Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مراسم آغاز به کار این همایش گفت: این همایش از ۱۵ تا ۱۷ آبان به مدت سه روز برگزار می شود.
دکتر علیرضا علی‌آبادی افزود: همایش علوم دارویی ایران هر ۲ سال یک بار به میزبانی یکی از دانشکده‌های داروسازی کشور برگزار می‌شود.

وی اظهارداشت: شانزدهمین کنگره علوم دارویی با حضور اعضاء هیات علمی، پژوهشگران، دانشجویان داروسازی عمومی و سایر رشته‌های مرتبط با علوم دارویی از سراسر کشور در دانشکده داروسازی کرمانشاه برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، ۴۲۰ مقاله با موضوعات مختلف به صورت پوستر و ارائه شفاهی به دبیرخانه کنگره ارسال شده است. 

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: قرار است در این همایش حدود ۴۰ سخنرانی در بخش‌های گوناگون از جمله شیمی دارویی، فارماسیوتیکس، نانوتکنولوژی دارویی، بیوتکنولوژی دارویی، سم شناسی، فارماکولوژی، داروسازی بالینی، ۲ پانل آموزشی با موضوع مسائل آموزشی داروسازی و فرصت های شغلی و کارآفرینی در صنعت داروسازی و چندین کارگاه آموزشی ارائه شود.

علی‌آبادی افزود: این کنگره توسط انجمن متخصصان علوم دارویی ایران به میزبانی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و همکاری معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می شود.

وی اضافه کرد: این همایش بستر مناسبی را برای ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی دانشکده‌های داروسازی و انتقال تجربیات در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی متخصصان علوم دارویی فراهم می‌کند.

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: این دانشکده ۱۱ دوره دانشجو تربیت کرده و ۳۵۰ دانشجو از این دانشکده دانش آموخته شده اند.

علی آبادی تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده را ۲۷ نفر اعلام کرد و افزود: اکنون ۵۰۰ دانشجو در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۸۰ دانشجو خارجی است.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو علوم پزشکی کرمانشاه همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو علوم پزشکی کرمانشاه همایش سازمان غذا و دارو علوم پزشکی کرمانشاه همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند


ایرج ضاربان  در خصوص آخرین وضعیت امداد رسانی و ارائه خدمات در حوزه بهداشت و درمان به مناطق سیل زده،‌ اظهار داشت: در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی نیز همزمان با وقوع بحران در مناطق تحت پوشش دانشکده ۱۲۱ عملیات اورژانس ۱۱۵ به منظور خدمت رسانی به سیل زدگان انجام گرفت، ۲۸ ماموریت توسط بالگرد اورژانس صورت پذیرفت و یک مورد نجات غرق شدگی نیز گزارش شد.

وی تصریح کرد: مراقبت‌های بهداشتی پس از وقوع سیل به ویژه در زمینه پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذای آلوده بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم با اقدامات پیشگیرانه و همکاری مردم از بروز طغیان‌های احتمالی جلوگیری کنیم.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: ۲۱ بیمار در حوزه شهرستان زرآباد با توجه به مسدود بودن مسیرها از طریق اعزام پزشک به وسیله اورژانس هوایی دانشکده علوم پزشکی چابهار به منطقه سیل زده خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت کردند.

ضاربان ادامه داد: بالگرد اورژانس هوایی دانشکده علوم پزشکی چابهار نیز با حضور در بندر تنگ از توابع شهرستان زرآباد یک مادر باردار پر خطر و ۲ مجروح را به چابهار منتقل کرد.

وی بیان کرد: با توجه به بارندگی‌های چند روز اخیر و ادامه دار بودن آنها در هفته جاری و مسدود شدن برخی راه‌ها، بالگرد اورژانس هوایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در آماده باش کامل به منظور خدمت رسانی به مردم به ویژه در مناطق بحرانی است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: با همدلی و حمایت مسئولان شهرستانهای حوزه دانشکده علوم پزشکی چابهار از حوزه سلامت و همچنین تزریق اعتبارات مورد نیاز به شبکه‌های بهداشت قطعا شاهد تحول مثبت در عملکرد و خدمات ارائه شده به مردم خواهیم بود.

وی افزود: نگاه دانشکده علوم پزشکی چابهار توسعه خدمات سلامت در تمامی شهرستان‌های تحت پوشش است و از سوی دیگر تقویت زیرساخت‌های بهداشتی از جمله احداث مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت با هدف تقویت نظام شبکه بهداشت در دستور کار مدیران دانشکده قرار دارد.

این مسوول گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم به ویژه در حوزه سلامت هم یک فرصت ویژه و هم بار سنگینی بر دوش مدیران است، اما در این مسیر و برای رسیدن به شرایط مطلوب از هیچگونه همکاری با حوزه سلامت دریغ نخواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند
  • همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد
  • نمایش توانمندی ایران در تولید مواد دارویی
  • داروخانه‌های منتخب برای ارایه خدمات دارویی به بیماران اوتیسم
  • ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد خراسان شمالی شد