Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین بهجو» روز جمعه در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا و در آستانه افتتاح راه آهن میانه- بستان آباد در خصوص معماری ایستگاههای جدید راه‌آهن که در دولت تدبیر و امید ساخته شده است، گفت:راه‌آهن سیستم حمل و نقل مردمی است و چون آلودگی محیط کمتری داشته و استفاده از آن به کاهش تصادفات و هزینه‌ها منجر می شود در صورتی که جذابیت به طرح‌های ریلی اضافه شود باعث افزایش میزان استفاده مردم از این مود حمل ونقلی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ارتباط مردم با راه‌آهن از طریق ایستگاه‌های ورودی است گفت: اگر این ایستگاه‌ها طراحی جذابی داشته باشد تبدیل به یک فضای زنده و جذاب شهری شده و مردم می‌توانند به جای رفتن به پارک‌ها و رستوران‌ها از این فضای شهری برای گذران اوقات فراغت خود استفاده کنند.

بهجو توضیح داد: علاوه بر مسیر بسیار زیبای راه‌آهن میانه- بستان آباد ایستگاه این مسیر ریلی در شهر بستان آباد نیز یک فضای شهری بسیار جذاب و زیبا است که می‌تواند در اختیار شهر و مردم قرار گیرد.

بهجوگفت: آشتی مردم با راه‌آهن از طریق ایجاد جذابیت‌های بصری در ایستگاه‌های راه آهن می‌تواند منجر به افزایش سفرهای ریلی و اقتصادی شدن مسیرهای ریلی، سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه ریل، شکوفایی اقتصادی و امنیت سفر شود؛ اکنون در کشورهایی که سیستم حمل‌و نقل ریلی فعالی دارند میزان تلفات انسانی کمتر است.

مشخصات ایستگاه راه‌آهن بستان آباد

مدیرکل ساخت ساختمان راه آهن، بنادر و فرودگاه‌های شرکت ساخت و توسعه زیر ساخت‌های کشور به مشخصات ایستگاه راه آهن بستان آباد اشاره کرد و گفت: این ایستگاه از نظر طبیعت اطرافش بسیار جذاب و دیدنی است ضمن اینکه به دلیل اختلاف ۶ متری از سطح زمین منظر بسیار جذابی دارد.

بهجو اضافه کرد: برای طراحی این ایستگاه از سنگ‌های مختلف و بومی استان آذربایجان استفاده و ساختمان ایستگاه با معماری آذری ساخته شده است؛  قوس بزرگی در وسط بنا وجود دارد که این قوس معماری قدیمی ایرانی که متعلق به دوره ساسانی است را تداعی می‌کند.

وی گفت: امروز معماری اسلامی را به قوس‌ها می‌شناسند و به همین دلیل ایستگاه راه آهن بستان آباد تلفیقی از معماری اسلامی و آذری است. با وجود اینکه متراژ ساختمان از ایستگاه رشت کمتر بود اما بسیار قوی وکارآمد ساخته شده است.

‌طرح احداث راه‌آهن دوخطه میانه-بستان‌آباد-تبریز به طول ۲۰۳ کیلومتر با هدف کاهش مسیر ریلی از شمال غرب به مرکز کشور در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.

مسیر ریلی میانه-بستان آباد به طول ۱۳۲ کیلومتر بخشی از طرح فوق است که در ۶ قطعه و بخشی از قطعه هفتم، از ایستگاه موجود راه‌آهن میانه شروع‌ شده و با گذر از مسیری کوهستانی که از شهرهای «ترکمانچای» و «تیکمه‌داش» عبور کرده و به ایستگاه راه‌آهن بستان‌آباد متصل می‌شود.

خط‌آهن میانه-بستان‌آباد در ۶ قطعه با اعتبار ۱۴۱۴ میلیارد تومان در آستانه تکمیل است و تا اواخر همین ماه افتتاح می شود.

برچسب‌ها شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور راه آهن قطار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور راه آهن قطار شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور راه آهن قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولکس واگن های ارزان می آید؟

تین نیوز

فولکس واگن اعلام کرد که با شریک چینی خود، اکسپنگ معماری جدیدی برای خودروهای هوشمند و الکتریکی ایجاد کرده است که به گفته خودروساز آلمانی به آن کمک می کند که خودروهای برقی مقرون به صرفه تری را در بزرگترین بازار خود ارائه دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فولکس واگن قصد دارد از سال ۲۰۲۶ از معماری الکتریکی چین در خودروهای برقی با برند فولکس واگن استفاده کند. این شرکت افزود که معماری الکتریکی چین به آن کمک می کند تا به هدف کاهش هزینه ۴۰ درصدی برای پلت فرم چینی در مقایسه با پلت فرم MEB خود در آلمان دست یابد. خودروساز آمریکایی تسلا رهبر بازار در این نوع معماری بوده است و  برای تولید خودروهای کارآمدتر و ارزان تر استفاده می کند.

رالف براندشتاتر، رئیس و مدیرعامل گروه فولکس چین، به خبرنگاران گفت رقابت بسیار شدید است و ما باید ساختار هزینه خود را برای رقابت در این محیط تطبیق دهیم. این اعلامیه به دنبال شراکتی بود که سال گذشته ایجاد شد که فولکس واگن ۴.۹۹ درصد از اکسپنگ را به قیمت حدود ۷۰۰ میلیون دلار خریداری کرد و قصد داشت تا سال ۲۰۲۶ به طور مشترک دو مدل خودروی الکتریکی با برند فولکس واگن را عرضه کند.

فولکس واگن در تلاش است تا سهم بازار چین را که به رقبای محلی از دست داده است، پس بگیرد و در ماه فوریه اعلام کرد که اولین خودرو از دو خودرویی که قصد دارد با اکسپنگ توسعه دهد، یک شاسی بلند خواهد بود. خودروسازان گفتند که صرفه جویی در مقیاس و پلت فرم و همکاری نرم افزاری آنها باعث کاهش هزینه ها و کاهش ۳۰ درصدی زمان توسعه می شود.

فولکس واگن عنوان پرفروش ترین برند خودروی خود در چین را در اواخر سال ۲۰۲۲ به بی وای دی واگذار کرد. سهم بازار آن در چین در سال گذشته از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۸ در بحبوحه کاهش فروش موتور احتراقی به ۱۴ درصد کاهش یافت.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز آلمانی در تلاش است تا محدوده محصولات خود را در چین گسترش دهد تا مشتریانی را جذب کند زیرا قیمت فعلی آن بالاتر از قیمت بسیاری از رقبای چینی است. فولکس واگن هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد ۲.۵ میلیارد یورو (۲.۶۶ میلیارد دلار) در چین سرمایه گذاری کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهپیمایی مردم شهر صفی‌آباد در حمایت از عملیات وعده صادق
  • فولکس واگن های ارزان می آید؟
  • ترابی هم از عالیشاه عقب نیفتاد!
  • حرکت قطارهای جنوب شرق بدون معطلی
  • سعید لیلاز: خطرناک‌ترین دشمن جمهوری اسلامی خودش است/ بعد از ماجرای مهسا هنوز آشتی ملی مشاهده نشده/ امریکایی‌ها می‌دانند اگر ضربه جدی به ایران بزنند دست ایران بسته نیست/ پیشنهاد من این است که ایران، آزمایش هسته‌ای خود را عمومی کند
  • انتقاد فرماندار شهرستان بستان آباد از اجرایی نشدن پایاب سد‌ها در این شهرستان
  • پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در ایستگاه ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • بازار صالح آباد کجای تهران است و مناسب کیست؟
  • بازدید مشاور وزیر راه و شهرسازی از پروژه ریلی رشت کاسپین