Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون بین‌المللی داروسازی با بیان اینکه دیدگاه‌مان، جهانی است که در آن همه از دسترسی به داروهای بی‌خطر، موثر، با کیفیت و مقرون به صرفه و مراقبت‌های دارویی بهره‌مند می‌شوند، تاکید کرد: ما معتقدیم که همه از جمله ایرانیان این حق را دارند که به عنوان بخشی از حق درمان و سلامتی به داروهای ضروری دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دومینیک جردن - رئیس FIP در پیامی به مناسبت برگزاری شانزدهمین کنگره علوم دارویی ایران آورده است: «فدراسیون بین‌المللی داروسازی (FIP) به مناسبت شانزدهمین کنگره علوم دارویی ایران، صمیمانه به همه دانشمندان داروسازی در ایران ارج می‌نهد.

FIP سازمان جهانی است که ۱۵۱ اتحادیه ملی را گرد هم آورده وچهار میلیون نماینده دانشمند داروسازی، داروساز و مربیان داروسازی در سرتا سر جهان دارد. مفتخریم که انجمن علوم دارویی ایران برای یک دهه عضو FIP بوده است و بواسطه عضویت در این انجمن، شما می‌توانید بخشی از خانواده FIP باشید و سهم قاطعی در موضوعات بهداشت جهانی داشته باشید.

FIP ترکیبی از علوم، آموزش و ممارست است که این امر آن را منحصر به فرد کرده است. وجود یکی از آنها بدون وجود دیگری بی‌معناست. ممارست بدون علم و آموزش نمی‌تواند وجود داشته باشد. ما برای اطمینان از پوشش جهانی بهداشت به هر سه نیازمندیم.

دیدگاه FIP، جهانی است که در آن همه از دسترسی به داروهای بی‌خطر، موثر، با کیفیت و مقرون به صرفه و مراقبت‌های دارویی بهره‌مند می‌شوند. ما معتقدیم که همه - از جمله ایرانیان – این حق را دارند که به عنوان بخشی از حق درمان و سلامتی به داروهای ضروری دسترسی داشته باشند. به این امر آگاهم که ایران به تازگی از نظر ثبات اقتصادی، زمان خوبی نداشته است و از پشتکار شما برای غلبه بر چالش‌های دسترسی‌تان به داروها برای مردم تقدیر و تشکر می‌کنم.

ریاست من تحت شعار "اعتماد، همبستگی و عمل" می‌باشد. اعتماد، پایه و اساس همکاری موفق است و ما باید در آینده همکاری نماییم تا در اسرع وقت نتایج مورد انتظار مردم را برآورده کنیم.

همبستگی امر بسیار مهمی است، زیرا ما در یک سطح جهانی با اختلافات زیادی بین مناطق و کشورها از لحاظ درآمد، آموزش، سیاست‌ها و مسائل سیاسی کار می‌کنیم. این وظیفه FIP است که به صورت جهانی فکر کند و از طریق سازمان‌های عضو به صورت محلی عمل نماید. انجمن علوم دارویی ایران عضو فعال FIP است. پروفسور امید سبزواری نماینده انجمن هیئت مدیره علوم دارویی FIP می‌باشد و این انجمن حضورش را در سایر نشست‌ها و رویدادهای بین المللی FIP تضمین کرده است.

اطمینان دارم که FIP در مشارکت برای توسعه داروسازی و علوم دارویی در سراسر جهان برای مردم موفق خواهد بود و فاصله بین کشورهای مختلف را کاهش خواهد داد. مشتاقانه برای همکاری بیشتر در آینده بخصوص در پیشبرد حرفه‌مان و ارائه دیدگاه‌مان به عنوان FIP متحد، امیدوار هستم.

مطمئن هستم که این جلسه در دانشگاه کرمانشاه منبع الهام بخش بزرگی برای همه شما خواهد بود و فرصتی بی نظیر برای تبادل بهترین شیوه‌ها، بحث‌های چالش برانگیز و محرک نوآوری‌ها برای منافع مردم شما خواهد بود.

زنده باد داروخانه، زنده باد FIP، زنده باد دانشمندان داروسازی ایران»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سلامت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت: ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ عرضه شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد پیکانپور اظهار کرد: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی در سال گذشته، 44 خط جدید تولیدی و 96 داروی جدید به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی افزود: این داروها شامل "تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین است.

پیکانپور با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 200 میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید داروهای جدید تولید شده صرفه جویی شده است، گفت: به منظور احصای مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش‌ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت.

خطر مرگ در کمین مصرف کنندگان داروهای گیاهی لاغری غیرمجاز

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو 56 مولکول جدید نیز طی 1.5 سال گذشته و پس از تایید شورای بررسی فهرست رسمی داروهای ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به داروهایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد.

پیکانپور یادآور شد: این در حالی است که در سال 1398 و 1399 داروی جدیدی وارد فهرست داروهای رسمی کشور نشده بود.

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: با توسعه برون‌سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه‌ای در روند اقدامات شرکت‌های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی "بررسی پرونده‌های ثبت" در خصوص پرونده‌های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تایید این پرونده‌ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت‌های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲
  • بازی با جان، تجارت پرسود برخی عطاری‌ها
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲