Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان- رئیس پلیس راه گیلان استفاده از تلفن همراه حین رانندگی را یک معضل بزرگ دانست و از اعمال قانون بیش از ۲۹ هزار راننده متخلف به دلیل استفاده از تلفن همراه خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پلیس گیلان ، سرهنگ حسین محمدپور ، با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آمارهای موجود، مکالمه با تلفن همراه یکی از شایع‌ترین عوامل بروز تصادفات ناگوار، تلخ و شدید عنوان شده است، گاهی عدم تمرکز راننده به علت به صدا در آمدن زنگ تلفن همراه موجب انحراف خودرو و تصادفات و سوانح یا واژگونی ناشی از آن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته جالب توجه این است که افزایش احتمال تصادف فقط در زمان صحبت کردن نیست، بلکه از شروع مکالمه تا حداقل ۱۰ دقیقه پس از پایان مکالمه، احتمال افزایش تصادف وجود دارد.

رئیس پلیس ‌راه استان تصریح کرد: استفاده از تلفن همراه هماهنگی برنامه‌های روزمره را بسیار آسان کرده است اما استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی منجربه کاهش توجه راننده و افزایش تعداد تصادفات شده که کشته و مجروح شدن افراد در تصادفات هزینه‌های زیادی بر جامعه تحمیل می‌شود.

این مقام انتظامی استفاده از تلفن همراه حین رانندگی را یکی از مصادیق عدم توجه به جلو راننده عنوان کرد و گفت: این کار باعث بروز حوادث ناگواری همچون برخورد با خودروی جلویی و یا برخورد با شی ثابت در جاده، انحراف به چپ و یا خروج از جاده و واژگونی آن می‌شود چراکه فردی که در حال صحبت کردن یا ارسال پیامک از طریق تلفن همراه است نمی‌تواند تمام حواس خود را به راه معطوف کند و به همین دلیل کنترل خودرو از دستش خارج و باعث بروز خسارت جبران ناپذیر می‌شود.

وی با بیان اینکه در هفت ماهه نخست سال جاری بیش از ۲۹ هزار راننده به علت استفاده از تلفن همراه توسط عوامل پلیس راه اعمال قانون شده‌اند، ادامه داد: جای تاسف است که در بسیاری از این موارد تصادف و اصابت خودرو به اشیاء، عابران پیاده و یا خودروهای دیگر زمانی رخ می‌دهد که این موانع آشکارا قابل رویت و به طور کامل در میدان دید راننده قرار دارند.

سرهنگ محمدپور به رانندگان توصیه کرد: هشدارهای پلیس را جدی بگیرید و تلفن همراه خود را در زمان رانندگی خاموش کرده و به ندای این همراه ناپسند حین رانندگی بی‌توجه باشید. فراموش نکنید که سلامت و حفظ جان شما و سایر سرنشینان خودروی شما، حتی عابران بی‌گناه که در مسیرتان در حرکت هستند، همچنین سایر رانندگان قانونمند عبوری، بر همه مسائل جانبی ارجح است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گیلان پلیس راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۳۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳

تین نیوز

​رییس پلیس راهور فراجا از کاهش حدود ۹.۵ درصد جانباختگان حوادث رانندگی در ایام نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سردار سید تیمور حسینی در مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ که صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: امیدوارم که که با همکاری دستگاه های اجرایی بتوانیم شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

حسینی به آمار تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده ای، ۹.۴ درصد کاهش فوتی داشتیم.

وی وضعیت فوتی های حوادث جاده ای در میانه دهه ۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی های جاده ای تا سال های ۹۵ و ۹۶ بودیم اما مجددا وضعیت به شرایط قبل برگشت و متاسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده ای از مرز ۲۰ هزار نفر در سال گذشت.

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در بهبود عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد و گفت: مولفه های موثر در کاهش حوادث، مصدومیت ها و تلفات را شناسایی کرده و می دانیم که چه اقدامی باید در حوزه های مختلف از جمله راه ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، گفت: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می کند. بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد یاد کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می تواند در تامین سلامت مردم موثر باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • خودرو‌های متخلف طرح نور که راننده دارد با جرثقیل حمل نمی‌شود
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • برخورد قانونی با ۶۰هزار خودرو در سمنان/ تخلفات رانندگی رشد داشت
  • برخورد مرگبار جرثقیل نیسان با عابر پیاده
  • راننده نیسان عابر پیاده‌ای را کشت
  • توقیف و اعمال قانون ۵۷۴ خودروی شوتی و تغییر وضعیت در بم
  • درآمد 6 هزار میلیاردی از جریمه رانندگان