Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش خبرنگار مهر، علی نظری شامگاه  شنبه در جلسه با خیران استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: یکی از عوامل توسعه مشارکت خیرین و مردم است که در معاونت توسعه روستایی رئیس جمهورو نهادهای حاکمیتی، بخش خیرین از عواملی است که توسعه را رقم می زند.

مشاور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور تاکید کرد: اگر بخش خیرین به درستی حمایت نشود قطعا توسعه در هیچ شهر و روستایی شکل نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود ۳۲ هزار سازمان مردم نهاد در کشور، گفت: از این تعداد هشت هزار مورد در حوزه روستا فعالیت دارند و سهم چهارمحال و بختیاری ۲۷۶ سمن است که از این تعداد نیز ۷۰ سمن در روستا به صورت بالقوه و بالفعل فعالیت دارند.

مشاور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور بیان کرد: کمک رسانی در بخش خیران به هماهنگی نیاز دارد که ساعت ها مطالعه شده و در نهایت تشکیل مجمع توسعه روستایی با هدفی عالی انجام شد واکنون مجمع خیران توسعه روستایی تحت عنوان ماندگاران ثبت شد.

وی بیان کرد: در آینده در پنج استان به عنوان استان های هدف این مجمع  با تسهیلات دولتی شکل می گیرد که چهارمحال و بختیاری نخستین استان است.

مشاور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور تاکید کرد: اعتبارات قابل توجهی نیز  برای رفع محرومیت در کشور توزیع می شود اما این بار اعتبارات به خیران اختصاص داده خواهد شد تا در هر حوزه ای هزینه شود.

کد خبر 4767604

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرکرد سازمان های مردم نهاد اشتغال روستایی یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان ایلام شهرکرد گرگان پدافند غیرعامل تئاتر کودک و نوجوان خطبه های نماز جمعه بیرجند شیراز قزوین مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود

استاندار اردبیل، گفت: سرانه آموزشی استان اردبیل وخیم است و باید با همت خیران و منابع ملی این میانگین ارتقا یافته و بهبود پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل، اظهار داشت: عقب‌ماندگی‌های گذشته را باید با بهره‌گیری از ظرفیت خیران و مسئولیت اجتماعی برخی نهادها و واحدهای تولیدی استان جبران کرده و از توانمندی جامعه مهندسان، اطبا و کارخانه‌داران بزرگ نیز در این زمینه باید بهره گرفت.

وی ضرورت برگزاری جشنواره باشکوه خیران را با دعوت از اردبیلی‌های مقیم تهران و متمولان شناسایی شده در این حوزه تصریح کرد: قطعا اردبیلی‌های مقیم تهران با احساس مسئولیت در این حوزه ورود پیدا می‌کنند تا با توسعه فضاهای آموزشی برای تحصیل شایسته نسل آینده کمک کنند.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: باید در نهایت همت و تلاش از خیران و گروه‌های مختلف توانمند جامعه برای این جشنواره دعوت کنیم تا با تبیین ارزش و جایگاه علم‌‌آموزی و کمبودها و کسری‌ها در نظام تعلیم و تربیت بتوانیم خسران گذشته را جبران کنیم.

عاملی افزود: بنده بر این باورم که نباید در این امر خداپسندانه تعللی صورت گرفته و یا برخی رفتارهای غلط به مکدر شدن ذهن و خاطر خیران منجر شود.

وی با انتقاد شدید از حذف نام خیران از برخی مدارس احداثی خاطرنشان کرد: این حرکت قابل قبول نبوده و باید هر چه سریعتر نام خیران برای این واحدهای آموزشی احداثی برگردانده شده و مدارس خیرساز به نام آنها مزین شود.

استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در برخی از استان‌ها نه تنها ساخت مدرسه و مسجد بلکه خانه‌های فرهنگی در مناطق مختلف شهر با همت خود اهالی و خیران انجام می‌شود تا به ارتقای فرهنگ و دانش کمک شود.

عاملی بیان کرد: باید با کارهای انگیزه‌بخش نسبت به جذب خیران کمک کنیم تا این امر ماندگار توسعه پیدا کرده و نسل‌های آینده نیز از آن استقبال کنند.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: ما حق نداریم کارهای فرهنگی و اعتقادی مهم را به اشکال مختلف به حاشیه برانیم، بلکه ضرورت دارد در جشنواره بیست و ششم خیران با تدارک برنامه‌های مختلف به این مجموعه در ساخت مدرسه و تجهیز و توسعه آن کمک کنیم.

استاندار اردبیل تصریح کرد: در کنار دعوت از خیران و صنوف مختلف، در حاشیه این مراسم باید آیین افتتاح پروژه‌ها، کلنگ‌زنی و یا بازدید از طرح‌های آموزشی برای خیران تدارک دیده شود تا آنها با مشاهده پیشرفت پروژه‌ها و اجرای آنها بتوانند راغب به این کار شوند.

عاملی گفت: در کنار احداث این واحدهای آموزشی، نیازمند توسعه مدارس شبانه‌روزی هستیم تا با جذب دانش‌آموزان مستعد و نخبه بتوانیم زنجیره فقر را در این استان قطع کنیم.

انتهای پیام/131/

دیگر خبرها

  • پیشرفت۹۰درصدی مرحله نخست جهاد آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی
  • سرانه وخیم آموزش و پرورش اردبیل جبران شود
  • اصفهان میزبان جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان
  • اصفهان میزبان بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان
  • برگزاری نشست شورای امنیت درباره فعالیت آنروا در نوار غزه
  • برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعالیت نهاد امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاهای کردستان هزینه شد