Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه انگلیسی فاش کرد که مدیرعامل توییتر پس از آگاهی رسانه‌ها از جاسوسی یک سعودی برای مقامات عربستان در توییتر با ولیعهد این کشور دیدار کرده است.

به گزارش گروه سیاسی برنا، میدل ایست آی در گزارشی فاش کرد که «جک دورسی» موسس و مدیرعامل توییتر شش ماه پس از اینکه شبکه‌های اجتماعی از فرد نفوذی مقامات عربستان در توییتر پرده برداشتند، با محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور دیدار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: زمانی که بن سلمان در سال ۲۰۱۷ رهبر دوفاکتوی عربستان شد، کمپینی را برای سرکوب فعالان در زمینه حقوق بشر و مخالفانش به ویژه فعالان شبکه‌های اجتماعی راه‌اندازی کرد.

این وب‌سایت به نقل از وکیل یکی از مخالفان نظام سعودی که توسط مقامات این کشور هدف قرار گرفته است، نوشت: دیدار دورسی و بن سلمان سوالاتی را درباره میزان اطلاع مدیرعامل توییتر از تخلفات نظام عربستان در این شرکت مطرح می‌کند، به ویژه اینکه توییتر طی سال‌های اخیر شاهد سرمایه‌گذاری عظیم این کشور بوده است.

براساس لیست اتهاماتی که دادگاهای در نیویورک اخیرا ارائه کرده، شرکت در دسامبر ۲۰۱۵ دریافته بود که یکی از مهندسان آن که یک شهروند ۳۵ ساله سعودی به نام "علی الزباره" بوده به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی داشته است.

پس از گذشت یک هفته از این موضوع، شرکت توییتر به ده‌ها کاربر هشدار داد که حساب‌هایشان داحتمالا از سوی افرادی مرتبط با دولت عربستان هدف قرار بگیرد.

میدل ایست آی در ادامه گزارش خود آورده است، در ژوئن ۲۰۱۶، دورسی با ولیعهد سعودی به گفت‌وگو نشست و گزارش‌ها را بررسی کرد. آن دو درباره همکاری برای آموزش و آماده سازی کادرهای سعودی و نیز پیرامون سرمایه گذاری‌ در زمینه فناوری رایزنی کردند.

طبق این گزارش، گفت‌وگوی بن سلمان و دورسی در نیویورک با تصاویری ثبت شد که توسط بدر العساکر، رئیس دفتر ولیعهد عربستان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شدند؛ شخصی که گفته می‌شود بر روند جمع آوری اطلاعات از توییتر نظارت داشته است.

در همین راستا، "مارک اوین جونز"، کارشناس فناوری اطلاعات و حساب‌های جعلی و استادیار دانشگاه حمد بن خلیفه قطر گفت: بعید است که دورسی از هشدارهای سازمان سیا به شرکت وی درباره نفوذ افراد تحت حمایت نظام عربستان به شرکتش مطلع نبوده باشد.

وی افزود: در حقیقت، اگر دورسی از این موضوع آگاه نبوده است، باید به قابلیت توییتر به عنوان یک شرکت فناوری تردید کرد.

در همین راستا، میدل ایست آی لیستی از سؤالات مختلف را برای توضیح به توییتر ارسال کرد سوالاتی از قبیل اینکه توییتر چه زمان و چگونه از فعالیت جاسوسی الزباره مطلع شد؟ آیا توییتر می‌دانست که حساب‌هایش توسط کارمند تحت حمایت عربستان در ماه دسامبر هدف قرار گرفته است؟ و آیا توییتر مطلع بود که زباره اطلاعات کاربران را به بدر العساکر که روابط نزدیکی با خاندان حاکم عربستان دارد، منتقل می‌کرد.

این سایت در ادامه گزارش داد که توییتر از پاسخ دادن به هر یک از این سؤالات به طور خاص خودداری کرد و با صدور یک بیانیه کلی از اداره تحقیقات فدرال (FBI) و وزارت دادگستری آمریکا برای حمایت از آنها در تحقیقات در این باره تشکر کرد.

در این توییت آمده است: دسترسی به اطلاعات حساب‌های کاربری حساس در شرکت ما محدود به گروه کوچکی از کارمندان آموزش دیده است. ما از خطرات بزرگی که بسیاری از کاربران توییتر برای به اشتراک گذاشتن نظرات خود با جهان با آن مواجه بوده، آگاه هستیم. ما ابزارهایی را برای محافظت از حریم خصوصی و توانایی آنها در انجام کارهای حیاتی‌شان در اختیار داریم و متعهد هستیم از کسانی که از خدمات ما برای دفاع از برابری، آزادی‌های فردی و حقوق بشر استفاده می‌کنند، محافظت کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دو نفر از توییتری‌ها جاسوس عربستان بودند بمب افکن های بی-1 آمریکا در عربستان فرود آمدند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: توئیتر جاسوسی رسانه عربستان فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی پرونده جاسوسی یک شرکت صهیونیست از مقامات اسپانیایی

اسپانیا یکی از مدافعان فلسطین در اتحادیه اروپا به حساب می‌آید به طوری که این کشور در حال لابی کردن در این اتحادیه به منظور به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین است. بدیهی است هر گونه اقدامی که به مذاق صهیونیست‌ها خوش نیاید می‌تواند هدف توطئه آنها قرار گیرد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دادگاه عالی اسپانیا امروز (سه شنبه) از بازگشایی دوباره پرونده مربوط به جاسوسی شرکت ان اس او (NSO)، خالق نرم افزار جاسوسی پگاسوس خبر داد. این شرکت متهم است از پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا و سایر مقامات سیاسی این کشور جاسوسی کرده است. 

مقامات مادرید می‌گویند: تحقیقات انجام شده در این زمینه با طرف فرانسوی به اشتراک گذاشته خواهد شد، جایی که سیاستمداران این کشور نیز هدف جاسوسی نرم افزار جاسوسی اسراییل قرار گرفته اند. هدف اصلی این تحقیقات پی بردن به ماهیت افراد پشت پرده این ماجراست؛ موضوعی که تاکنون هیچ طرفی به آن متهم نشده است. 

دولت اسپانیا در سال ۲۰۱۲ از جاسوسی این شرکت صهیونیستی از وزرا خبرا داده بود. این اقدام با جنجال گسترده در این کشور همراه بود به طوری که رییس سازمان اطلاعات اسپانیا به دلیل آن مجبور به استعفا شد. 

تاکنون مقامات رسمی مادرید اعلام نکرده اند که آیا طرف‌های خارجی یا گروه‌های اسپانیایی پشت این فرآیند جاسوسی بوده اند. 

این پرونده در سال گذشته میلادی به دلیل عدم همکاران مقامات صهیونیست بسته شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • افشای هویت شرکای رائفی‌پور؛ پول موسسه او از کجا تامین می‌شود؟
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • افشای هویت شرکای رائفی‌پور
  • بازگشایی پرونده جاسوسی یک شرکت صهیونیست از مقامات اسپانیایی
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • افشای طرح لغو شده حمله اسرائیل به ایران از جمله تهران
  • بازداشت ۳ نفر در آلمان به ظن جاسوسی سطح بالا برای چین