Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپل یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینه تولید سخت افزارهای و نرم‌افزارهای منحصر به فرد فعالیت می‌کند؛ در ماه اوت سال ۲۰۱۸ ارزش سهام این شرکت از مرز یک تریلیون دلار گذشت و توانست برای چندین سال متوالی، عنوان با ارزش‌ترین برند جهان را به خود اختصاص دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شرکت چند ملیتی اپل در زمینه‌های مختلفی مانند تولید لوازم الکتریکی، رایانه‌های شخصی، تولید سرور و نرم‌افزارهای رایانه‌ای فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولات اپل به دلیل کیفیت منحصر به فرد و غیر قابل مقایسه‌ای که با رقبای خود دارد، مورد توجه و استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. این شرکت در سراسر دنیا نمایندگی‌هایی برای فروش محصولات خود بنا کرده است که به آن‌ها "اپ استور" می‌گویند.

بنیانگذار شرکت اپل

استیو جابز در سال ۱۹۵۵ در سانفرانسیسکو متولد شد. والدین استیو بنا به دلایلی نتوانستند او را بزرگ کنند، بنابراین زوج دیگری او را به فرزندخواندگی خود قبول کردند. پدرخوانده استیو، یک مکانیک ماهر کارخانه ساخت لیزر بود که همواره او را تشویق می‌کرد با وسایل الکتریکی کار کند؛ به همین دلیل استیو علاقه زیادی به الکترونیک پیدا کرد. سپس استیو جابز در یک شرکت کامپیوتری آتاری مشغول به کار شد و در آنجا با استیو وزنیاک آشنا شد.

عرضه کامپیوتر اپل ۱ و اپل ۲

وزنیاک در سال ۱۹۷۹ نخستین کامپیوتر اپل ۱ را اختراع کرد؛ این کامپیوتر دارای یک کیبورد شبیه به دستگاه تایپ بود و قابلیت اتصال به تلویزیون را داشت. سپس وی با همکاری استیو جابز روی کامپیوترهای اپل کار کردند. سرانجام این دو همکار در سال ۱۹۷۶ با همراهی رونالد وین، شرکت کامپیوتر اپل را تاسیس کردند. در سال ۱۹۷۷ نیز کامپیوتر اپل ۲ معرفی شد؛ این دستگاه دارای گرافیک رنگی و کیفیت تصویر آن ۱۹۲*۲۸۰  پیکسل بود؛ معرفی اپل ۲، نقطه آغاز صنعت رایانه‌های شخصی بود.

طراحی اولین کامپیوتر خانگی

کامپیوترهای اپل به سرعت توسعه پیدا کرد و استفاده از آن‌ها در میان مردم رایج شد. مکینتاش که اولین کامپیوتر خانگی بود و از رابط گرافیکی استفاده می‌کرد، در سال ۱۹۸۴ توسط استیو جابز طراحی شد. در سال ۱۹۸۵ جابز به دلیل اختلافات زیاد با دیگر کارکنان از شرکت اپل استعفا داد و شرکت کامپیوتری دیگری به نام نکست را تاسیس کرد، اما این شرکت نیز موفقیت چندانی کسب نکرد.

خرید شرکت نکست

شرکت اپل در سال ۱۹۹۶ شرکت نکست را خرید، بنابراین جابز دوباره به شرکت اپل بازگشت و دقیقا زمانی که اپل باید برای رقابت‌کردن با شرکت‌های دیگر مانند مایکروسافت بسیار تلاش می‌کرد، جابز پست مدیر اجرایی را بر عهده گرفت. استیو جابز با برگشت خود مسیر جدیدی برای شرکت تعیین کرد و بر روی تولید محصولاتی با طراحی منحصر به فرد تمرکز کرد. آی پاد، یکی از محصولات شگفت‌انگیز این شرکت بود که گوی سبقت را از دیگر گجت ها برای پخش موسیقی ربود.

آیفون، تحولی بزرگ در دنیای فناوری

شرکت اپل تاکنون محصولات شگفت‌انگیز زیادی مانند آیفون و مک بوک ایر را وارد بازار کرده که مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته‌ است. در سال ۲۰۰۷ آیفون به یکی از پرفروش‌ترین محصولات الکتریکی اپل تبدیل شد. قیمت فروش این محصول ۳۹۹ دلار و دارای پشتیبانی دو ساله بود. آیفون به دلیل سادگی خود، همه را شوکه کرده بود؛ در این نمونه، به جای چند دکمه، یک دکمه مرکزی بزرگ زیر صفحه نمایش قرار داشت. صفحه نمایش ۳.۵ اینچی آیفون  در آن زمان توجه افراد را به سوی خود جلب کرد و قابلیت های چند لمسی آن نوآورانه بود، اما امروزه، ما همه این ویژگی‌ها را به صورت یک‌جا در یک تلفن معمولی در اختیار داریم. سه سال پس از معرفی آیفون، یعنی در سال ۲۰۱۰، استیو جابز اولین تبلت آیپد را معرفی کرد. وی تا سال ۲۰۱۱ به فعالیت خود ادامه داد و در سن ۵۶ سالگی به دلیل سرطان لوزالمعده جان خود را از دست داد؛ او دقیقا یک روز پس از معرفی آیفون ۴ اس از دنیا رفت.

داستان شرکت‌های موفق تکنولوژی جهان را اینجا بخوانید

کد خبر 394557

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اینجا اپل گوشی آیفون کامپیوتر استیو جابز گجت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی اولین اطلس جامع از پیری عضلانی انسان

پژوهشگران انگلستان و چین در یک پروژه مشترک، اولین اطلس جامع را از پیری عضلانی انسان تهیه کردند تا به درک بهتر پیری عضلات کمک کنند.

به گزارش ایسنا، این‌که چگونه عضله با افزایش سن تغییر می‌یابد و سعی دارد با اثرات آن مبارزه کند، اکنون با اولین اطلس جامع از پیری عضلانی انسان، در سطح سلولی و مولکولی بهتر درک می‌شود.

پژوهشگران «مؤسسه ولکام سنگر» (Wellcome Sanger) در انگلستان و همکارانشان در «دانشگاه سون یات سن» (SYSU) در چین، از فناوری‌های تک‌سلولی و تصویربرداری پیشرفته برای تحلیل نمونه‌های عضلات ۱۷ نفر در طول عمر بزرگسالی آن‌ها استفاده کردند. آن‌ها با مقایسه نتایج، اطلاعات جدیدی را درباره بسیاری از فرآیند‌های پیچیده زیربنای تغییرات عضلانی مرتبط با افزایش سن به دست آوردند.

اطلس ارائه‌شده توسط این گروه پژوهشی، جمعیت سلولی جدیدی را نشان می‌دهد که ممکن است توضیح دهند چرا برخی از فیبر‌های عضلانی سریع‌تر از بقیه پیر می‌شوند. همچنین، مکانیسم‌های جبرانی را که عضلات برای مبارزه با پیری به کار می‌برند، مشخص می‌کند.

یافته‌های این پژوهش، راه‌هایی را برای ارائه درمان‌ها و مداخلات آینده ارائه می‌دهند تا بتوان به بهبود سلامت عضلات و کیفیت زندگی پس از افزایش سن کمک کرد.

این پژوهش، بخشی از پروژه بین‌المللی «اطلس سلول انسان» (Human Cell Atlas) برای ترسیم همه سلول‌های بدن انسان با هدف تغییر دادن درک دانشمندان درباره سلامتی و بیماری است.

با افزایش سن، عضلات ما به تدریج ضعیف می‌شوند. این امر می‌تواند بر توانایی ما در انجام دادن فعالیت‌های روزمره مانند ایستادن و راه رفتن تأثیر بگذارد. از دست دادن عضله برای برخی افراد بدتر می‌شود و به افتادن، بی‌حرکتی، از دست دادن استقلال و اختلال کم‌ماهیچگی می‌انجامد. با وجود اهمیت این موضوع، دلایل ضعیف شدن عضلات ما در طول زمان به خوبی شناخته نشده‌اند.

پژوهشگران در این پروژه، از روش‌های توالی‌یابی تک‌سلولی و تک‌هسته‌ای همراه با تصویربرداری پیشرفته برای تحلیل نمونه‌های عضلانی ۱۷ شخص بین ۲۰ تا ۷۵ سال استفاده کردند.

آن‌ها دریافتند ژن‌های کنترل‌کننده ریبوزوم‌ها که مسئول تولید پروتئین هستند، در سلول‌های بنیادی عضلات افراد مسن کمتر فعال هستند. این امر با افزایش سن، توانایی سلول‌ها را برای ترمیم و بازسازی فیبر‌های عضلانی مختل می‌کند. علاوه بر این، جمعیت‌های سلولی در این نمونه‌های عضلانی اسکلتی، یک مولکول پیش‌التهابی به نام «CCL۲» تولید می‌کنند که سلول‌های‌ایمنی را به سمت عضله می‌کشاند و زوال عضلانی مرتبط با افزایش سن را تشدید می‌کند.

از دست دادن عضله ناشی از افزایش سن نیز در یک زیرگروه خاص از فیبر عضلانی مشاهده شد. پژوهشگران برای اولین بار چندین مکانیسم جبرانی از عضلات را کشف کردند که به نظر می‌رسید برای جبران از دست دادن عضله فعالیت می‌کنند.

همچنین این گروه پژوهشی، جمعیتی را از هسته‌های سلولی ویژه در فیبر‌های عضلانی شناسایی کردند که به بازسازی اتصالات بین اعصاب و عضلات کاهش‌یافته با افزایش سن کمک می‌کند. بررسی‌های صورت‌گرفته توسط این گروه پژوهشی روی سلول‌های عضله انسان در آزمایشگاه، اهمیت هسته‌های سلولی را در حفظ عملکرد عضلات تأیید کرد.

«ورونیکا کدلیان» (Veronika Kedlian)، پژوهشگر مؤسسه ولکام سنگر و از پژوهشگران ارشد این پروژه، گفت: رویکرد بی‌طرفانه و چندوجهی ما برای مطالعه پیری عضلانی، ترکیبی را از انواع گوناگون توالی‌یابی، تصویربرداری و مکانیسم‌های سلولی ناشناخته پیری نشان می‌دهد و مناطقی را برای مطالعه بیشتر برجسته می‌کند.

پروفسور «هونگبو ژانگ» (Hongbo Zhang) پژوهشگر دانشگاه سون یات سن و از پژوهشگران ارشد این پروژه، گفت: در چین، انگلستان و سایر کشورها، جمعیت‌های پیر داریم، اما درک ما درباره فرآیند پیری محدود است. ما اکنون دید دقیقی را درباره چگونگی تلاش عضلات برای حفظ عملکرد خود به رغم تأثیرات پیری داریم.

این پژوهش در مجله «Nature Aging» به چاپ رسید.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۲۸ فروردین) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • چرا آندرتیکر جایگزین استون کلد استیو آستین شد؟/ اخبار WWE
  • طراحی اولین اطلس جامع از پیری عضلانی انسان
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر (+عکس)
  • کاهش ۱۰ درصدی فروش آیفون
  • محصولی جدید از طراح آیفون و خالق چت جی‌پی‌تی
  • اولین شکست خانگی در لیگ برتر انگلیس پس از 28 بازی
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۲۶ فروردین) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد وب‌کم/ اولین وب‌کم یک قهوه‌جوش را نشان می‌داد!
  • آیفون ریفربیش شده چیست و با مدل آکبند چه تفاوتی دارد؟