Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی بین‌المللی فرهنگ اقوام با حضور ۱۵ سفیر و کاردار و ۲۰ گروه موسیقی نواحی از سراسر کشور به میزبانی استان برگزار می‌شود. ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۵ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ابراهیم کریمی ظهر امروز در نشست خبری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام اظهارداشت: تا پایان امسال سه رویداد مهم و بزرگ گردشگری در استان گلستان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام از تاریخ 21 لغایت 24 آبان در شهرستان گرگان و از تاریخ 26 الی 29 آبان در شهرستان گنبد کاووس برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: در این دوره از جشنواره 15 سفیر و کاردار کشورهای مختلف حضور خواهند داشت.

وی گفت: در بخش موسیقی نیز 20 گروه موسیقی نواحی از استان‌های مختلف کشور در این جشنواره برنامه اجرا می‌کنند.

پوشش خبری 6 شبکه تلویزیونی خارجی از جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام در استان گلستانحضور 28 استان کشور در جشنواره فرهنگ اقوام؛ 80 غرفه صنایع دستی در لرستان برپا شدجشنواره «فرهنگ اقوام» در استان لرستان برگزار می‌شود

کریمی ابراز داشت: در بخش صنایع دستی نیز بیش از 200 غرفه در محل برگزاری جشنواره پیش‌بینی شده که سهم زیادی از آن به هنرمندان گلستانی اختصاص داده می‌شود.

وی در بخش دیگر سخنانش گفت: 14 آذرماه جشن باشکوه ثبت جهانی جنگل‌های هیرکانی با حضور دکتر مونسان وزیر میراث فرهنگی،  گردشگری و صنایع دستی در پارک جنگلی النگدره برگزار خواهدشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ادامه داد: در 9 اسفند ماه نیز اجلاس سراسری راهنمایان گردشگری کشور در شهرستان گرگان با حضور حدود هزار نفر از راهنمایان گردشگری کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام/582

R41471/P4001/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد

فرماندار ملایر گفت: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، سلمان اسماعیلی امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امور گردشگری سبب رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی‎سازی امور می‌شود.

وی افزود: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد عرضه صنایع‌دستی ملایر خواهد بود که در کنار این اقدام تقویت آنلاین شاپ ها در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

اسماعیلی اضافه کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت، سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی‌ورد به صورت رسمی باشیم.

معصوم علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این دیدار با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، تصریح کرد: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است.

وی اضافه کرد: تلاش داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها داشته باشیم.

کد خبر 747110

دیگر خبرها

  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد