Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: سال گذشته وقوع سیل بیش از ۳۶ هزار میلیارد تومان خسارت به مناطق مختلف کشور وارد کرد که تاکنون بیش از ۸ هزار میلیاردتومان در قالب تسهیلات بلاعوض و بیش از ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز در قالب تسهیلات ارزان قیمت پرداخت شده است.

محمدباقر نوبخت، در مراسم افتتاح هزار واحد مسکن مددجویی گیلان که با حضور رئیس کمیته امداد کشور در یکی از روستاهای صومعه سرا برگزار شد، ضمن تبریک آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج)، اظهار کرد: برنامه ششم توسعه کشور در ۲۹ بخش و ۱۵ حوزه فرابخشی در چارچوب قانون مصوب مجلس در حال اجراست که آثار آن در حوزه‌های زیرساختی نظیر راه، راه آهن، احداث سدها، جاده‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برای رشد و توسعه کشور مشهود است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر توجه به مددجویان، افزود: با توجه به اهمیت موضوع یک برنامه تکمیلی را صرفا برای محرومین آغاز کردیم، که در قالب این برنامه احداث تعداد دو هزار مسکن مددجویی در دستور کار قرار گرفت و امروز هزار واحد تحویل داده می‌شود، تا پایان سال نیز هزار واحد دیگر در اختیار مددجویان قرار می‌گیرد. این واحدهای مسکونی در تمامی شهرستان‌های استان گیلان در مجموع بازیربنای ۴۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع و با هزینه‌ای بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان احداث شده است.

وی با اشاره به خسارات ناشی از سیل اخیر، اضافه کرد: در پی اقدام استاندار گیلان در برآورد خسارات ناشی از سیل سال گذشته، رقم مورد نیاز بلافاصله به استان تخصیص یافت تا اقدامات بازسازی صورت گیرد، تا جایی که در توان دولت باشد در کنار مردم خواهد بود.

نوبخت ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۳۶ هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از سیل به مناطق مختلف کشور وارد شد که تاکنون بیش از ۸ هزار میلیاردتومان در قالب تسهیلات بلاعوض و بیش از ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز در قالب تسهیلات ارزان قیمت به مردم سیل زده پرداخت شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در سالجاری که بودجه کشور حدود ۳۸۶ هزار میلیارد تومان است، بیشترین سهم بودجه معادل ۱۱۰ هزار میلیارد تومان صرف امور رفاهی ارگان‌هایی نظیر بهزیستی، کمیته امداد و صندوق‌های بازنشستگی می‌شود.

وی بیان کرد: بعد از امور رفاهی، بخش آموزش و پژوهش با ۷۴ هزار میلیارد تومان اعتبار بیشترین سهم تخصیصی از بودجه کشور را دارد، لذا این اعتبارات نشان می‌دهد که اهم تمرکز دولت بر امور رفاهی مردم است.

نوبخت در خصوص بودجه سال ۹۹، اضافه کرد: در آخرین مراحل تهیه و تنظیم لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ هستیم و تا ۱۵ آذرماه به مجلس ارائه می‌کنیم./ ایسنا

بیشتر بخوانید:

آخرین وضعیت بازسازی مناطق سیل‌زده و زلزله‌زده خوزستان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • قالیباف: پیش از تصویب جداول تخصیص‌های بودجه‌ای علی‌الحساب است