Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی در پیامی ضمن ابراز همدردی با حادثه دیدگان و بازماندگان قربانیان زلزله، آمادگی کامل خود را برای کاهش آلام دردمندان اعلام و تاکید کرد: شرکت‌های بیمه در کمترین زمان ممکن برای پرداخت خسارت بیمه گذاران زلزله آذربایجان شرقی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: جزئیات پرداخت خسارت زیان‌دیدگان اجتماع بزرگ اربعین از سوی بیمه

متن پیام به شرح زیر است:

خداوند آسمان‌ها و زمین را نگاه می‌دارد تا از نظام خود منحرف نشوند و هرگاه منحرف شوند هیچکس جز او نمی‌تواند آن‌ها را نگاه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوره فاطر آیه ۴۱

خبر ناگوار زلزله در آذربایجان همیشه سرافراز، موجی از تاسف و تاثر را در قاطبه هموطنان عزیز برانگیخت.

بیمه مرکزی و خانواده صنعت بیمه ضمن ابراز همدردی با حادثه دیدگان و بازماندگان قربانیان زلزله، آمادگی کامل خود را برای کاهش آلام دردمندان اعلام می‌کند، علاوه بر ایفای مسئولیت اجتماعی و انساندوستانه خود، به یاری خداوند و همکاری تنگاتنگ شرکت‌های بیمه، در کمترین زمان ممکن و با حذف تشریفات معمول زیان‌های ناشی از حادثه‌ی بیمه گذاران عزیز پرداخت خواهد شد.

امید است با تصویب نهایی و اجرای طرح بزرگ بیمه همگانی حوادث طبیعی در کشور هیچ یک از آسیب دیدگان حوادث طبیعی در کشور، دغدغه‌ای برای بازگشت به زندگی عادی خود نداشته باشند.

با عرض تسلیت مجدد به خانواده جان باختگان، برای قربانیان حادثه زلزله آذربایجان، غفران الهی و برای مصدومین سلامتی آرزومندم.

غلامرضا سلیمانی
رییس کل بیمه مرکزی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمه مرکزی زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

 انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و …

کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه یک فاجعه طبیعی بود. در صبح روز ۲۳ ژانویه ۱۵۵۶، زمین لرزه‌ای عظیم استان شانژی چین را که در آن زمان مهد تمدن چین به شمار می‌رفت، لرزاند.

این زمین لرزه تنها چند ثانیه به طول انجامید، اما تخمین‌زده می‌شود که به طور مستقیم ۱۰۰ هزار نفر را به کام مرگ کشانده است. حوادث پی در پی‌ای که متعاقب آن رخ داد مثل رانش زمین، فروچاله‌ها، آتش سوزی‌ها، مهاجرت و قحطی هم ۸۳۰،۰۰۰ نفر را کشت!

البته، این رقم به اندازه کل تلفات حوادث مهمی مانند جنگ جهانی اول و جنگ جهانی اول، یا حتی بیماری‌های همه گیر، قحطی، یا سیل‌ها نیست. اما وقتی یک روز ویرانگری را در نظر می‌گیریم، زلزله شانشی – که به زمین لرزه جیاجینگ نیز معروف است، مرگ‌بارترین روز می‌تواند لقب بگیرد. این زلزله در زمان سلطنت امپراتور جیاجینگ سلسله مینگ رخ داد و همچنین مرگبارترین زمین لرزه ثبت شده در تاریخ ثبت شده است.

تصور می‌شود که شدت این زمین‌لرزه ۸.۰ تا ۸.۳ بوده است. زمین لرزه‌های قوی‌تری هم قبل و هم بعد از آن رخ داده‌اند. اما به دلیل زمین‌شناسی خاص و طراحی شهری منطقه در آن زمان، باعث تخریب شدیدی گسترده در شهر‌های اطراف Huaxian، Weinan و Huayin شد. در این زمین‌لرزه کوه‌ها و رودخانه‌ها مکان خود را تغییر داده‌اند.

«در بعضی جا‌ها ناگهان زمین بالا آمد و تپه‌های جدیدی به وجود آمد یا ناگهان فرو رفت شد و به دره‌های جدیدی تبدیل شد. در مناطق دیگر در یک لحظه نهر آب فوران کرد یا زمین شکست و خندق‌های جدید ظاهر شد. کلبه‌ها، خانه‌ها، معابد و دیوار‌های شهر به یکباره فرو ریختند.»

ثبت شده است که شکاف‌هایی در زمین باز شد که بیش از ۱۸ متر ژرفا داشتند.در هواکسیان، بنا بر گزارش‌ها، تک تک ساختمان‌ها فروریخت و نزدیک به مرکز زمین لرزه، حدود ۶۰ درصد از جمعیت کشته شدند.

واقعا به جز این‌ها چه چیزی باعث شد که زلزله اینقدر مرگبار باشد؟

مرکز زمین لرزه در دره رودخانه وی بود که از نظر زمین‌شناسی منحصر به فرد است، زیرا از فلات لس در شمال مرکزی چین می‌گذرد. این فلات که در زیر صحرای گوبی قرار دارد، از لس loess تشکیل شده است: رسوبی مانند گل و لای که از تجمع گرد و غبار ناشی از باد که از بیابان فرسایش یافته، تشکیل شده است.

این فلات به داشتن رانش‌های منظم و مرگبار معروف است. اما در آن زمان، بسیاری از خانه‌ها مستقیماً در صخره‌های نرم لسی و غار‌های مصنوعی به نام یائودونگ ساخته شدند.

هنگامی که زلزله در ساعات اولیه رخ داد، بسیاری از آن یائودونگ‌ها فرو ریختند، آن‌هایی که در داخل این محوطه بودند مدفون شدند. این فقط یائودونگ‌ها نبودند که نابود شدند، بلکه بسیاری از ساختمان‌های شهر‌ها که در آن زمان از سنگ ساخته شده بودند هم فروریختند.

چه چیزی باعث زلزله شد؟

یک تجزیه و تحلیل زمین‌شناسی در سال ۱۹۹۸ از زمین لرزه ۱۵۵۶ به این نتیجه رسید که گسل هواشان شمالی نقش مهمی در این رویداد ایفا کرده بود.

محققان دانشگاه پکن در پایان می‌گویند: «ما باید پتانسیل گسل‌های فعال را در نظر بگیریم و برای یک زلزله بزرگ احتمالی دیگر در منطقه آماده شویم، زیرا گسل‌ها در حال حاضر فعال هستند».

زلزله شانژی در واقع الهام بخش جستجو برای علل زلزله و راه‌هایی برای به حداقل رساندن آسیب‌های بعدی ناشی از چنین بلایایی بود و از آن پس ساختمان‌های سنگی با مواد نرم‌تر و مقاوم‌تر در برابر زلزله، مانند بامبو و چوب جایگزین معماری قبلی شدند.

علیرغم همه این تجارب و نکات مسلم، متاسفانه هنوز در بسیاری از کشور‌ها به گسل‌هایی پیرامون شهر‌های بزرگ که مانند فنری در حال ذخیره انرژی برای رهاسازی در روزی شوم هستند، توجهی نمی‌شود.

منبع: یک پزشک

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بیمه تکافل چه تمایزی با دیگر بیمه‌های بازرگانی دارد؟
  • انفجار مین در سردشت و مجروحیت دو نفر | قطع عضو یکی از حادثه دیدگان
  • گشت و گذار در تهران | ساعت پرفسور حسابی و ناصرالدین شاه اینجاست!
  • مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟
  • استاندار گیلان با حادثه دیدگان حمله تروریستی در روسیه ابراز همدردی کرد
  • وضعیت نامناسب تامین داروی بیماران تالاسمی / سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی به تعهداتشان عمل نکردند
  • ◄ اصطلاحات بیمه/ بخش اول
  • رتبه بندی شرکت‌ های بیمه ای بزودی اجرایی می شود
  • جاماندگان بخوانند؛ زمان دقیق پرداخت سود سهام‌عدالت
  • پرداخت ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های زیست محیطی