Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنگره جهانی ITS ۲۰۱۹ در سنگاپور برگزار شد و در آن شرکت‌های برتر دنیا از آخرین فناوری‌های خود در زمینه حمل و نقل و راهداری رونمایی کردند. هوآوی در این مراسم سیستم اخذ عوارض الکترونیکی ویژه خود با نام iSitePower-T را معرفی کرد.

به گارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، مدیران هوآوی پروژه‌ای را در این شرکت با نام «جاده‌های دیجیتال و جابه‌جایی هوشمند» کلید زده‌اند که مربوط به ساخت سیستم‌های دیجیتال برای آسان‌سازی حمل و نقل و ایجاد تحول در این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت راهکار اخذ عوارض آنلاین خود با نام iSitePower-T را به عنوان یکی از اولین محصولات خود در این زمینه معرفی کرده است.

علاوه بر این، هوآوی از آخرین راهکارهای فناورانه خود شامل OceanStor Dorado V۶ به عنوان سیستم ذخیره‌سازی اطلاعاتی که داده‌های بسیار گسترده‌ای دارند، راهکارهای ITS (سیستم‌های حمل و نقل هوشمند)، راهکار C-V۲X و حمل و نقل ابری نیز رونمایی کرده است.

در این زمینه لیو ژونگ هنگ، مدیر بخش تجارت حمل و نقل هوآوی می‌گوید: «با یکپارچه شدن فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت حمل و نقل هوشمند، ما در حال پیوستن به مفهوم مهم جاده‌های دیجیتال هستیم. محصولات خلاقانه ICT و راهکار جمع‌آوری الکترونیکی عوارض (ETC)T، درک جاده هولوگرافیک و اینترنت وسایل نقلیه (IoV) نتایجی مانند سرعت بیشتر، کارآمدی بیشتر و سیستم‌های حمل و نقل سریع‌تر برای مسیرهای شهری را به دنبال دارند؛ در این میان ظرفیت حمل و نقل مورد نیازی که در حال افزایش است و نوآوری سرویس‌هایی که بر شدت آنها اضافه می‌کند را نیز باید در نظر داشته باشیم».

همچنین هو هائو، مدیر توسعه صنعتی Pan-IoV در بخش استراتژی مجموعه هوآوی نیز در سخنرانی اصلی این مراسم با موضوع «فعال‌سازی حمل و نقل هوشمند و خودکارسازی رانندگی با استفاده از C-V۲X» به این موضوع اشاره کرد که فناوری نوین C-V۲X به حد قابل قبولی از تکامل و بلوغ رسیده که بتوانیم به صورت آزمایشی از آن استفاده کنیم.

همچنین شرکت هوآوی در یک نقشه راه مشخص، استفاده از این فناوری برای امور تجاری را نیز ترسیم کرده و در تلاش است تا با بهبود تعاریف طبقه‌بندی شده استاندارد C-V۲X، آن را به بستری برای رسیدن به یک نتیجه‌گیری مطلوب، تبدیل کند.

هوآوی در حال بررسی برای به کارگیری فناوری C-V۲X در چند سناریو مانند مدیریت ترافیک جاده‌ای شهری، سیستم‌های دقیق حمل و نقل عمومی، بزرگراه‌های هوشمند و دستیار پارکینگ اتوماتیک (APA) است. همچنین با ادامه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات  دنبال ایجاد تحول در تأسیسات هوشمند کنار جاده‌، وسایل نقلیه خودران و همچنین توسعه حمل و نقل عمومی است.

معرفی iSitePower-T به منظور راهکار حمل و نقل هوشمند

برای درک درست از صنعت حمل و نقل و همچنین تجربه هوآوی در پیاده‌سازی این سیستم در بزرگراه‌های چین، این شرکت راهکار iSitePower-T را با هدف عرضه مفید در صنعت حمل و نقل عرضه کرده که ویژگی‌های مهم آن عبارتند از:

· ورودی برق چندگانه: سیستم اختصاصی انرژی هوآوی با چند ورودی و چند خروجی انرژی (eMIMO) که از ساختار انرژی خورشیدی، آبی، ژنراتورهای دیزل و نیز حالت‌های تغذیه متعددی مانند ۱۲ ولت، ۲۴ ولت و ۴۸ ولت DC و همچنین ۲۴ و ۲۲۰ ولت AC پشتیبانی می‌کند.

· طراحی ماژولار: پشتیبانی از توسعه بی‌دردسر، نصب هوشمند و ساختارسازی آسان، به منظور جلوگیری از بازتولید توان الکتریکی PU و تسهیل عرضه سریع دستگاه‌های جدید خدمات.

· استقرار تک مرحله‌ای: مجتمع‌سازی شبکه انتقال داده، حافظه و توان پردازشی مورد نیاز و همچنین پشتیبانی از مدیریت هوشمند ابزارها که به صورت قابل ملاحظه‌ای باعث کاهش هزینه‌های سازمان‌دهی و مدیریت می‌شود.

در ادامه پنگ جینهوا، رئیس بخش دامنه انرژی تلکام هوآوی می‌گوید: «هوآوی در حال سرویس‌دهی به بیش از ۳۴۰ اپراتور در بیش از ۱۷۰ کشور در سراسر دنیاست و محصولات ما برای انجام گستره‌ وسیعی ازکارها، حالتی ایده‌آل دارند. هوای دنبال آن است که با معرفی ایده‌های منابع تغذیه هوشمند و استفاده از آنها در صنایع حمل و نقل، جایگزینی مناسب برای منابع تغذیه سنتی پیدا کند. هوآوی از همکاری با شرکای صنعتی برای هدایت نوآوری‌های ادامه‌دار و توسعه این صنایع به منظور رویارویی با چالش‌های مدیریت انرژی و دیجیتالی کردن آنها استقبال می‌کند».

هوآوی با پایبندی به اصول حمل و نقل آسان و ترابری روان، دنبال ارائه راهکارهای نوآورانه مانند راه‌آهن‌های دیجیتال است. برای تحقق این امر تلاش می‌کند و در حال حاضر به بیش از ۲۳۰،۰۰۰ کیلومتر  راه‌آهن و بزرگراه در بیش از ۱۷۰ خط ریلی و بیش از ۷۰ شهر در سراسر دنیا، خدمات خود را ارائه می‌دهد.

کنگره جهانی ITS رویدادی مهم برای معرفی راهکارهای حمل و نقل پایدار با اهداف کاربری عمومی است و در حال حاضر بزرگترین و تأثیرگذارترین کنفرانس در دنیا در زمینه حمل و نقل هوشمند محسوب می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوآوی حمل و نقل فناوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد و ابلاغ دیجیتال سردفتری عملیاتی می‌شود
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد