Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کاظم نژاد گفت: ذرت آلوده موجود در گمرک به دلیل نداشتن استاندارد‌های لازم اجازه ترخیص نگرفته است. تاریخ انتشار: 17:34 - 19 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۶۶۳۳ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، مهدی کاظم نژاد قائم مقام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: ذرت آلوده موجود در گمرک به دلیل نداشتن استاندارد‌های لازم اجازه ترخیص نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود: با وجود نظارت‌های وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی کالایی که استاندارد‌های اولیه را نداشته باشد، وارد کشور نمی‌شود.

قائم مقام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ذرت‌های آلوده متعلق به بخش خصوصی است و ربطی به دولت ندارد.

موافقت وزارت صمت برای آزادسازی صادرات شلتوک

قائم مقام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره آزادسازی صادرات شلتوک گفت: وزارت جهاد کشاورزی به طور قطع با آزادسازی صادرات هر کالایی موافق است، اما با توجه به شرایط بازار تصمیم صادرات با دولت است.

وی با بیان اینکه پیشنهاد آزادسازی صادرات شلتوک را وزارت جهاد کشاورزی داده است، افزود: صادرات شلتوک از نگاه وزارت جهاد کشاوررزی بلامانع است.

قائم مقام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با آزادسازی صادرات شلتوک موافقت کرده است، اما عملیات اجرایی مقررات گمرکی با وزارت صنعت است که باید انجام شود و ما فقط پیشنهاد دهنده هستیم.

گندمی جهت مصرف داخلی وارد نشده است

کاظم نژاد آمار گمرک در خصوص واردات گندم مصرف داخل را رد کرد و گفت: در سال زراعی گذشته حدود هشت میلیون تن گندم توسط دولت خریداری شده است، اما این بدان معنا نیست که تولید گندم کشور به این میزان بوده است، زیرا بخشی از گندم توسط دولت خریداری می‌شود و بخشی به خود مصرفی کشاورزان، خرید توسط کارخانجات و صنف و صنعت و بخشی به منظور بالا رفتن نرخ انبار شده است.

به گفته وی، آنچه مشخص است، در سال زراعی گذشته بیش از ۱۰ میلیون تن گندم در کشور تولید شده است.

قائم مقام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: به دلیل مسائل زیربنایی و امنیتی دولت ممکن است بخشی از ذخایر راهبردی خود را از محل واردات تامین کند، اما تاکنون گندمی جهت مصرف داخلی به کشور وارد نشده است.

کاظم نژاد تصریح کرد: طبق آمار‌ها آنچه که به عنوان واردات گندم موجود است، گندم ورود موقت است که به دلیل بالا بودن ظرفیت کارخانه‌های آردسازی این پتانسیلی است که باید از آن بهره ببریم.

وی با تاکید براینکه واردات موقت گندم تهدیدی برای تولید نیست، ادامه داد: طبق مقررات گمرکی ورود موقت گندم موجب اشتغالزایی، ارزش افزوده و صادرات می‌شود که موافقت نامه اوراسیا می‌تواند در افزایش ظرفیت صادراتی ایران در زمینه عبور موقت، ترانزیت و سواپ گندم اثرگذار باشد که باید بخش خصوصی از این ظرفیت حداکثر استفاده را داشته باشد.

واردات برنج امسال به میزان مدت مشابه سال گذشته است

کاظم نژاد درباره رشد ۱۱۶ درصدی واردات برنج و ۲۰۷ درصد دانه‌های روغنی آمار گمرک گفت: حجم واردات برنج همانند مشابه سال گذشته است و حتی در یک مقطع زمانی ممنوعیت واردات داشتیم.

وی اضافه کرد: از این میزان واردات، بخشی توسط بخش خصوصی و بخشی توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران برای حفظ ذخایر راهبردی است که به واسطه مسائل امنیتی در شرایط خاص به بازار عرضه می‌شود.

حجم صادرات ایران به اوراسیا به دو میلیارد دلار می‌رسد

قائم مقام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه میزان صادرات محصولات کشاورزی نسبت به مدت مشابه رشد قابل توجه داشته است، عنوان کرد: بازار اتحادیه اوراسیا ظرفیتی است که می‌تواند حداقل طی مدت سه سال آینده حجم صادرات به دو میلیارد دلار برسد.

همایش آشنایی با فرصت‌های تجاری بخش کشاورزی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا با هدف ایجاد فضای واحد اقتصادی توسعه بازار‌های مشترک و دستیابی به حرکت آزاد امروز (یکشنبه) در ساختمان وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

ترویج رقابت سالم در بازار مشترک، امکان استفاده از تعرفه‌های تجاری و ترجیحی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تسهیل روابط اقتصادی با کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تخفیف‌های تعرفه برای صادرکنندگان به اتحادیه اقتصادی اوراسیا، رقابت پذیری کالا‌های ایران و ایجاد اشتغال، تقویت نقش برجسته ایران در کریدور بین المللی حمل و نقل شمال - جنوب از دیگر اهداف این همایش است.

مذاکرات موافقتنامه موقت تجاری بین ایران و کشور‌های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا در دی ماه سال ۹۴ آغاز و در هفت دور برای کسب توافق انجام شد.

موافقت نامه مذکور ۱۵ تیرماه ۹۸ توسط رییس مجلس شورای اسلامی به دولت ابلاغ شد و رییس جمهوری آن را ۱۷ تیرماه ۹۸ برای اجرا به وزارت صنعت، معدن و تجارت ابلاغ کرد.

با خاتمه سه سال عضویت موقت در تشکیل منطقه آزاد تجاری اوراسیا زمینه لازم برای عضویت ایران در این اتحادیه فراهم می‌شود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ذرت آلوده دولت برنج گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق قنادزاده امروز در حاشیه نشست دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در جمع خبرنگاران، گفت: مذاکرات تجارت آزاد با کشور پاکستان آغاز شده است، تاکنون ۴ دوره مذاکره داشته‌ایم و قبل از سفر رئیس جمهور به این کشور در خصوص مذاکرات تجارت آزاد تبادل فهرست و سند کرده‌ایم و در انتظار هستیم تا طرف پاکستانی پاسخ دهد.

وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشورهای آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

کد خبر 6087885 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه