Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت هفته وحدت ۵۰ عنوان برنامه محوری در خراسان جنوبی با حضور علمای اهل سنت و تشیع اجرا می‌شود.

حجت‌ الاسلام احمد رضایی، امروز 16 آبان، در نشست خبری اظهار کرد: در آستانه هفته وحدت برنامه‌هایی مدنظر است که در این هفته به اجرا درآید.

وی با تاکید بر ضرورت وحدت در جهان اسلام، افزود: باتوجه به اینکه آموزه‌های دینی و قرآن کریم و روایات بر مسئله وحدت تاکید قراوانی دارند باید تلاش کنیم ضمن عمل به پیام قرآن و دستورات اولیای خدا در راستای وحدت اقداماتی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایسنا، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از پیام‌های مهم اسلام پیام وحدت بوده و وحدت مسلمین سد محکمی برای جلوگیری از نفوذ دشمنان اسلام به بدنه اسلام است، تصریح کرد:
وحدت بین مسلمین در عصر حاضر یک ضرورت است و اگر مسلمین به وحدت مطلوب نرسند قطعا در طول تاریخ گرفتار خسرانی جبران‌ناپذیر خواهند شد.

رضایی ادامه داد: برای ایجاد وحدت در بین مسلمین باید دشمن‌شناسی صورت گیرد و برای جلوگیری از تفرقه بین مسلمین باید بصیرت‌افزایی شود.

وی اظهار کرد: اگر مسلمانان بخواهند ید واحده باشند و در مقابل بدخواهان دین بایستند باید افراطیون داخلی و بدخواهان خارجی را مدیریت کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: دشمنان برای ایجاد تفرقه بین مسلمین از مسیرهای مختلف از طریق اختلافات مذهبی و گاهی اختلافات قومیتی ورود پیدا می‌کنند و در طول تاریخ هرگاه مسلمانان ضربه خوردند به خاطر نفود دشمن بوده است.

رضایی تصریح کرد: امام راحل ضرورت وحدت را حس کرده بودند و به همین دلیل در اوایل انقلاب  بر وحدت بین مسلمین تاکید بسیار داشتند و اگر پیام امام در بین مسلمانان تحقق پیدا نمی‌کرد نظام و دین آسیب می‌دید.

وی با بیان اینکه نباید برنامه‌های وحدت آفرین محدود به هفته وحدت شود، افزود: اگر مسلمین در کنار یکدیگر بودند، بزرگترین قدرت عالم می‌شدند و شاهد این قتل‌ها و غارت‌ها نبودیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه در طول سال ارتباط بین علمای تسنن و تشیع برقرار است و در ایام مبعث پیامبر(ص) این نشست‌های مشترک برگزار می‌شود، تصریح کرد: دیدار با علمای اهل سنت در طول سال انجام می‌شود.

رضایی ادامه داد: فعالیت‌هایی مانند گفتمان وحدت و حضور اساتید دانشگاهی در محافل فرهنگی و برگزاری دوره‌هایی با این مضمون از جمله فعالیت‌های در طول سال است.

وی با اشاره به اینکه در بحث وحدت باید به شیوه اهل بیت(ع) عمل کنیم، افزود: 18 آبان‌ماه، جلسه محوری آغاز هفته وحدت بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد النبی(ص) بیرجند با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و مسئولان استان برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: نشست مشترک علمای شیعه و اهل سنت با حضور ۴۰۰ نفر از علمای فرقه‌های مختلف ۲۰ آبان در بیرجند برگزار می‌شود که سخنران محوری این مراسم آیت‌ الله سلیمانی، عضو مجلس خبرگان رهبری خواهد بود.

رضایی ادامه داد: برگزاری پنج محفل مشترک انس با قرآن، برگزاری جلسه‌های هفته وحدت در مسجد جامع اهل سنت درمیان و مسجد جامع روستای فندخت زیرکوه با حضور امامان جمعه شیعه و سنی و مردم و برگزاری محافل انس با قرآن کریم در شهرستان‌های نهبندان، درمیان، زیرکوه، سربیشه و بیرجند و در روستاهای با جمعیت بالای اهل تسنن از دیگر برنامه‌هاست.

وی یادآور شد: برگزاری شب شعر نبوی در روستای هندوالان درمیان، برگزاری گفتمان‌های وحدت و نشست علمای شیعه و سنی در شهرستان زیرکوه، دیدار با ۱۵ خانواده شهدای اهل سنت، جلسه محوری در روستای طبسین سفلی نهبندان، برگزاری محفل شب شعر نبوی در روستای بهمن‌آباد زیرکوه، از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده این هفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۴۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: سند توسعه دانش‌بنیان که در اولین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال ۱۴۰۳ مصوب شد، برای اجرا به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید جهانشاهی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سند توسعه دانش‌بنیان در اولین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال 1403 مصوب شد. این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست‌بوم کارآفرینی، نوآوری و فناوری خراسان جنوبی، جلب مشارکت ذی‌نفعان کلیدی و برگزاری بیش از 40 جلسه کارشناسی تدوین شده است.

وی تصریح کرد: این سند در استان با همکاری مؤثر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دانشگاه‌ها، نهادها، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی استان تدوین شده و در این فرایند تلاش شده مشارکت نمایندگان تمام گروه‌های ذی‌نفع جلب شود و در مجموع دعوت از 9 لایه و 32 بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در تدوین سند توسعه دانش‌بنیان استان، اسناد فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تأکید کرد: بر اساس این سند، مهمترین ارزش‌های توسعه دانش‌بنیان خراسان جنوبی توجه به اقتدارآفرینی علم و دانش، توجه ‌به‌ ‌امنیت و انسجام ‌ملی، توجه ‌به فرهنگ ‌اسلامی، ایرانی ‌و ‌بومی، سهم‌ برتر ‌منابع ‌انسانی ‌و ‌سرمایه‌ اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت‌آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه دانش‌آموختگان دانشگاهی، عدالت‌‌محوری‌ در ‌دستیابی ‌به ‌فرصت‌های ‌برابر دانش پایه‌ برای ‌افراد‌، ‌شرکت‌ها و ‌نهادها، صیانت ‌از ‌محیط‌‌ زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ‌ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهند بود.

وی گفت: بر اساس اهداف بنیادین سند، 85 برنامه عملیاتی و 77 شاخص ارزیابی در 9 محور کلیدی تدوین شده که پس از تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه برای اجرا به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در این سند 12 هدف بنیادین تدوین شده است، توسعه‌ فرهنگ کارآفرینی دانش‌پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش‌بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخ‌گویی به نیازهای اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش‌بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی را از جمله اهداف این سند بنیادین برشمرد.

جهانشاهی، ارتقاء بهره‌وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش، نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره‌های ارزش استان، شبکه‌سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره­‌برداری از فناوری‌های نوین نظیر هوش­ مصنوعی، اینترنت اشیاء و متاورس، توسعه فناوری‌های پرچم‌دار به منظور رشد و رقابت‌پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌­­های پژوهش­ در زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش‌بنیان را از دیگر اهداف این سند بنیادین بیان کرد.

انتهای پیام/250/

دیگر خبرها

  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تیر، فرصت دوم برای جاماندگان کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم
  • جمعی از کارگران خراسان جنوبی با رهبری دیدار می‌کنند
  • اعزام ۲۶ کارگر خراسان جنوبی برای دیدار با رهبری
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ۳۸۵ اردوی جهادی در خراسان جنوبی برگزار شد