Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -

تمام اعمال جراحی که روی بدن انسان انجام میگیرد حتی با رعایت کامل تکنیک های جراحی عوارض خاص خودشان را دارند. جراحی های زیبایی هم از این قاعده مستثنی نیستند.
عوارض شایع این جراحی شامل:
شایع ترین عارضه ایجاد سروما است شیوع آن تا 90 درصد دیده شده است. در واقع تشکیل سروما در ناحیه عمل ابدومینوپلاستی غیر طبیعی نیست و جزوی از روند التیام زخم است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سروما به مایعی گفته میشود که بعلت آسیب به سیستم لنف ناحیه و یا در اثر آب شدن چربی های مرده در محل جراحی تجمع مییابد . محل تجمع مایع بیشتر در وسط شکم و پایین ناف است که باعث برجستگی ناحیه و احساس جابجایی مایع و هوا میشود. اگر همزمان لیپوماتیک یا لیپوساکشن انجام شود احتمال سروما افزایش می یابد.
اکثرا پس از چند بار تخلیه با سرنگ درمان میشود ولی گاهی نیاز به اقدامات بیشتری وجود دارد . پوشیدن شکم بند یا گن مناسب به کاهش آن کمک میکند. در صورت عدم درمان کافی سروما , دور آن کپسولی ایجاد شده و مزمن میشود که بصورت توده سفت در بالای ناف یا زیر شکم ظاهر میشود . درمان آن سخت و گاهی دخالت جراحی لازم است.
احتمال ایجاد هماتوم یا تجمع خون در محل عمل بسیار کم است و اکثرا در ساعات اولیه پس از جراحی ایجاد میشود. علایم آن برجستگی محل عمل , سفت شدن , کبودی و افزایش درد و علایم عمومی از دست دادن خون همچنین خروج خون از زخم و درنها است . هماتوم کوچک با گذشت زمان بهبود میابد . هماتوم بزرگ را باید با جراحی تخلیه کرد. احتمال ایجاد این عارضه در افراد دچار اختلال انعقادی بیشتر است .
حداقل ده روز قبل از عمل باید داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین , بروفن و مسکن های مشابه آن , ویتامین ایی قطع شوند. توصیه میشود قبل از جراحی لیست داروها و ویتامین هایی را که مصرف میکنید به پزشک ارایه دهید..
باز شدن زخم در اثر کشیدگی درناحیه عمل و یا عفونت موضعی ایجاد میشود . در این مورد پس از اطمینان از برطرف شدن عفونت , زخم ترمیم میشود. این عارضه در افراد دیابتی چاق و سیگاری احتمالش بیشتر است ..
نکروز یا از بین رفتن پوست در ناحیه عمل بخصوص در لبه زخم که بعلت قطع خونرسانی به آن ناحیه ایجاد میشود . فشار زیاد به محل عمل مثلا در اثر تنگ بستن شکم بند , کشش زیاد در خط بخیه بعلت برداشتن زیاد پوست , تشکیل لخته زیر محل عمل و کم آبی بدن از عوامل ایجاد آن میباشد. شایع ترین محل ایجاد نکروز درخط وسط پایین شکم بوده وعلایم آن ایجاد تاول و سیاه شدن پوست است . جهت جلوگیری از فشار به محل جراحی تا مدتی باید نیمه نشسته استراحت کرد و موقع راه رفتن به جلو خم شد . بعد از نکروزشدن پوست باید صبر کرد تا محل خودبخود ترمیم پیدا کند که حدود چند ماه طول میکشد . پانسمان روزانه وکنترل عفونت کافی است. و اگر اسکار بدشکل در جای نکروز ایجاد شد بعدا میتوان آن را ترمیم مجدد کرد . احتمال ایجاد این عارضه در افراد چاق وسیگاری و دیابتی بیشتر است. در انجام همزمان ابدومینوپلاستی و لیپوماتیک احتمال این عارضه افزایش مییابد . یکماه قبل از جراحی حتما سیگارباید ترک شود.
کاهش حس در محل عمل و بصورت شایع تر در نیمه تحتانی شکم و خط بخیه بعد از جراحی امری عادی میباشد و گاهی تا 18 ماه طول میکشد تا بهبودی حاصل شود . بعلت کاهش حس ناحیه از گذاشتن کیسه آب گرم و یا سرد در محل عمل جهت کاهش ورم باید اجتناب شود چون احتمال سوختگی و سرمازدگی پیش میاید..

لخته شدن خون در وریدهای عمقی و آمبولی ریه که بیشتر در افراد چاق , مسن , افراد با سابقه قبلی لخته شدن خون , با سابقه مصرف قرص جلوگیری از بارداری , دارای واریس اندام تحتانی , زمان طولانی تر بیهوشی ایجاد میشود . احتمال آن کم است و گاهی از موارد کشنده میباشد. لازم است که فرد عمل شده هرچه زودتر بستر را ترک و در ساعت چندین دقیقه راه برود. در اتاق عمل جهت کاهش ریسک این عارضه داروی ضد انعقاد تزریق و اندام تحتانی با دستگاه مخصوصی فشار پا ماساژ داده میشود .
اسکار بدشکل در محل برش جراحی بصورت گوشت اضافه یا کلویید که اکثرا در اثر عدم مراقبت کافی از زخم توسط فرد و یا استعداد بدزخمی ایجاد میشود. بعد از عمل نباید خط بخیه در معرض کشش قرار گیرد و استراحت در حالت نیمه نشسته و خم شدن در حالت ایستاده تا دو ماه رعایت شود. باز شدن زخم و نکروز لبه زخم هم از علل دیگر ایجاد اسکاربدشکل میباشد. گاهی جهت اصلاح اسکارها به روتوش با جراحی یا لیزر نیاز میشود. افراد بد زخم و پوستهای کلوئید ساز عمدتا قابل پیش بینی نبوده و بطور کامل و قطعی قابل درمان نیستد.
عفونت در محل جراحی که نادر است و معمولا در روز دهم تا چهاردهم بروز پیدا میکند . به شکل سلولیت عفونت پوست و یا آبسه خود را نشان میدهد.. سلولیت بیشتر در بالای برش زیر شکم و یا دور ناف ایجاد شده و علایم آن قرمزی , درد , ورم , ترشح چرکی , باز شدن زخم و تب و حالت بیماری میباشد . در صورت عدم درمان , تبدیل به آبسه میشود . درمان سلولیت مصرف آنتی بیوتیک خوراکی و موضعی است و اگر آبسه تشکیل شد باید زخم باز شده و آبسه تخلیه شود .
پوست اضافه برجسته بنام داگ ایر در گوشه های برش که در افراد چاق بعلت برداشت ناکافی پوست ایجاد میشود . معمولا در انجام همزمان ابدومینوپلاستی و لیپوماتیک احتمال آن کاهش می یابد . جهت عدم ایجاد آن باید دست جراح برای برداشتن پوست اضافی باز باشد و قبل از عمل به اطلاع کاندید جراحی رسانده شود .
عوارض مربوط به ناف شامل تنگ شدن , نکروز شدن و از بین رفتن ناف و عدم قرارگیری ناف در خط وسط شکم و ایجاد اسکار بدشکل در خط بخیه است . هر کدام از این عوارض درمانهای خاصی لازم دارد و معمولا 6 ماه یا یکسال بعد از عمل اول میتوان اقدام به ترمیم کرد.

دکتر بتول طاهری
متخصص جراحی عمومی
جراحی پلاستیک و ترمیمی - کولورکتال
آدرس: تهران، ضلع جنوب شرقی فلکه دوم صادقیه، خیابان نوزدهم ، پلاک هجدهم ، طبفه چهارم
021-44287685
09364446578
تماس 9 صبح تا 7 شب
www.dr-btaheri.com

مشاوره ومعاینه پرده بکارت درتهران
لیفت و جوانسازی پوست صورت و بدن
برای دریافت مشاوره شماره تماس وارد کنید
قیمت استثنایی سفرهای پاییزه را ازدست ندهید
به بهترین مناطق پاییزی ارزان سفر کنید
بزرگترین ومعتبرترین مرکز مشاوره تلفنی کشور
تورهای پیشنهادی برای یک سفر پاییزی
ویدئو جراحی بیماری های نشیمنگاه
لاغری موضعی بدون جراحی در کوتاه ترین زمان
در روابط با همسرت نیاز به کمک مشاور داری؟
راه حلی بازگشت ناپذیر برای رفع موهای زائد
آسان و ارزان به ترکیه سفر کنید

تازه ترین مطالب سلامت(بیماری ها، پیشگیری، داروها، تغذیه، پزشکی آنلاین و...) سایر مطالب سلامت
چگونه واژن سالمی داشته باشیم؟

درمان میگرن با دمنوش های گیاهی

کتامین چیست؟ کاربردهای کتامین

چه اتفاقی می افتد هنگامی که یک مکعب یخ را روی گردن خود می گذارید؟

توده ی هیپو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اکو چیست؟ درمان توده ی هیپو‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اکو

10 علامت که نشانه کمبود ید در بدن است

خواص درمانی مارچوبه، گیاهی گران قیمت

علائم و نشانه های سرطان پروستات

چربی احشایی چیست و چرا کاهش آن مهم است؟

درمان پوکی استخوان با راهکارهای طلایی طب سنتی

علایم هشداردهنده کمبود منیزیم و فواید منیزیم

خواص دارویی عناب
سایر مطالب سلامت

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲ میلیون خدمت سرپایی درمان تأمین اجتماعی در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ جراحی علمداری به آمار ویزیت پزشکان در مراکز تحت پوشش این اداره طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: یک میلیون و ۷۳ هزار و ۹۰۷ ویزیت پزشکان عمومی، متخصص و دندانپزشک به ثبت رسید که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن ۱.۶ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: بیش از هشت هزار و ۲۳۰ عمل جراحی نیز در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان زنجان به ثبت رسید.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان  ادامه داد: خدمات پاراکلینیک سرپایی مراکز درمانی سال گذشته به یک میلیون ۱۹۳ هزار و ۱۵۷ مورد رسید که این تعداد نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد افزایش داشت.


جراحی علمداری با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۴ تخت فعال، ۲۲ تخت ویژدر بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان زنجان فعال بود، گفت: ۷۱.۳ درصد تخت‌های بیمارستان‌های این استان اشغال بود که نسبت به مدت مشابه قبل ۴.۷ درصد افزایش دارد.

وی افزود: تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان در سال گذشته به ۱۷ هزار و ۸۴۱ نفر رسید که افزایش ۱.۲۹ درصدی داشته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان گفت: زایمان‌های انجام شده در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی این استان نیز در این مدت به سه هزار و ۸۳۴ نفر رسید، اما این آمار نسبت به مدت مشابه قبل ۹ درصد کاهش داشت.

جراحی به سیر نزولی زاد و ولد اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در راستای برنامه‌های تبلیغی افزایش جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی، نجوم رصدی، باغ کاوشگران، برگزاری مسابقات فرهنگی و برنامه‌های مشابه را در دستور کار دارد.


هم اکنون ۵۹۴ هزار و ۸۸۷ نفر تحت پوشش تامین اجتماعی استان زنجان هستند.

دیگر خبرها

  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • واکسن سرطان همراه با ایمونوتراپی تومورهای کبد را کوچک می کند
  • سائیدگی لگن و مفصل ران چیست
  • ثبت بیش از ۲ میلیون خدمت سرپایی درمان تأمین اجتماعی در زنجان
  • چطور با بوتاکس کردن میگرن را درمان کنیم؟
  • درمان میگرن با تزریق بوتاکس