Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، «غلامرضا سلیمانی» روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره آمار تصادفات ساختگی، اظهار داشت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود ۲۰ درصد تصادفات با هدف اخذ خسارت شخص ثالث، ساختگی بوده و یا در مدارک و مستندات آن تخلف و دستکاری صورت گرفته است.

رییس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه این معضل به ایران اختصاص نداشته و سایر کشورها نیز با آن درگیر هستند، اضافه کرد: اکنون دستگاه‌های مختلف مانند نیروی انتظامی و قوه قضاییه درحال پیگیری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش تصادفات ساختگی گفت: در سطح کشور ما دو اقدام در بخش مطالعاتی و اجرایی برای رفع این معضل در حال انجام است.

سلیمانی اضافه کرد: نخست اینکه، مطالعه‌ای درباره زمان، شرایط و مناطق وقوع تصادفات ساختگی با همکاری نیروی انتظامی در حال اجراست که دستاورهای جالبی داشته است.

رییس کل بیمه مرکزی ادامه داد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که افراد متخلف، در مناطق مختلف از شرکت‌های بیمه متعدد، بیمه نامه اخذ می‌کنند تا بتوانند در طول سال، چندین بار اقدام به اخذ بیمه‌نامه کنند.

وی اضافه کرد: در بررسی‌های ما فردی پیدا شد که در طول یک سال یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از شرکت‌های بیمه، خسارت شخص ثالث گرفته بود.

رییس کل بیمه مرکزی یادآور شد: کسانی که حوادث ساختگی را برای اخذ خسارت بیمه، ترتیب می‌دهند، معمولا به شکل تیم و باند هستند و به صورت فردی کار نمی‌کنند.

سلیمانی اظهار داشت: این مطالعات به شرکت‌های بیمه‌ای کمک کرده است که این افراد متقلب را شناسایی کنند.

طرح نصب دوربین به همراه بیمه‌نامه شاخص ثالث

رییس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه برای جلوگیری از این تخلفات به امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزای نیاز است، گفت: بر اساس طرح‌های جدید، قرار است کروکی تصادفی که پلیس از محل تصادف می‌کشد به صورت آنلاین در اختیار بیمه ها و نیروهای انتظامی قرار بگیرد تا افراد متخلف نتوانند کروکی ساختگی ارایه کنند.

سلیمانی افزود: برخی شرکت‌های بیمه اقدام به نصب نرم افزارهایی کرده اند که تشخیص می‌دهد که آیا تصادف رخ داده و اینکه جزئیات تصادف چگونه بوده است.

رییس کل بیمه مرکزی ادامه داد: این نرم افزارها هم در تلفن همراه و هم به صورت جداگانه قابل نصب در خودروها هستند.

وی اضافه کرد: همچنین بر اساس طرحی جدید قرار است که دوربین‌هایی در خودروها نصب شود که از همه حوادث تصویربرداری کنند. این تجهیزات مدتهاست در جهان کاربرد دارد و مدتی است که به کشور ما نیز وارد شده است.

سلیمانی اظهار داشت: قیمت دستگاه‌ها و تجهیزات شناسایی تصادفات در خودروها بالاست که باعث شده استقبال از آنها کم باشد، اما تلاش می‌کنیم که این دستگاه‌ها و نرم افزارهای به طور رایگان یا قیمت پایین به همراه بیمه‌نامه شخص ثالث به رانندگان تحویل داده شود.

به گزارش ایرنا، از کاسبی‌های ناسالمی که به تازگی شیوع زیادی یافته، انجام تصادفات ساختگی با هدف اخاذی از بیمه‌هاست که در برخی موارد رد پای آنها به باندهای سازمان یافته‌ای می‌رسد که افراد بی‌خانمان و کم بضاعت را طعمه می‌کنند.

افراد سودجو گاهی با صحنه‌سازی و تصادف ساختگی اقدام به پرونده‌سازی برای اخذ خسارت از بیمه می‌کنند که پیگیری‌ها در برخی موارد به شناسایی باندهای حرفه‌ای منجر شده است.

چندی پیش مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در این باره به ایرنا گفته بود: در سال گذشته (۱۳۹۷) ۱۸۵پرونده تصادف ساختگی کشف و با انجام کارشناسی‌های تخصصی به مراجع قضایی معرفی شد.

در تصادفات ساختگی، افراد یا خودشان صدمات را وارد می‌کنند یا گاهی اوقات توسط افراد حرفه‌ای که تخصص دارند صدمات شدید و خطرناکی مانند شکستگی استخوان و جراحات متعدد و شکستگی دندان‌ها و سایر موارد روی بدن افراد ایجاد می‌شود تا از بیمه خسارت بگیرند. معمولا در این نوع تصادفات ساختگی، از خودروهای قدیمی و فرسوده استفاده می کنند.

بخش دیگری از تخلفات این بخش نیز مربوط به تبانی و سندسازی برای اخذ خسارت تصادف است به طوری که هیچ تصادفی رخ نمی‌دهد، اما برای اخذ خسارت بیمه، سندسازی می‌شود.

همچنین گاهی اوقات، تصادف واقعی رخ می‌دهد، اما در اعلام رقم خسارت، تخلف شده و رقم بیشتری اعلام می‌شود تا از این طریق، فرد خسارت دیده، غرامت بیشتری دریافت کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۹۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های زیست محیطی 

سجاد انجم شعاع، با اشاره به حمایت و توجه ویژه صندوق ملی محیط زیست به اجرای طرح‌های حوزه‌های مختلف محیط زیست، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، ۳۸ طرح در حوزه زیست محیطی مورد حمایت تسهیلاتی قرار گرفته و بالغ بر ۲،۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به این طرح‌ها اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: صندوق ملی محیط زیست یکی از پشتوانه‌های اصلی حفاظت از محیط زیست کشور است که با اعطای تسهیلات و حمایت مالی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست، همکاری در طرح‌های آموزشی و فرهنگ سازی برای بهبود شرایط زیست محیطی، اعطای تسهیلات مالی به کارخانجات و کارگاه‌ها و هرگونه منابع آلاینده برای کاهش آلودگی زیست محیطی، نقش مؤثری در حفاظت و احیا و بهره برداری پایدار از محیط زیست و منابع طبیعی و تنوع زیستی دارد.

انجم شعاع تاکید کرد: تسهیلات به طرح‌های در حوزه آب و فاضلاب، پسماند، هوا و تجدیدپذیر پرداخت می‌شود که امیدواریم با تقویت توان مالی و منابع اعتباری صندوق ملی محیط زیست از طریق وصول درآمد‌های پیش بینی شده در قانون و تحقق سایر درآمد‌ها شاهد افزایش حمایت‌های مالی و اعطای تسهیلات به طرح‌ها و پروژه‌های محیط زیستی در کشور باشیم.

مدیر عامل صندوق ملی محیط زیست کشور افزود: بر این اساس در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴ پروژه در موضوعات آب و فاضلاب، پسماند، هوا و تجدیدپذیر با رقم تسهیلات بالغ بر ۴،۶۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات حمایتی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه از این طرح‌ها ۱۴ طرح در بخش آب و فاضلاب، ۵ پروژه پسماند و ۲۵ پروژه انرژی‌های تجدیدپذیر بود، تاکید کرد: از مجموع طرح‌های معرفی شده ۳۸ طرح در سال ۱۴۰۲ موفق به دریافت تسهیلات شدند که بالغ بر ۲،۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.

انجم شعاع با اشاره به اینکه در بخش حمایتی یکی از رسالت‌های صندوق حمایت بیمه‌ای است، اظهار داشت: براساس ماده ۷ اساسنامه صندوق ملی محیط زیست، این امکان برای صندوق ایجاد شد تا از طریق شرکت‌ها و مؤسسات بیمه، امکانات و شرایط لازم را برای بیمه کردن دام، باغات و محصولات کشاورزی در مقابل خسارت ناشی از جانوران وحشی حمایت شده و در معرض خطر انقراض فراهم کند و حق بیمه مربوطه از محل منابع و اعتبارات صندوق پرداخت شود.

وی تاکید کرد: اقدام برای پوشش بیمه‌ای “دام، باغات و محصولات کشاورزی در مقابل خسارت ناشی از جانوران وحشی حمایت شده و در معرض خطر انقراض” برای نخستین بار در دولت انقلابی و مردمی مورد پیگیری قرار گرفت و استقبال از اجرای این طرح، سبب شد توافقنامه جبران خسارت حیات‌وحش با صندوق بیمه کشاورزی در اسفندماه سال جاری برای مدت یک‌سال دیگر تمدید شود.

انجم شعاع تصریح کرد: با هدف حفاظت از گونه‌های جانوری حمایت شده و در معرض خطر انقراض و همچنین پرداخت غرامت به باغات، محصولات زراعی، دام، طیور، زنبور عسل و آبزیان در مقابل خسارت‌های ناشی از جانوران وحشی حمایت شده و در معرض خطر انقراض توافق‌نامه‌ای بین صندوق بیمه کشاورزی و صندوق ملی محیط زیست منعقد شد که تاکنون ۸۸۹ مورد خسارت برای دریافت غرامت بیمه‌ای معرفی شدند که ۵۷۴ طرح خسارت بیش از ۸۲.۹۰۰ میلیارد ریال دریافت کردند.

وی افزود: صندوق ملی محیط زیست در سال ۱۴۰۲ همچنین با توجه به مفاد اساسنامه و در راستای کمک به طرح‌های محیط‌زیستی به ویژه در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست و همچنین حفظ و احیای زیستگاه‌های طبیعی و گونه‌های در معرض خطر و تقویت برنامه‌های حفاظت از زیستگاه‌ها، بیش از ۴۵ میلیارد ریال حمایت‌های مالی ارائه کرده است.

صندوق ملی محیط زیست مؤسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست است که دارای شخصیت حقوقی مستقل و استقلال مالی و اداری بوده و در زمینه کمک به کاهش آلاینده‌های محیط زیستی و جلوگیری از تخریب محیط زیست و به منظور حفاظت، احیا و بهره برداری پایدار از محیط زیست، منابع طبیعی و تنوع زیستی فعالیت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • بیمه تکافل چه تمایزی با دیگر بیمه‌های بازرگانی دارد؟
  • کلاهبرداری ۲۸ میلیاردی باند حرفه‌ای با مدارک افراد معتاد و کارتن‌خواب
  • خسارت ۱۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی سپیدان
  • کلاهبرداری ۲۸ میلیاردی یک باند حرفه‌ای با مدارک افراد معتاد و کارتن‌خواب
  • طرح‌های محیط زیستی چقدر وام گرفته اند؟
  • ◄ اصطلاحات بیمه/ بخش اول
  • اعلام نرخ حق بیمه شخص ثالث خودروها در سال ۱۴۰۳ + جدول
  • ترفندهای جدید کلاهبرداران؛ دریافت کالابرگ الکترونیکی و ثبت‌نام سهام عدالت ویژه نوروز
  • نرخ حق بیمه شخص ثالث خودروها در سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ اعلام جزییات
  • پرداخت ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های زیست محیطی