Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در دیدار با لی یانگ، دبیر کل سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو)، در مورد توسعه همکاری های دوجانبه میان ایران و این سازمان مهم صنعتی، گفتگو کردند. 

دبیر کل سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) ضمن تشریح ماموریت های این سازمان در جهت اجرای اهداف توسعه پایدار صنعتی سازمان ملل متحد، آمادگی خود را برای اجرای پروژه های مشترک با ایران در این راستا اعلام نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به برخی از پروژه های مشترک ایران و یونیدو همچون پروژه توسعه پایدار صنعت سنگ در ایران، بهبود کسب و کارهای کوچک و متوسط در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره و اظهار کرد: علاوه بر این موارد، آمادگی یونیدو برای همکاری بیشتر با ایران در آینده ای نزدیک را اعلام می دارم.

در این نشست همچنین، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن وتجارت گزارشی از پروژه های خاتمه یافته، در حال اجرا و در نوبت اجرا به صورت مشترک با یونیدو را ارایه و تصریح کرد: این پروژه ها در حوزه های حفظ محیط زیست، کارآیی منابع، بهبود زنجیره ارزش در صنایع و کشاورزی، صنعت سبز و ایجاد اشتغال پایدار بوده است.

قبادیان در ادامه اظهار کرد: این پروژه ها از جمله پروژه های اولویت دار توسعه صنعتی در "برنامه ششم توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ایران" طی سال های ١٣٩٦ تا ١٤٠٠ هستند.

وی همچنین پروژه های ظرفیت سازی تجارت، کارآیی و بهره وری انرژی در صنایع کلیدی انرژی بر، تعویض گازهای مخرب کارخانجات یخچال سازی و ایجاد اشتغال پایدار برای زنان، جوانان و افراد معلول را از جمله پروژه های در حال اجرا با همکاری یونیدو دانست.

معاون آموزش پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت به پروژه توسعه زنجیره ارزش ماهیگیری و صنایع وابسته در چابهار، پروژه توسعه سکونت پایدار مهاجرین افغانی در ایران و نوآوری در پروژه توسعه منطقه استان بوشهر اشاره و خواستار تامین مالی پروژه توسعه پایدار صنعت سنگ از سوی یونیدو شد تا این پروژه هرچه زودتر به مرحله عملیاتی برسد.

قبادیان در ادامه خواستار کمک مالی ١/٥ میلیون دلاری "GEF" برای تکمیل پروژه بهبود بهره وری و بهینه سازی مصرف انرژی از سوی یونیدو در ایران شد.

در پایان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن وتجارت به نمایندگی از وزارت صنعت، معدن و تجارت از دبیرکل توسعه صنعتی ملل متحد برای حضور در ایران و بازدید از پروژه های مشترک با یونیدو دعوت به عمل آورد و تصریح کرد: به زودی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مرجع ملی یونیدو در ایران از دبیرکل توسعه صنعتی ملل متحد به صورت رسمی دعوت به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: یونیدو سازمان ملل متحد وزارت صنعت معدن وتجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۱۹۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی فن‌آوری‌های جدید در زنجیره آلومینیوم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا موثقی‌نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیأت عامل ایمیدرو، درباره فن‌آوری‌های جدید در زنجیره آلومینیوم گفت: نخستین طرح تولید هیدرات‌های ویژه در ایران و خاورمیانه با سرمایه‌گذاری هزار میلیارد ریالی و اشتغال ۱۱۰ نفری وارد مدار تولید شده است.

به گفته وی، تکنولوژی ساخت این واحد، بومی و برای نخستین بار است که در کشور اجرا و راه اندازی می‌شود. افتتاح فاز نخست واحد فیلتراسیون گِل قرمز شرکت آلومینای ایران (جاجرم)، دستاورد دیگر فن‌آوری در زنجیره آلومینیوم به شمار می‌آید. در این طرح ۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

رئیس هیأت عامل ایمیدرو در ادامه یادآور شد: در بخش معدن نیز عملیات اجرایی کارخانه‌های «فلوتاسیون مس-طلا» شادان و نیز «فرآوری طلا» خونیک در استان خراسان جنوبی آغاز شد.

وی افزود: در زنجیره مس نیز استخراج پیش باطله‌برداری از معدن سریدون در سرچشمه شهرستان رفسنجان، شروع شد. این معدن با ذخیره یک میلیارد تنی ماده معدنی مس، ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داشته و برای بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

موثقی‌نیا اضافه کرد: بهره‌برداری از معدن سریدون ۲۵ سال خواهد بود. همچنین «جانجا» معدن جدیدی که در جنوب شرقی ایران و در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است، در سال‌های آتی، گرمابخش توسعه صنعت مس خواهد شد. این معدن اکنون مراحل اولیه معدن‌کاری را پشت سر می‌گذارد و سبب ساز توسعه و تحول در منطقه می‌شود.

توسعه زنجیره مس

وی به اهمیت توسعه زنجیره مس اشاره و اظهار کرد: در این حوزه شرکت توسعه زنجیره مس در آستانه رونمایی قرار دارد. این شرکت قرار است نقش آفرینی برجسته‌ای در بخش‌های بالادستی و پایین دستی صنعت مس داشته باشد. موضوع فوق با توجه به مصرف روزافزون فلز سرخ و اهمیت آن در صنایع پیشرفته و هوشمند، اهمیت دوچندانی می‌یابد.

اکتشاف

رئیس هیأت عامل ایمیدرو درباره عملکرد بخش اکتشاف اینگونه توضیح داد: از ابتدای سال تا پایان بهمن‌ماه، بیش از ۵۱۶ هزار متر حفاری اکتشافی صورت گرفته که این رقم ۱۳ درصد بیش از برنامه پیش بینی شده بوده است.

وی ادامه داد: در بخش حفاری اکتشافات نیز با هدف رفع کمبود نیروی ماهر در این حوزه، برگزاری نخستین دوره آموزش رایگان حفاری مغزه گیری اکتشافی برای توسعه معدن زغال سنگ کوهبنان (استان کرمان)، از دیگر فعالیت‌ها و اقدامات این سازمان به شمار می‌آید.

موثقی‌نیا همچنین گفت: برگزاری چهارمین جشنواره اینوماین (ایده‌های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی)، نخستین نمایشگاه بین‌المللی گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته، نخستین دوره مسابقات ملی گوهر تراشی از جمله اقداماتی بود که در حوزه گوهرسنگ‌ها برگزار شد.

کد خبر 6063712

دیگر خبرها

  • صنعت نفت با اقدام‌ جهادی به صنعتی پویا بدل شد
  • صنعت نفت با اقدام‌های جهادی به صنعتی پویا بدل شد
  • اعلام آمادگی ایران برای میزبانی سومین همایش اقتصادی کشورهای ساحلی
  • اعلام آمادگی ترکمنستان برای افزایش فعالیت شرکت‌های ایرانی در این کشور
  • بومی‌سازی فن‌آوری‌های جدید در زنجیره آلومینیوم
  • بیش از ۵۱۶ هزار متر حفاری اکتشافی در کشور
  • گام نخست باشگاه هسته‌ای بریکس با حضور ایران
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت
  • آمادگی ایران برای همکاری با کشورهای مستقل در مبارزه با تروریسم
  • آمادگی ایران برای تقویت همکاری‌ها با امارات