Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@07:10:31 GMT

مددکاران اجتماعی نقش مهمی درکاهش جمعیت کیفری دارند

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۶۶۳۷

مددکاران اجتماعی نقش مهمی درکاهش جمعیت کیفری دارند

مدیرکل زندان‌های استان تهران با تاکید بر ضرورت رسیدگی به درخواست‌های زندانیان و کمک به آزادی آنان گفت: بیشتر این بازدیدها در ایام تعطیل با هدف بررسی وضعیت زندانها، امور رفاهی و بهداشتی مددجویان و همچنین رسیدگی به مشکلات و بررسی راهکارهای موجود صورت می گیرد و در این خصوص تلاشهای زیادی صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، سیدحشمت الله حیات الغیب با حضور در جمع مددجویان بازداشتگاه اوین گفت: ما با تمام امکانات و نیروها،  برای حل مشکلات افرادی که بنا به هر دلیل مدتی را در حبس به سر می برند، به طور شبانه روزی تلاش می کنیم و اقدامات حمایتی و مددکاری اجتماعی به طور ویژه اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل زندان‌های استان تهران در بازدید از بازداشتگاه اوین که به صورت سرزده و شبانه انجام گرفت، اظهار داشت: بنا بر تأکیدات و برنامه‌های سازمان زندان‌ها، درخواست‌های قضایی مددجویان در سامانه ثبت می‌شود و قاضی ناظر مستقر در زندان طی یک هفته نسبت به بررسی و اعلام نتیجه در سامانه اقدام می‌نماید. 

حیات الغیب همچنین با تاکید بر ضرورت رسیدگی به درخواست‌های زندانیان و کمک به آزادی آنان گفت: بیشتر این بازدیدها در ایام تعطیل با هدف بررسی وضعیت زندانها، امور رفاهی و بهداشتی مددجویان و همچنین رسیدگی به مشکلات و بررسی راهکارهای موجود صورت می گیرد و در این خصوص تلاشهای زیادی صورت گرفته است.  

او با بیان اینکه اغلب مددجویان بازداشتگاه اوین را زندانیان جرایم مالی و غیرعمد استان تشکیل می دهند، افزود: پرونده این قبیل افراد بدهکاران مالی که توانایی پرداخت بدهی یا تودیع وثیقه را نداشته و مجبور هستند تا اثبات اعسار در بازداشت به سر می برند، با دقت در بازداشتگاه بررسی و پیگیری می شود تا با همکاری مراجع قضایی، مساعدت قضایی و قانونی لازم خارج از نوبت در مورد آنان اعمال شود.

مدیر کل زندان‌های استان تهران در ادامه سخنانش گفت: با تلاش مددکاران اجتماعی، انجمن حمایت از خانواده های زندانیان، ستاد دیه و مرکز مراقبت بعد از خروج در زمینه اجرای برنامه های کاهش آسیب در حوزه های اقدامات تامینی و تربیتی گامهای موثری برداشته شده، امید است با تعامل تمام نهادهای حمایتی، از یک سو شاهد کاهش جمعیت کیفری و از سوی دیگر، رفع آلام خانواده هایی باشیم که به دلیل گرفتاری و محبوس بودن سرپرست خانواده دچار مشکلات معیشتی و اجتماعی می شوند.

وی اضافه کرد: مددکاران زندان‌ها از طریق برنامه‌ریزی‌های صحیح و موثر، تاثیر شگرفی در شخصیت مددجویان و حل مشکلات قضایی، روانی و خانوادگی آنان دارند و زمینه بازگشت سالم آنان به خانواده و جامعه را فراهم می نمایند و در همین راستا، ما با تمام امکانات و نیروها،  برای حل مشکلات افرادی که بنا به هر دلیل مدتی را در حبس به سر می برند، به طور شبانه روزی تلاش می کنیم و اقدامات حمایتی و مددکاری اجتماعی به طور ویژه اجرا می شود.

بر اساس این گزارش، مدیر کل زندان‌های استان تهران در بازدید از تمام بخش‌های بازداشتگاه اوین به خصوص خوابگاه‌ها و وضعیت رفاهی مددجویان و گفت‌وگو با آنان، ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته اخیر، بر ضرورت تسریع در روند عمرانی و زیباسازی اماکن و ارتقای خدمات زندانبانی تأکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیرکل زندان های استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۶۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به کار ۹۱۴ زندانی کهگیلویه و بویراحمد طی سال گذشته

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل زندان های کهگیلویه و بویراحمد از اشتغال به کار ۹۱۴ نفر از زندانیان واجد شرایط در بخشهای مختلف کارگاهی، اشتغال نشسته و اعزام به کار در سال گذشته خبر داد.

منصور بیژنی گفت: اشتغال یکی از ضرورت‌های اجتماعی کردن افراد زندانی است، بیکاری از عمده‌ترین دلایل وقوع جرم در جامعه است که با توسعه فعالیت‌های حمایتی به ویژه در بخش اشتغال برای زندانیان و خانواده‌های آنان نقش بسزایی در توسعه سلامت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ایفا می‌کند.

وی اظهار کرد: توسعه واحدهای اشتغال جزو دستورکار مراکز اشتغال زندانیان استان قرار دارد بنابراین داشتن مهارت سبب ارتقای شخصیت و جایگاه زندانیان شده و در مراحل بعدی زندگی می تواند منبع درآمدی برای خود و خانواده فرد زندانی باشد.

مدیرکل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مصمم هستیم تا در موضوع اشتغال زندانیان در بخش‌های مختلف در مسیر باز اجتماعی کردن آنان اهتمام جدی داشته باشیم.

بیژنی عنوان کرد: هم اکنون کارگاه‌های پرورش قارچ خوراکی، تولید ظروف یک بار مصرف با مشارکت بخش خصوصی و اشتغال نشسته برای تولیدات آثار صنایع دستی، اشتغال زندانیان در صنایع غذایی و کارگاههای بیرون از زندان و ... موجب فراهم شدن زمینه اشتغال زندانیان شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان کهگیلویه‌ و بویراحمد، وی بیان کرد: توسعه فعالیت اشتغال در سال گذشته ۱۰۰درصد برش های تعیین شده از سوی سازمان زندانهای کشور را در مراکز ندامتگاهی این استان محقق کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۷۱ نفر از زندانیان استان بوشهر به مرخصی رفتند
  • بررسی خدمات پایگاه‌های هلال احمر اردکان
  • استفاده از ظرفیت قانونی برای کاهش جمعیت کیفری در زندان‌های بوشهر
  • مرخصی ۱۷۱ نفر از زندانیان استان بوشهر با مراقبت پابند الکترونیک
  • هدف اصلی دستگاه قضایی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • هدف اصلی دستگاه قضائی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • آرزوهای مددجویان و نیازمندان را برآورده کنید!
  • کاهش جمعیت کیفری زندان‌های استان بوشهر
  • برخورداری بیش از 5500 مددجو از خدمات اشتغال و حرفه‌آموزی
  • اشتغال به کار ۹۱۴ زندانی کهگیلویه و بویراحمد طی سال گذشته