Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه «پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز در درمان بیماری مالتیپل اسکلروزیس» میان مرکز تحقیقات دانشگاهی پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز دانشگاه شهید بهشتی و یک شرکت دانش‌بنیان  با نظارت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع این تفاهم‌نامه، کارآزمایی بالینی با استفاده از سلول‌های بنیادی خون‌ساز در پیوند بیماران مبتلا به مالتیپل اسکلروزیس (ام اس) است. استفاده از پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز درمانی نوین برای این بیماری به حساب می‌آید که در چندین کشور نیز اقدامات در این زمینه آغاز شده و به مرور در حال توسعه است.

با امضای این تفاهم‌نامه کشورمان نیز به جرگه فعالان این حوزه خواهد پیوست. توسط این شرکت فناور، زیرساخت‌های لازم برای گسترش فعالیت‌های این مرکز تحقیقات آماده می‌شود تا با توانمندی متخصصان کشور گامی اثرگذار برای درمان این بیماران در کشور برداشته شود. در فاز نخست این پروژه اقدامات برای درمان ۶ بیمار آغاز می شود.

کد خبر 4767223 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تفاهم نامه سلول بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری فناوری نانو تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هوش مصنوعی امنیت اطلاعات تولید ربات امنیت سایبری موبایل فناوری فضایی فیس بوک گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۳۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج

هاتفی مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به ارائه خدمات درمانی رایگان در راستای ایجاد عدالت گفت: در شهر یزد یک مرکز بستری به نام بیمارستان شهدای کارگر داریم که این بیمارستان خدمات بستری کاملا رایگان به بیماران ارائه می‌دهد.

وی افزود: بیمه شدگان تامین اجتماعی در شهرستان‌ها هم اگر به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه کنند تمام خدمات برای آنان رایگان خواهد بود.

هاتفی در خصوص بیماری‌های صعب العلاج اظهار داشت: ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری‌های صعب العلاج معرفی شد که در سال ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد تومان در خصوص بیماری‌های صعب العلاج پرداخت شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جزء پنج استان استان اول کشور هستیم که کلینیک دندانپزشکی مستقل داریم و در این کلینیک خدمات رایگان دندانپزشکی ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست