Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- امیرحسین مدنی از انجام طرح‌های اشتغالزایی اجتماع‌محور از یک سال گذشته با بیش از 430 تسهیل‌گر در 28 استان کشور خبر داد که تا پایان سال 80هزار فرصت شغلی ایجاد می نماید.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آریا، امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)در مراسم افتتاح سومین دوره آموزش تسهیل‌گران اقتصادی اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)با بیان اینکه طرح‌های اشتغالزایی اجتماع‌محور حدود یک سال است که شروع شده اظهار داشت:بیش از 430 تسهیل‌گر در 28 استان کشور در این طرح مشغول فعالیت هستند و دوره‌ای که اکنون برگزار شده، سومین دوره آموزشی تسهیل‌گران محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:تسهیل‌گران تمامی ظرفیت‌های منطقه را شناسایی می‌‌کنند و داشته‌های افراد متقاضی را از اعم از زمین و فضای مناسب بررسی می‌کنند و براساس آن، تسهیلات لازم را که منجر به اشتغال شود را تعیین می‌کنند.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)خاطرنشان کرد:یکی از ویژ‌گی‌های این طرح ایجاد معیشت پایدار است و باعث شده که مهاجرت معکوس به شهرها اتفاق نیفتد.
وی افزود:سرمایه انسانی، محور توسعه در جوامع است و تسهیل‌گران به عنوان افراد کلیدی بر پروژه‌های اشتغال‌زایی نقش دارند و تا به امروز 18 هزار طرح اشتغال‌زایی با 50 هزار شغل در کشور ایجاد شده است.

ایجاد 80هزار شغل و  تامین 10درصد از کسری تولید گوشت تا پایان سال
مدنی بیان داشت:تا پایان امسال نیز 30 هزار طرح اشتغال‌زایی ایجاد و در نهایت 80 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم به ثمر خواهد نشست.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)خاطرنشان کرد:طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در قالب آسمان، سحاب و آفتاب محقق می‌شود و در حال حاضر نیز تسهیل‌گران بنیاد برکت در مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده در حال کار و فعالیت هستند تا بتوانند موجب اشتغال پایدار شوند.
مدنی گفت:‌طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت توانسته که زنان را توانمند کند و 41 درصد از 18 هزار طرحی که ارائه شده برعهده بانوان است، چرا که طرح‌ها عمدتاً خانگی است.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد:‌ با اجرای 18 هزار طرح در کشور بالای 5 درصد از کسری تولید گوشت را تأمین کرده‌ایم و بیش از 8 هزار تن گوشت تولید شده است و 12 هزار مترمربع نیز فرش بافته شده و تا پایان سال، تولید گوشت را به 10 درصد افزایش می‌دهیم.
مدنی گفت:در سومین دوره طرح تسهیل‌گران، 160 نفر به 430 نفر تسهیل‌گر در کشور اضافه می‌شوند .
وی در پایان خاطر نشان کرد:بنیاد برکت 12 سال است که در حوزه محرومیت‌زدایی فعالیت می‌کند که تاکنون علی‌رغم قرارداد ساخت 1640 مدرسه، 1300 مدرسه را ساخته و همین تعداد نیز مسجد ساخته‌ است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نشست خبری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران که صبح امروز در تالار امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه تهران امسال جشن ۹۰ سالگی خود را در شرایطی برگزار می‌کند که هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی واگذاری سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را مصوب کرد.

وی افزود: قدمت سنت دانشگاهی به ۱۷۵۷ سال گذشته بازمی گردد و این موضوع را یونسکو در سال ۲۰۱۷ منتشر کرد. دانشگاه تهران وظیفه پیگیری این سنت دانشگاهی را بر عهده دارد که با آموزش عالی نوین پیوند خورده است.

شهبازی تصریح کرد: ۹۰ رویداد بزرگ در سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می‌شود که یکی از رویداد‌ها برگزاری نمایشگاه کار از ۲۱ تا ۲۳ خرداد است، هدف دانشگاه تکمیل چرخه مهارت، آموزش و اشتغال است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ادامه داد: لازم داشتیم که دانشجویان علاوه بر گذراندن دروس تئوری حتما مهارت‌های لازم را جهت ارتقای تخصص خود کسب کنند؛ به همین منظور شبکه سازی تعاملی به عنوان شعار اداره مهارت یابی دانشگاه تهران انتخاب شد.

شهبازی گفت: در ترم جاری استقبال خوبی از درس یادگیری تجربی شد و نمایشگاه پیش رو نمایشگاهی است که ظرفیت‌ها را برای ذی نفعان امر پررنگ‌تر خواهد کرد، نماینده شرکت‌ها و صنایع در این نمایشگاه نیاز‌های خود را اعلام می‌کنند تا دانشجویان جذب بازار کار شوند. تلاش می‌کنیم با برگزاری اردو‌های مهارتی علاوه بر ایجاد فضای تفریحی و شاد، حتما دانشجویان را از نزدیک با صنایع آشنا کنیم.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنیم که وزارت عتف برگزاری نمایشگاه کار را به منظور تقویت بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه در تمام مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها جدی بگیرد.

در ادامه، فرشته امین مدیر کل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشکاه تهران اظهار کرد: انتخاب و جذب و استخدام نیروی انسانی متعهد و باانگیزه چالش اساسی سازمان‌ها به شمار می‌آید، همچنین از دغدغه دانشجویان می‌توان به ارتباط رشته تحصیلی دانشجویان با شغل خود اشاره کرد، پس نمایشگاه بازار کار انتخاب هوشمندانه بازار کار را در بین دانشجویان ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: بیش از ۱۰ هزار دانشجو و فارغ التحصیل در اولین نمایشگاه بازار کار دانشگاه تهران که سال گذشته برگزار شد، حضور داشتند. با ارزیابی‌های انجام شده متوجه شدیم که درصد خوبی از رضایت دو سویه بین دانشجویان و صنایع در قالب استخدام، کارآموزی، حمایت از پایان نامه‌ها و ... وجود داشته است.

امین تصریح کرد: امیدواریم امسال بتوانیم برنامه‌های مفرح‌تر و شادتری در نمایشگاه بازار کار دانشگاه تهران داشته باشیم. نه تنها این نمایشگاه فرصتی را برای جذب نیروی استخدام به وجود آورد، بلکه ایجاد کنسرسیوم‌های بین سازمان‌ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش یکی از اهداف ما بود؛ بنابراین امسال روی این موضوع تمرکز بیشتری خواهیم داشت و شعار خود را هم بر آن آساس انتخاب کردیم.


وی گفت: ارائه تنوع رشته و فرصت‌های شغلی شرط مهم دانشگاه تهران برای سازمان‌های مختلف در نمایشگاه بازار کار است، وظیفه دانشگاه تهران هم حمایت از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای بازار کار است تا با نیازمندی سازمان‌ها و صنایع آشنا شوند.

امین ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار دانشجو از ۳ روز نمایشگاه بازدید کردند و از ۵ هزار رزومه به صنایع و شرکت ها اعلام شد که برای ۴۹۰ دانشجوی رشته‌های فنی و علوم انسانی از قبیل حسابداری و مدیریت، توانستیم فرصت شغلی را فراهم کنیم. 

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال
  • تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی