Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه رشت در مصلای امام خمینی (ره) با تبریک فرارسیدن ایام ولادت باسعادت حضرت محمدمصطفی (ص) و آغاز هفته وحدت، اظهار کرد: هفته وحدت بیانگر کنار هم بودن شیعه و سنی در صلح و آرامش است.

وی به فرموده امام حسن عسگری (ع) در این باره اشاره کرد و افزود: امام حسن عسگری می فرمایند مسلمانان شیعه به جماعت اهل تسنن بروند و نماز بخوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه رشت با اشاره به ابتکار بنیانگذاز جمهوری اسلامی ایران در نامگذاری این هفته، تأکید کرد: امام خمینی (ره) هیچگاه به مسائل و موضوعات به صورت بخشی نگاه نمی کردند و کلیات یک موضوع و آثار آن را در سطح گسترده مد نظر قرار می دادند.

وی در ادامه به وضعیت برخی از کشورهای همسایه در روزهای گذشته همانند لبنان اشاره و تصریح کرد: مردم لبنان باید بدانند تنها فردی که می تواند در این برهه زمانی به آنها کمک کند سید «حسن نصرالله» است که باید بدان توجه کنند.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه در ماه‌های گذشته عده‌ای مسئله سازش و چالش با آمریکا برای حل مشکلات کشور را مطرح کرده‌اند، افزود: براساس سه دلیل عقلی، وحی و تجریه به این نتیجه می رسیم که که منطق مقاومت بهتر از سازش با آمریکا جواب خواهد داد.

وی با تأکید بر اینکه بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب نباید به اروپا و آمریکا اعتماد کنیم، گفت: ایستادگی بهترین عملکرد در برابر رفتار آمریکا است زیرا در ۴۰ سال گذشته نشان داده که این کشور قابل اعتماد نیست.

امام جمعه رشت با بیان اینکه ملت ایران از رهبر معظم انقلاب پیروی می کنند و به ندای درخواست ایشان لبیک می گویند، اظهار کرد: مقاومت در طول ۴۰ سال گذشته برای ملت ایران عزت به ارمغان آورده است و بررسی سال‌های گذشته نشان دهنده خسارت‌های میلیاردی از جناب آمریکا و اروپا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ماه پایانی سال، افزود: ائمه جمعه باید شاخص‌های یک نماینده خوب را برای مردم تشریح کرده و زمینه انتخاب درست یک فرد را برای آنها فراهم کند.

آیت الله فلاحتی تقوا و دیانت را از مهم‌ترین شاخص‌ها برای یک نماینده عنوان کرد و گفت: نماینده باید مومن به انقلاب و آرمان‌های آن باشد. انقلابی بودن و انقلابی عمل کردن از دیگر شاخص‌ها نماینده خوب است.

کد خبر 4766164

منبع: مهر

کلیدواژه: رسول فلاحتی امام جمعه رشت خطبه های نماز جمعه یوم الله 13 آبان بوشهر راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان شهرکرد پدافند غیرعامل زلزله بیرجند تئاتر کودک و نوجوان خطبه های نماز جمعه قزوین بارش باران مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۰۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا بازهم در خاورمیانه آتش به پا کرده است

استفان والت معتقد است که سیاست حمایتی بی‌قید و شرط بایدن باعث به خطر افتادن خاورمیانه شده است و مقصر خطر فعلی که رژیم صهیونیستی را تهدید می‌کند واشنگتن است نه تهران.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، استفان والت، تحلیلگر آمریکایی برجسته روابط بین‌الملل در یادداشتی برای نشریه فارن پالیسی نوشته است که تصمیم ایران برای انتقام از حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در سوریه با حملات پهپادی و موشکی نشان می‌دهد که دولت بایدن تا چه اندازه بد با خاورمیانه رفتار کرده است.

والت سیاست بایدن برای حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ آن علیه مردم غزه را ناموفق می‌داند زیرا اهداف آن با عملکرد آن از ابتدا متناقض بود. دولت بایدن با ارائه حمایت بی‌قید و شرط به رژیم اسرائیل توانایی تشویق آن برای خویشتن‌داری را از دست داد و این مسئله کمتر کسی را شگفت‌زده خواهد کرد. تاکنون حداقل ۳۳ هزار فلسطینی (بیش از ۱۲ هزار کودک) کشته شده‌اند و سامانتا پاورز، مدیر نهاد امدادرسانی آمریکا به وقوع قحطی در غزه اعتراف کرده است. انصارالله یمن به هدف گرفتن کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد، درگیری شدت پایین میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی ادامه دارد و موج‌های خشونت توسط شهرک‌نشینان در کرانه باختری اشغالی افزایش یافته است. الان هم با حمله تلافی‌جویانه ایران برای هدف قرار گرفتن کنسولگری آن در یکم آوریل، احتمال افزایش گستره جنگ بالاتر است.

فارن پالیسی همچنین تصریح کرده است که حمایت عمومی ایران از حماس بر اساس حقوق بین‌الملل مشروع است: «طبق کنوانسیون ژنو، جمعیتی که تحت «اشغال متخاصم» زندگی می‌کنند حق مقاومت در برابر نیروی اشغالگر را دارند. با توجه به اینکه اسرائیل کرانه باختری را کنترل کرده است و اورشلیم شرقی از سال ۱۹۶۷، این سرزمین‌ها را با بیش از ۷۰۰ هزار شهرک‌نشین غیرقانونی مستعمره کردند و هزاران فلسطینی را در این روند کشتند، شکی نیست که این یک «اشغال متخاصم» است.

والت معتقد است که اقدامات مقاومت علیه اشغالگر همچنان تابع قوانین جنگ است و حماس و سایر گروه‌های مقاومت فلسطینی هنگام حمله به غیرنظامیان اسرائیلی آنها را نقض می‌کنند، اما مقاومت در برابر اشغالگری مشروع است و کمک به مردم تحت محاصره در انجام این کار لزوماً اشتباه نیست.

والت پاسخ ایران به بمباران کنسولگری خود توسط رژیم صهیونیستی را منطقی می‌داند: «تصمیم ایران برای انتقام پس از بمباران کنسولگری توسط اسرائیل و کشته شدن دو سردار ایرانی را نمی‌توان به عنوان اقدام تهاجمی در نظر گرفت، به ویژه با توجه به اینکه تهران بارها اعلام کرده است که هیچ انگیزه‌ای برای جنگ گسترده‌تر ندارد. در واقع، حمله تلافی‌جویانه آن به گونه‌ای انجام شد که به اسرائیل هشدار داد و به نظر می‌رسد که تهران نمی‌خواهد تنش‌ها را تشدید کند بلکه صرفاً تلاش دارد بازدارندگی خود را بازیابی کند.»

نویسنده این یادداشت همچنین معتقد است که مسئولیت شرایط فعلی بیشتر بر عهده واشنگتن است تا تهران. چگونه؟ «فراموش نکنیم که ایالات متحده چندین دهه است که خاورمیانه را با تسلیحات پر کرده است. این کشور سالانه میلیاردها دلار تجهیزات نظامی پیشرفته را به اسرائیل ارائه می‌کند، علاوه بر آن مکرر تضمین می‌کند که حمایت آمریکا بدون قید و شرط است.»

والت در ادامه تصریح کرده است که «کشورهای دارای قدرت کنترل نشده تمایل دارند از آن سوءاستفاده کنند و اسرائیل نیز از این قاعده مستثنی نیست. زیرا اسرائیل بسیار قوی‌تر از فلسطین است، همچنین از ایران نیز توانمندتر است، می‌تواند بدون تنبیه و محکومیت علیه آن‌ها عمل کند. حمایت سخاوتمندانه و بی‌قید و شرط ایالات متحده به اسرائیل این امکان را داده است که هر کاری می‌خواهد انجام دهد، که در طول زمان به افراطی شدن سیاست‌ها و همچنین رفتارش در قبال فلسطینی‌ها کمک کرده است.»

فارن پالیسی خاطرنشان می‌کند که شرایطی ایجاد شده است که به موجب آن تنها مقاومت مسلحانه مؤثر بر اسرائیل تأثیر می‌گذارد: «فقط در موارد نادری که فلسطینی‌ها توانستند مقاومت مؤثری را بسیج کنند -همان‌طور که در انتفاضه اول (۱۹۹۳-۱۹۸۷) انجام دادند- رهبران رژیم اسرائیل مانند نخست‌وزیر سابق اسحاق رابین مجبور به اذعان به نیاز به سازش و تلاش برای ایجاد صلح شدند. متأسفانه، زیرا اسرائیل بسیار قوی، فلسطینیان بسیار ضعیف، میانجی‌های یک‌طرفه ایالات متحده به نفع اسرائیل بودند. هیچ‌یک از جانشینان رابین حاضر نبودند به فلسطینی‌ها معامله‌ای را پیشنهاد دهند که بپذیرند.»

استفان والت در پایان نوشته است که یک طنز آیرونیک در شرایط فعلی وجود دارد زیرا «افراد و سازمان‌هایی در ایالات متحده که در محافظت از اسرائیل در برابر انتقاد و تحت فشار قرار دادن دولت‌های آمریکا یکی پس از دیگری برای حمایت از اسرائیل، صرف نظر از آنچه که انجام می‌دهد، در واقع خسارات عظیمی به آن وارد کردند.»

والت وضعیت کنونی را اینگونه توصیف می‌کند که ۱) راه‌حل دو دولتی شکست خورده است، ۲) اسرائیل به یک کشور یاغی تبدیل شده است، ۳) حمایت از رژیم صهیونیستی در میان جوانان آمریکایی از جمله بسیاری از یهودیان به‌شدت کاهش یافته است و ۴) ایران به داشتن سلاح هسته‌ای نزدیک است و تلاش‌های ایالات متحده برای منزوی کردنش را خنثی کرده است.

کد خبر 745109

دیگر خبرها

  • واکنش فرمانده نیروی زمینی ارتش به حادثه امروز اصفهان
  • راهپیمایی مردم یزد در حمایت از عملیات غرور آفرین وعده صادق
  • دیدار با جانبازان دفاع مقدس در میبد
  • پایان صبر استراتژیک ایران!
  • نتانیاهو؛ آقای شکست
  • جبلی: عملیات «وعده صادق» پُر از دستاورد بود؛ ضربه‌پذیر بودن اسرائیل ثابت شد
  • عملیات «وعده صادق» مملوء از دستاورد بود
  • همدلی مقاومت لبنان برابر رژیم صهیونیستی مایه مباهات است
  • مقاومت اسلامی برای دفاع از کیان اسلام برخاسته است
  • آمریکا بازهم در خاورمیانه آتش به پا کرده است