Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، تعداد نمایندگان بیمه عمر فعال در حالی در سال گذشته ۳۳.۳ درصد رشد داشته که تعداد این نمایندگان در سال ۹۶ برابر با ۲۱هزار و ۲۶۶ نماینده بوده است.

براساس قانون برنامه ششم، ضریب نفوذ بیمه در کشور باید از ۲.۵ درصد کنونی به ۷ درصد در پایان سال برنامه برسد و سهم بیمه‌های عمر هم از ۱۲ تا ۱۵ درصد کنونی به ۵۰ درصد از کل بازار بیمه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۷، شعب تمام شرکت‌های بیمه در سراسر کشور به یک هزار و ۲۵۸ شعبه رسیده که نسبت به یک هزار و ۱۸۴ شعبه سال ۹۶، افزایشی ۶.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

مجموع نمایندگان بیمه فعال (جنرال و عمر) در سراسر کشور نیز در این سال ۶۴هزار و ۶۱ نماینده بوده که ۱۷.۱ درصد رشد نسبت به سال قبل از آن داشته است.

از کل تعداد نمایندگان بیمه فعال، ۵۵.۸ درصد را نمایندگان جنرال و ۴۴.۲ درصد دیگر را نمایندگان بیمه عمر تشکیل داده‌اند در حالی که در سال ۹۷، تعداد ۲۸ شرکت بیمه دارای نماینده بیمه عمر بوده‌اند.

براساس اعلام سالنامه آماری بیمه مرکزی، تعداد نمایندگان بیمه عمر فعال در شرکت بیمه پاسارگاد، ۱۹هزار و ۴۱۷ نماینده بوده که به تنهایی ۶۸.۵ درصد سهم از کل این تعداد را در بازار بیمه کشور در اختیار داشته است.

با این حال تعداد کارگزاران بیمه فعال در کشور در سال ۹۷ به ۸۳۴ کارگزاری رسیده است که نسبت به ۶۱۶ کارگزاری سال قبل از آن ۳۵.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

بررسی توزیع کل کارگزاران بیمه در استان‌های کشور طی سال ۱۳۹۷ حاکی از آن است که تنها در ۸ استان کشور شامل تهران، خراسان رضوی، اصفهان، مازندران، البرز، آذربایجان شرقی، فارس و یزد (با سهم بین ۳.۸ تا ۳۹.۹ درصد و در مجموع با ۹۷۹.۹ درصد سهم از کل) تمرکز آنها بیشتر بوده، به نحوی که تعداد کارگزاران بیمه آنها از میانگین ۲۷ کارگزاری برای هر استان بالاتر است. در مقابل، تعداد کارگزار در ۲۳ استان دیگر ۲۰.۱ درصد سهم باقی‌مانده را به خود اختصاص داده است.

تعداد ارزیابان خسارت بیمه‌ای فعال اما در سال ۹۷ معادل ۶۷.۲ درصد نسبت به سال ۹۶ افزایش یافته و از ۲۰۴ ارزیاب به ۳۴۱ ارزیاب رسیده است.

با این حال تعداد دفاتر ارتباطی بیمه که منظور از آن دفاتر ارتباطی شرکت‌ها یا کارگزاران بیمه خارجی فعال در کشور است از ۷ دفتر در سال ۹۶ به ۶ دفتر در سال ۹۷ کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: جزئیات پرداخت خسارت زیان‌دیدگان اجتماع بزرگ اربعین از سوی بیمه

بررسی توزیع تعداد شعب در شرکت‌های بیمه طی سال ۱۳۹۷ حاکی از آن است که تمرکز شعب تنها در ۱۱ شرکت بیمه ایران، آسیا، پاسارگاد، دانا، پارسیان، معلم، نوین، البرز، کارآفرین، سینا و دی (با سهم بین ۳.۸ الی الی ۱۶.۶ درصد و درمجموع حدود ۶۸.۸ درصد سهم از شعب کل کشور) بالاتر بوده، به نحوی که تعداد شعب هر یک از آ نها از میانگین ۴۷ شعبه برای هر شرکت بالاتر است.

براساس آمارهای بیمه مرکزی، در سال ۹۷ تمرکز شعب تنها در ۱۰ استان تهران، مازندران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، گیلان، خوزستان، فارس، آذربایجان غربی و هرمزگان (با سهم بین ۳.۴ تا ۱۵.۴ درصد و در مجموع ۵۵.۲ درصد سهم از کل شعب) بالاتر است. به گونه‌ای که تعداد شعب هریک از آنها از میانگین ۴۱ شعبه برای هر استان بالاتر است.

بررسی توزیع تعداد نمایندگان بیمه فعال در سال ۹۷ حاکی از آن است که تمرکز آنها تنها در ۹ استان تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، مازندران، فارس، آذربایجان شرقی، گیلان و خوزستان (با سهم بین ۳.۵ تا ۲۰.۳ درصدی و در مجموع ۶۴.۷ درصدی از کل) بیشتر بوده و از متوسط ۲۰۶۶ نماینده برای هر استان بالاتر است. در مقابل تعداد مذکور در ۲۲ استان دیگر، ۳۵.۳ درصد سهم باقی‌مانده را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/

تمرکز  بیمه های عمر تنها در ۹ استان کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نوروزی راهداری کردستان به روایت آمار

فرزاد حسنی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: بر اساس تحلیل داده های مرکز مدیریت راه های استان، از ابتدای اجرای طرح نوروزی (۲۴ اسفند) تا ۱۷ فروردین، ۲ میلیون و ۲۶۲ هزار و ۳۲۱ تردد بین استانی ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد کاهش نشان می دهد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان بیان کرد: متوسط تردد بین استانی روزانه از ابتدای طرح ۹۸ هزار و ۳۶۱ تردد بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سهم تردد پلاک ها از استان های تهران، آذربایجان غربی، همدان و کرمانشاه است، ادامه داد:  کردستانی ها نیز بیشترین مقصد سفرهای خود را استان های همدان، کرمانشاه و مرکزی انتخاب کرده بودند.

 دریافت ۴۹ هزار تخلف جاده ای

وی با اشاره به اینکه طبق تحلیل داده ها ماندگاری زیر یک روز وسایل نقلیه مشاهده شد، تصریح کرد: بیانگر این است که وسایل نقلیه به صورت عبوری از استان تردد داشته اند و می طلبد زیرساخت های مناسب برای جذب و ماندگاری مسافران در استان فراهم شود.

حسنی از ثبت ۴۹ تردد متخلف شده در بازه زمانی یاد شده خبر داد و افزود: بیشترین محور دارای تخلف مربوط به محور محور مریوان_ باشماق گزارش شده است.

وی گفت: با بررسی فراوانی تعداد تخلفات بالای ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت، بیشترین تعداد تخلفات در ساعات ۱۳، ۱۶ و ۱۸ رخ داده است.

جابه‌جایی بیش از ۱۲۳ هزار مسافر در قالب طرح نوروزی

حسنی در بخش دیگری از سخنان خود به آمار جابه‌جایی مسافران در طرح نوروزی اشاره کرد و گفت: از ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین، ۱۲۳ هزار و ۱۸۷ مسافر در قالب ۲۲ هزار و ۴۳۳ سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابه‌جایی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد مسافر حدود ۲ درصد کاهش و در زمینه تعداد سفر ۳.۳ درصد کاهش نشان می دهد.

وی از افزایش آمار قابل توجه مسافران جابه‌جا شده توسط ناوگان مینی بوس نسب به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: از میزان سفرهای ثبت شده ۷۲ درصد آن درون استانی بوده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان با اشاره به  ثبت ۴۹ هزار و ۴۲۵ تردد در مرزهای استان در زمان مذکور خاطرنشان کرد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱۰ درصدی همراه بوده است.

حسنی با اشاره به برقراری ۱۲ هزار و ۷۹۲ تماس با سامانه ۱۴۱ در این مدت و افزایش ۶ درصدی آن نسبت به مدت مشابه سال قبل گفت: هموطنان با استفاده از این سامانه می توانند  از خدماتی مانند آگاهی از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی، اطلاع از محدودیت‌های تردد وسایل نقلیه در محورها  بهره گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دانش‌بنیان‌های نفتی نقش موثری در دستیابی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی سال گذشته داشتند
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • طرح نوروزی راهداری کردستان به روایت آمار
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان ۱۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • افزایش ۹ درصدی دستگیری؛ کاهش ۲۲ درصدی سرقت
  • توزیع ۱.۵ میلیون لیتر سوخت میان ناوگان هوایی منطقه بوشهر در ایام نوروز
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟