Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محسن محمدیان با اشاره به تأخیر در حرکت قطارهای خط ۲ مترو تهران گفت: یکی از قطارهای مترو در ایستگاه دانشگاه شریف ساعت ۷:۴۵ دقیقه دچار نقص فنی شد و توقف این قطار سبب اشکال در حرکت قطارهای دیگر شد.

وی ادامه داد: از آنجا که امروز اول هفته جاری است و صبح نیز در پیک ترافیک قرار داشتیم، نقص فنی این قطار ازدحام جمعیت در سایر ایستگاه‌ها را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر مشکل برطرف شده و خدمت رسانی به شهروندان بدون مشکل ادامه یافته است.

بر اساس دیده های خبرنگار ایسکانیوز، خط متروی صادقیه از ساعت 7 و 45 دقیقه صبح دچار مشکل شد و با علم به اینکه قطار دچار مشکل بود مسافران را سوار کرده و در ایستگاه دانشگاه شریف اعلام شد مسافران واگن را تخلیه کنند.

به گفته خبرنگار ما که در صحنه حضور داشت مسئولان مترو طوری خبر تخلیه واگن را اعلام کردند که برخی از مسافران با وحشت و ترس ایستگاه را ترک کردند و موضوع جالب این بود که در خارج از ایسگاه متروی دانشگاه شریف رانندگان اسنپ درخواست مسافران را قبول نمی کردند و مسافران با صرف هزینه های بالا -و البته با تاخیر- در محل کار خود حاضر شدند.

در پایان جای این سوال باقی ست که چرا مسئولان اطلاع رسانی های لازم را انجام ندادند تا اولین ساعات روز اول هفته مسافران سردرگم و سرگردان نشوند؟!

انتهای پیام/

20 / 20 محسن محمدیان تأخیر در حرکت قطارهای  خط ۲ مترو تهران ایستگاه دانشگاه شریف مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری مترو تهران ایستگاه دانشگاه شریف

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایستگاه دانشگاه شریف ایستگاه دانشگاه شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاورد ملاقات ۲/۵ ساعته

ملاقات ۲/۵ ساعته ۳ هزار دانشجو با مقام معظم رهبری در واپسین روزهای ماه مبارک رمضان حاوی نکات ارزشمندی برای جامعه دانشگاهی و تشکل‌های دانشجویی بود که بازخوانی آن خالی از لطف نیست.

به گزارش ایسنا، محمد کاظم انبارلویی در سرمقاله روزنامه رسالت نوشت:  امام خامنه‌ای ۵ وظیفه کلیدی برای جامعه دانشگاهی در شرایط کنونی برشمردند که با بازخوانی آن باید دید آیا نهاد علم و جامعه علمی ما در دانشگاه در این مسیر طی طریق می‌کند؟
۱- تربیت عالم ، تولیدعلم و جهت دادن به این دو ،
 وظیفه اصلی دانشگاه است.
۲- پیشنهاد جامعه دانشگاهی برای حل مشکلات ،
 باید واقع‌بینانه و پخته و در عین حال با یک پشتوانه عمیق فکری و نظری باشد.
۳- جامعه دانشگاهی باید نسبت به آینده کشور فعال و حساس باشد و یک منظومه کاری و ارزشی را تنظیم نماید.
۴- نظام و کشور و موقعیت آن را باید شناخت و به سمت فردای بهتر حرکت کرد.
۵- برای اداره کشور به شیوه اسلامی و ارائه الگویی برای مردم جهان، کار و تلاش صورت گیرد.
***
مخاطب رهبری در این ۵ وظیفه هم دانشجویان و هم اساتید و هم مجموعه دستگاه‌هایی است که متکفل نهاد علم در کشور است، می باشد.
اما امام خامنه‌ای برای تشکل‌های دانشجویی نیز ۴ وظیفه ویژه یادآور شدند که به عنوان پیشگامان عمل به این وظایف ، مخاطبان اصلی باید در صف اول قرار گیرند.
۱- تشکل‌های دانشجویی یک فرصت برای کشور است. اختلاف نظر بین تشکل‌ها اشکال ندارد اما در هیچ سطحی نباید به دعوا و گریبانگیری منجر شود.
۲- از دنباله‌روی غرب پرهیز کنید.
۳- به پیشرفت‌های کشور افتخار کنید. نگاه نقادانه خود را همراه نگاه سرافرازانه به پیشرفت‌های کشور دنبال کنید.
۴- تفکر انقلابی را با پشتوانه قوی فکری دنبال کنید.
***
با سقوط طاغوت در ایران، چهار حفره عمیق در سطوح حکمرانی در ایران پدید آمد حفره نظامی و امنیتی، حفره فرهنگی و اجتماعی ، حفره اقتصادی و حفره سیاسی ، نهاد علم باید این حفره ها را پر می‌کرد.
رشته‌های فنی و مهندسی و پزشکی نهاد علم در کشور به سرعت وارد کارزار شدند. برخی از حفره‌ها و به ویژه نظامی و امنیتی را پر کردند. امروز ایران پرقدرت‌ترین ارتش جهان در منطقه را دارد و پشت دروازه‌های ناتو در غرب آسیا به‌ویژه مرزهای سرزمین‌های اشغالی خیمه زده است.
در مورد پرکردن حفره فرهنگی و اجتماعی، حوزه‌های علمیه به کمک نهاد علم در دانشگاه آمد و فرهنگ انقلابی و اسلامی را تقویت کردند . این فرهنگ جنگ داخلی و ۸ سال دفاع مقدس و نیز سه نبرد نرم دشمن را به نفع ملت مغلوبه کرد.اما در حفره اقتصادی و حفره سیاسی، نهاد علم در دانشگاه‌ها کوتاهی‌هایی داشته که باید این قصور را جبران کند. بخشی از نهاد علم در حفره سیاسی به بیراهه رفت و حتی با دشمن در نبرد نرم همراهی کرد! امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای بارها جامعه دانشگاهی را مورد خطاب قرار دادند و نکات راهبردی برای پرکردن حفره‌های یاد شده ، در حکمرانی را یادآور شده‌اند. اگر به این نکات توجه می‌شد،کشور با شتاب بیشتر به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی جهش می‌کرد. وظایف و تکالیفی که رهبری در این نشست نورانی و صمیمانه یادآور شدند هرچند نکات جدیدی داشت اما در حقیقت بازخوانی و بازتولید اغلب مطالبی بود که در گذشته هم در جوامع دانشگاهی از سوی معظم‌له مطرح شده بود.اکنون که کشور به سمت پیشرفت و تعالی در حال جهش است باید نکات مطرح شده از سوی رهبری در این دیدار با انرژی مضاعفی عملیاتی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سگ های راهنما در متروی کشور همسایه و حسرت ما در مترو تهران
  • چرا مقامات اسرائیل پس از حمله ایران دچار سردرگمی شده اند؟
  • رونمایی از نشان فداکاری رهبری به شهدای دانشگاه امام علی (ع)
  • گلایه های مردم از فضای نامناسب ایستگاه راه آهن و تعداد تردد قطارهای حومه ای + عکس
  • اتصال پایتخت‌های اروپایی با قطار شبانه دوستدار محیط زیست
  • اتصال پایتخت‌های اروپایی به یکدیگر با قطار شبانه دوستدار محیط زیست
  • گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای
  • تجمع دانشجویان دانشگاه شریف در حمایت از پاسخ قاطع ایران به رژیم صهیونیستی+ تصاویر
  • رهاورد ملاقات ۲/۵ ساعته
  • ◄ ۵ ایستگاه باقی مانده در خطوط ۶ و ۷ تکمیل می شود