلیارد دلاری نیاز دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایران علیه اسراییل برای آمریکا عبرت‌آموز بود

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل، آذر مهدوان- مرتضی کریمی: پس از حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق که به شهادت تعدادی از مدافعان امنیت کشورمان منجر شد شامگاه ۲۵ فروردین ماه جمهوری اسلامی ایران با محوریت سپاه پاسداران و وزارت دفاع یک حمله پهپادی علیه رژیم صهیونیستی انجام داد که در دقایق اولیه بامداد ۲۶ فروردین ماه با شلیک موج دوم پهپادی و موشکی تقویت شد.

اگر چه سیستم پدافندی رژیم صهیونیستی با بخشی از حمله ایران مقابله کرد، اما از نظر کارشناسان هدف قرار گرفتن پایگاه‌های نواتیم و رامون در صحرای النقب به جهت اهمیت نظامی این پایگاه ها موفقیت آمیز بوده است.

در همین راستا بخش ترکی (استانبولی) خبرگزاری مهر گفت‌وگویی را با پروفسور «حسن اونال» عضو هیت علمی دانشگاه باشکنت آنکارا انجام داده که در ادامه می‌آید.

تحلیل شما از حمله پهپادی و موشکی ایران علیه اسراییل چیست؟

عملیات ایران یک حمله محدود و حساب شده بود و قبلاً در این باره هشدار داده بود. از آنجایی که ایران نمی‌خواست این عملیات به یک جنگ منطقه‌ای تبدیل شود و از تحریکات اسراییل دوری می‌کرد، عملیات محدودی انجام داد. در واقع این کار درستی بود. ایران نمونه کوچکی را از آنچه که می‌‎تواند علیه اسراییل اجرا کند نشان داد و یک عملیات نظامی گسترده و هوشمندانه صورت گرفت.

این حمله تا چه میزان موفقیت‌آمیز بود و چه هزینه‌هایی را بر اسراییل تحمیل کرده است؟

با توجه به معیارهای موفقیت، به نظر من عملیات موفقی بود. یعنی ایران به اولین کشوری تبدیل شد که مستقیماً به اسراییل حمله کرد. همچنین، به نظر می‌رسد که موشک‌های ایران به‌ویژه موشک‌های بالستیک به برخی از فرودگاه‌های حساس اصابت کرده است. البته میزان خسارت در نهایت مشخص خواهد شد. اما مهم آن است که ایران نشان داد می‌‎تواند این کار را انجام دهد. وقتی از این منظر به قضیه نگاه کنیم می‌توان گفت که این عملیات را نباید دست‌کم گرفت. من مطمئن هستم برای ایالات متحده عبرت‎آموز خواهد بود.

رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی به دنبال معرفی این حمله واکنشی به عنوان تجاوز هستند، در صورتی که براساس منشور ملل متحد و بر اساس اصل «دفاع مشروع» مطابق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل این حمله‌ای موجه است؟ تحلیل شما چیست؟

کشورهای غربی همواره چنین رویکردی دارند. به نظرم آنان باید خود را در این مورد نقد کنند. این کشورها از حمله به افغانستان گرفته تا اشغال عراق و از عملیات‎ لیبی تا بی‌ثبات کردن سوریه در همه این حوادث نقش دارند. به هر جایی یورش برده‌‎‌اند. بنابراین ارزیابی آنها از حق مشروع ایران برای پاسخ، به عنوان یک «تجاوز نظامی» نباید جدی گرفته شود. عملیات انجام شده از سوی ایران پاسخی به حمله به ساختمان کنسولگری بود. در واقع ایران در این زمینه مسئولانه وارد عمل شد و عملیات محدودی را انجام داد.

نقش این حمله در تضعیف بازدارندگی اسراییل و در مقابل تقویت بازدارندگی ایران به چه صورت است؟

اسراییل کابینه‌ای دارد که به معنای واقعی کلمه از نظر سیاسی در دست افراط‎‌گرایان است و احتمال از دست دادن قدرت این افراط‎گرایان بسیار اندک است. حتی اگر نتانیاهو برود، احتمال زیادی وجود دارد که افراد یا گروه‌هایی که جایگزین او می‌شوند در زمینه افراط‌گرایی با یکدیگر رقابت کنند. ممکن است به طور موقت شاهد قدرت‌گیری افراد یا کابینه معتدل‌تری در اسراییل باشیم، اما مشکل اینجاست که اسراییل حتی قصد ندارد با فلسطینی‎ها بر سر راه حل دو دولتی سازش کند.

به عنوان مثال، با بهانه قرار دادن حضور حماس در غزه پاکسازی قومی و نسل‌‎کشی انجام می‌دهد، اما از سوی دیگر درگیر هیچ مذاکره معناداری درباره دو دولتی با محمود عباس و فلسطینی‎های ساکن کرانه باختری نیست. بنابراین، چون این مشکل وجود دارد که تا قدرت آمریکا تضعیف نشود اسراییل به همین روال ادامه دهد.

مهمترین تحولی که قدرت بازدارندگی اسراییل را تضعیف می‌کند، چند قطبی بودن است. با حرکت جهان به سمت چندقطبی شدن و کاهش قدرت آمریکا، توانایی این کشور برای کمک به اسراییل نیز کاهش می‌یابد. اسراییل شاید به نقطه‌ای برسد که متعادل‎تر رفتار کند اما نمی‌توانیم بگویم که در این مورد خوشبین هستم. زیرا به نظر می‌رسد افراط‎گرایان صهیونیست می‌توانند هر کاری انجام دهند.

کد خبر 6079695

دیگر خبرها

  • هشدار سران سعودی و اماراتی درباره تشدید تنش‌ های منطقه‌ای
  • برلین: خاورمیانه نباید وارد وضعیتی شود که خروجی آن غیرقابل‌پیش‌بینی باشد
  • تحریم جدید از سوی اروپا بی‌پاسخ نمی‌ماند
  • تاکید امیرقطر و ولیعهد عربستان سعودی بر جلوگیری از تنش در منطقه
  • تحریم علیه ایران جایگزین تشدید تنش از سوی تل‌آویو!
  • عملیات ایران علیه اسراییل برای آمریکا عبرت‌آموز بود
  • اسرائیل با کندن چاله و تلنبار خاک بر آبروی رفته اش سرپوش می گذارد + عکس
  • رضایی: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند و نمی‌خواهد اقدام دیگری علیه ایران انجام دهد
  • اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل غلط بود | گمان نمی‌کردیم ایران مستقیم وارد عمل شود
  • الجزیره: ایران توانست اسرائیل را در معضل راهبردی قرار دهد