Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین همایش ملی در حوزه مطالعات بین‌رشته‌ای حقوق، روانشناسی و معماری تحت عنوان «حق بر سلامت روان؛ شهر و شهروند» ۲۶ آذر ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین همایش ملی در حوزه مطالعات بین‌رشته‌ای حقوق، روانشناسی و معماری تحت عنوان «حق بر سلامت روان؛ شهر و شهروند» ۲۶ آذرماه در تالار عدالت دانشکده حقوق دانشگاه شهیدبهشتی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محورهای این همایش در دو بخش حقوق و روانشناسی، معماری و روان‌شناسی برنامه‌ریزی شده است، در بخش نخست  ۱۰ محور و در بخش دوم ۶ محور در نظر گرفته شد.

همایش ملی در حوزه مطالعات بین‌رشته‌ای در بخش شهرسازی، معماری و روانشناسی شاملِ اقدامات شهری و سلامت روان شهروندان، محیط طبیعی شهر و سلامت روان شهروندان، محیط اجتماعی شهر، محله و سلامت روان شهروندان، محیط کالبدی، گونه‌های معماری، عرصه‌های همگانی و سلامت روان شهروندان، آلودگی‌های محیطی و سلامت روان شهروندان، و شهر و سلامت روان شهروندان خاص؛ کودکان، سالمندان، زنان است.

این همایش همچنین در بخش حقوق و روانشناسی شاملِ محورهایی همچون حق بر سلامت روان و مداخلات روانپزشکی- روانشناختی، حق بر سلامت روان در نظام حقوقی ایران، حق بر سلامت روان از منظر اسناد بین‌المللی و مطالعات تطبیقی، دادگاه سلامت روان و فرآیند دادرسی در خصوص احکام بهداشت روان، حق بر سلامت گروه‌های خاص؛ کودکان، نوجوانان و سالمندان، حق بر سلامت روان و مساله جنسیت، حق بر سلامت روان و حقوق کیفری، نقش بیمه‌ها و رسانه‌های جمعی، حق بر سلامت روان و سیاستگذاری فرهنگی است.

این همایش ۲۶ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۷ در تالار عدالت دانشکده حقوق دانشگاه شهیدبهشتی برگزار می‌شود. علاقمندان می‌توانند چکیده مبسوط مقالات خود را تا اول آذرماه به دبیرخانه همایش؛ معاونت پژوهشی دانشکده حقوق دانشگاه شهیدبهشتی ارسال کنند.

لازم به ذکر است؛ بر اساس اعلام برگزارکنندگان همایش مقالات برگزیده در کتاب همایش چاپ خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی مطالعات بین رشته ای سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان ویژه گردهمایی مادران خانواده امروز در حالی در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد که همه چیز رنگ و بوی مشارکت مردمی داشت، انجمن تغذیه سالم استان کرمان با همکاری قرارگاه مردمی نان کامل یک جلسه تمام عیار را ترتیب داده بودند که در آن از ویژگی نان سالم که غذای اصلی ما ایرانی هاست بگویند و به تقویت بعد سلامتی خانواده کمک کنند.

مهمانان برنامه هم مادران، بانوان صاحب نظر و دغدغه مندان عرصه سلامت و بهداشت در استان کرمان بودند که در نشست  سه ساعته از ویژگی های یک نان سالم و تاثیر آن در زندگی افراد گفتند و شنیدند.

البته در این نشست متخصصان طب سنتی بزرگی چون حکیم حسین خیراندیش و علی اصغر زنده دل هم حضور داشتند و در مباحث مختلفی از اهمیت نان سالم در طب اسلامی گفتند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان اولین کسی بود که از اینگونه نشست ها قدردانی کرد و در این همایش گفت: انسان ترکیبی از جسم و روح است، نسخه های غربی به دلیل توجه تنها به بعد جسمانی و نبود توجه به بعد روحی وجود آدمی رو به نابودی هستند.

مریم السادات طباطبایی بیان کرد: همانقدر که سلامت روح دارای اهمیت است سلامت جسم هم اهمیت دارد و صد البته سلامت روح در گرو سلامت جسم خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمان هم گفت: فرهنگ مصرف نان در کرمان نان تافتون است که سطح سبوس گیری خوبی دارد یعنی فقط۱۳.۵درصد سبوس گندم در این نان گرفته شده  و نان های سوپر مارکت ها بدون نظارت بهداشتی  است و پیشنهاد شده این نان ها با بسته بندی سیب سلامت تولید و در مغازه‌ها عرضه شود.

مسئول کارگروه رسانه ای همایش گرامیداشت روز ملی گندم و نان در کرمان نیز  افزود: تنها یک کارخانه تولید آرد کامل در استان کرمان داریم که آن هم در رفسنجان واقع شده است.

مرضیه حسینی راد ادامه داد: در کلانشهر کرمان تنها سه نانوایی پخت نان با آرد کامل فعالیت می کنند.

حکیم علی اصغر زنده دل متخصص طب سنتی نیز در این همایش افزود: نان غذایی استراتژیک در تمام جهان است و بیش از ۵۰۰ نوع نان محلی در کشور ایران وجود دارد و ایران کشوری با اقلیم های مختلف است که فرایند اختصاصی به خود در تولید نان دارد.

حکیم حسین خیراندیش پدر طب اسلامی ایران و رییس دانشگاه بین المللی طب سنتی اسلامی ایرانی نیز در این نشست به صورت پرسش و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان در مورد انواع بیماری ها و راه‌های درمان آنها پرداخت‌.

دیگر خبرها

  • طبیعت گردی عامل کاهش تنش عصبی و حافظ سلامت روان
  • درخواست شهروندان تهرانی برای ترمیم روکش آسفالت برخی از معابر در منطقه ۳ + تصاویر
  • لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین در دانشگاه فرانسه
  • تظلم خواهی کارکنان ادغامی بانک سپه
  • برگزاری همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان
  • برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان
  • عمده‌ترین تخلف روانشناسان دارای پروانه عدم رعایت تعرفه ‌هاست
  • میزبانی از ۱۲۰۰۰۰ شهروند در جشنواره شهر رمضان
  • فعالیت سامانه خود ارزیابی روانشناختی در حوزه سلامت روان
  • مجله علمی «روانشناسی ارتباطات» دانشگاه آزاد میاندوآب مجوز انتشار گرفت