Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بهروز رحیمی درباره وضعیت خوابگاه های دانشجویی، طرح ها و برنامه های آینده صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برای رسیدگی به وضعیت خوابگاه ها گفت: در جلسه ای که با دبیران انجمن های صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور داشتیم به این نتیجه رسیدیم که خوابگاه اساسی ترین مشکل دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکل خوابگاه حتی در شهرهای بزرگ هم خودنمایی می کند و به نحوه توزیع دانشجویان در ظرفیت های خوابگاهی، کمبود خوابگاه، فرسودگی و استهلاک خوابگاه های موجود بازمی گردد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت یادآور شد: در صندوق برنامه ریزی کرده ایم تا با مذاکره با دانشگاه های علوم پزشکی، در خصوص اعلام درصد اشغال فضای خوابگاهی (تراکم دانشجویان اسکان یافته در امکانات خوابگاهی) و استفاده از ظرفیت تبصره ۹ قانون بودجه و با مشارکت و ترغیب دانشگاه ها، بتوانیم حداقل ۴۸ پروژه خوابگاهی در دست احداث را به سرانجام برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: این ۴۸ پروژه خوابگاهی می تواند حدود ۲۰ هزار دانشجو را اسکان دهد.

رحیمی یادآور شد: لازم به توضیح است که تبصره ۹ قانون بودجه این امکان را فراهم می کند که دانشگاه ها از بانک های عامل وام با تنفس و اقساط بلند مدت دریافت کنند که اصل وام توسط دانشگاه و سود و کارمزد آن توسط صندوق رفاه دانشجویان پرداخت خواهد شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت همچنین از ارائه پیشنهاد به سازمان برنامه و بودجه برای بودجه تعمیر و تجهیز خوابگاه ها خبر داد و گفت: پیشنهادی برای سازمان برنامه و بودجه تدوین کرده ایم که بر اساس آن صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت بتواند ردیف بودجه ای برای تعمیر و تجهیز مجدد خوابگاه ها در ردیف های بودجه ای خود داشته باشد.

وی با اشاره به ناکافی بودن افزایش سرانه وام ودیعه مسکن گفت: با وجود انکه سرانه وام ودیعه مسکنن افزایش خوبی داشته اما با توجه به تورم موجود در کشور و به خصوص در مورد رهن و اجاره این مبالغ پاسخگو نبوده و توسعه و ایجاد خوابگاه های جدید ضروری است.

رحیمی اظهار داشت: ضمن اینکه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت طرح رتبه بندی خوابگاه ها را در برنامه های آینده خود در دست اجرا دارد که این امر به بهبود عدالت در زمینه پرداخت هزینه خوابگاه ها می انجامد. در همین زمینه صندوق در برنامه بازدید از دانشگاه ها به موضوع خوابگاه های دانشجویی به ویژه در مناطق کم برخوردار توجه می کند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

341 / 167 رحیمی پروژه خوابگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رحیمی پروژه خوابگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۸۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش

شاهرخ فرهادی در اعتماد نوشت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دو دانشگاه وابسته به آموزش و پرورش هستند که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند‌سازی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارند. دانشجویان این دانشگاه‌ها، جوانان با استعدادی هستند که با علاقه و شور و شوق پس از کسب رتبه علمی در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی با سپردن تعهد خدمت ۸ ساله به آموزش و پرورش در این دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل شده و به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده‌اند.

این روز‌ها آرامش روانی این دانشجویان به جهت کسر مقرری ماه اول از حقوق ناچیز آن‌ها به‌هم ریخته است. وزارت آموزش و پرورش در یک عمل نه چندان قانونی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طی دو ماه تحت عنوان مقرری ماه از حقوق فروردین آن‌ها کسر کرده که این موضوع به استناد مواد ۷۲، ۱۰۰ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف مقررات است، زیرا ماده ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ به صراحت اعلام می‌کند دستگاه‌های مشمول این قانون مکلفند حقوق اولین ماه کسانی را که دوره آزمایشی را طی کرده و به استخدام رسمی پذیرفته می‌شوند را کسر نمایند، در حالی که این دانشجویان در استخدام آزمایشی بوده و هنوز رسمی نشده‌اند.

موضوع دیگر این است که دانشگاه فرهنگیان سال‌هاست در لوای بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی دست در جیب دانشجو معلمان کرده و با همکاری وزارت آموزش و پرورش ماهانه ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان خوابگاهی و ۲۵ درصد از دانشجویان غیر خوابگاهی یا به اصطلاح ترددی در ازای هزینه خوابگاه و شبانه‌روزی به استناد مصوبه هیئت امنا برداشت می‌کند و این بدین معناست که در سال جاری یک دانشجوی ترددی مبلغ دو و نیم میلیون تومان بابت صرف چند وعده ناهار در طول یک ماه پرداخت می‌کند. حال کیفیت ناهار چگونه است یا دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها چه مبلغ اندکی پرداخت می‌کنند، بماند.

آموزش و پرورش پس از گذشت ۶ ماه از صدور رای وحدت رویه شماره ۹۱۲۶ مورخ ۲۵/۷/۱۴۰۲ دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان، با امضای وزیر اقدام به صدور بخشنامه‌ای در این خصوص به شماره ۱۴۰/۱۴۰ مورخ ۲۷/۱/۱۴۰۳ نموده که دانشگاه فرهنگیان با تحت فشار قرار دادن وزیر مانع ارسال بخشنامه به استان‌ها و دیگر دوایر ذی‌ربط شده است.

حال در اذهان عمومی این سؤال‌ها ایجاد شده، دانشگاه فرهنگیان که خود زیر‌مجموعه این وزارت است، چگونه بر سر وزارت آموزش و پرورش سایه افکنده و وزیر را در تصمیمات گرفته شده مردد کرده است. وزیر آموزش و پرورش چگونه پس از مطالعه و امضای بخشنامه راضی به عدم ارسال بخشنامه شده است؟ چه جریانی این وزارتخانه را راهبری می‌کند که بالاترین مقام آن پس از تصمیم، از حقوق قانونی ذی‌نفعان منصرف می‌شود. جا دارد دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی و از تضییع حقوق دانشجو معلمان ممانعت به عمل آورند.

دیگر خبرها

  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • خوابگاه دانشجویی ۵۰۰ نفره در گرگان کلنگ زنی می شود
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش