Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، به دنبال حمله به مسجدی در شهر بایون فرانسه و به دنبال درخواست گروه «مبارزه علیه اسلام‌هراسی» امروز در پاریس، پایتخت این کشور راهپیمایی به منظور نشان دادن مخالفت با افزایش اسلام‌هراسی در اروپا برگزار شد.

این راهپیمایی ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی صورت گرفت و در آن مسلمانان علیه اسلام‌هراسی به راه افتاده در اروپا به ویژه فرانسه شعار‌هایی را سر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد گروه مبارزه علیه اسلام‌هراسی و دیگر فعالان خواستار آن شده‌اند که صدای مبارزه علیه موج نفرتی که مسلمانان این کشور را هدف قرار داده است بلندتر شود.

در ۲۸ اکتبر سال جاری میلادی، فردی مسلح به مسجدی در شهر بایون در منطقه پیرنه آتلانتیک در جنوب غربی این کشور حمله کرد که دو نفر در این حادثه زخمی شدند.

بنا بر نتایج یک نظرسنجی که موسسه فرانسوی افکارسنجی عمومی انجام داده است ۴۲ درصد از مسلمان فرانسه دست‌کم یک بار در زندگی خود تبعیض مذهبی را تجربه کرده‌اند. بر اساس این مطالعه، ۶۰ درصد زنانی که روسری سر می‌کنند مورد تبعیض واقع شده‌اند و ۳۷ درصد آن‌ها مورد آزار و اذیت کلامی واقع شده اند. آن دسته از زنانی که روسری ندارند نیز به خاطر مذهب خود مورد تبعیض هستند.

چندی پیش نیز مجلس سنای فرانسه که اکثریت آن را راستگریان تشکیل می‌دهند لایحه‌ای را تصویب کرد که به موجب آن مادران محجبه نمی‌توانند فرزندان دانش‌آموز خود را در فعالیت‌های خارج از مدرسه همراهی کنند.

فرانسه بیشترین جمعیت مسلمان را در میان کشور‌های اروپایی دارد و از ۶۷ میلیون جمعیت آن بیش از پنج میلیون نفر مسلمان هستند. با این حال از سال ۲۰۰۴ و پس از مشاجره‌های بسیار بر سر لباس دانش‌آموزان مسلمان، قانون ممنوعیت پوشیدن هرگونه لباسی که نمادی از مذهب در آن باشد در مدارس این کشور به صورت قانون درآمد.

همچنین فرانسه اولین کشوری بود که در اروپا و در سال ۲۰۱۰ پوشاندن صورت در اماکن عمومی را ممنوع اعلام کرد. در سال ۲۰۱۴، دادگاه حقوق‌بشر اروپا این ممنوعیت را پذیرفت، اما اعلام کرد این قانون به نظر زیاده‌روی می‌رسد و ممکن است کلیشه‌ها را ترغیب کند.

در جامعه سکولار فرانسه، سال‌هاست گروه‌های طرفدار حقوق‌بشر معتقدند که قوانین سکولار این کشور سبب شده است اسلام‌هراسی در اروپا تقویت شود و زنان مسلمان مورد تبعیض قرار بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتحادیه اروپا تظاهرات اسلام ستیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک ۲۰۲۴ پاریس

یک نشریه غربی در مطلبی به چالش‌های پیش روی فرانسه در آستانه میزبانی بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ از جمله ترس از ترور و اعتصاب‌های گسترده در جریان این بازی‌ها خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "اس ار اف" سوئیس در مطلبی نوشت: بازی های المپیک تابستانی حدود 100 روز دیگر در پاریس آغاز می شود. پاریس در این مدت انتظار روزانه یک میلیون بازدید کننده دارد. انتظارات از این بازی ها بسیار زیاد است. اما در حال حاضر نیز صحبت از مشکلات زیادی است که پاریس هنوز تا 26 جولای فرصت دارد آن ها را حل کند.

در ادامه این مطلب آمده است: مشکل اول خطر تروریسم است. فرانسه حتی بدون میزبانی بازی های المپیک هم در معرض خطر حملات تروریستی قرار دارد. سیستم پیشگیری موسوم به "Vigipirate" در این کشور در بالاترین سطح هشدار قرار دارد. المپیک یکی دیگر از اهداف احتمالی حملات تروریستی است. مراسم افتتاحیه برنامه ریزی شده برای این بازی ها در رود سن بسیار چالش زا است. قرار است در این مراسم افتتاحیه، هیئت ها روی لنج های رودخانه رژه بروند. این آنها را به هدف تروریست ها تبدیل می کند.

در این شرایط "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه در تلاش است تا شرایط را آرام کند. وی می گوید همه چیز بر این اساس آماده می شود و فرانسه نیز این ریسک را دست کم نمی گیرد. احتمالا مکان های جایگزینی برای افتتاحیه وجود خواهد داشت. به گفته وی مراسم افتتاحیه می تواند به جای روی رود سن در استادیوم ورزشی بزرگ Stade de France در سنت دنیس یا در میدان Trocadéro روبروی برج ایفل برگزار شود.

مسئله دوم عدم تدابیر امنیتی در جاهای دیگر است. فرانسه تعداد فوق العاده ای از افسران مجری قانون را برای المپیک 2024 بسیج کرده است. چندین کشور اروپایی نیز یگان هایی را برای تامین امنیت به فرانسه می فرستند. این افسران مجری قانون ممکن است در جا های دیگری دچار کمبود شوند. برای مثال، برگزارکنندگان فرانسوی جشنواره های فرهنگی در تابستان نگران کمبود پلیس برای برگزاری این مراسم ها هستند. آنها می گویند به دلایل امنیتی نمی توانند جشنواره خود را برگزار کنند.

مشکل سوم عدم وفادارای به وعده های دولت بوده است. فرانسه در زمان نامزدی ماکرون در زمینه پروژه های اصلی وعده های زیادی داده بود: حمل و نقل رایگان، خطوط مترو اضافی یا یک خط قطار از فرودگاه شارل دوگل تا مرکز. اما این وعده ها به موقع انجام نشده و یا انجام نخواهد شد.

بهر حال انتظارات زیادی برای بازی های المپیک وجود دارد. اما مردم فرانسه از اعتصابات، مشکلات حمل و نقل و امنیتی و در بدترین حالت از حملات تروریستی نیز می ترسند. در این شرایط مسئولان قول می دهند که همه چیز خوب پیش خواهد رفت.

مسئله چهارم این است که حمل و نقل عمومی بیش از حد در این کشور تحت فشار قرار دارد. شبکه حمل و نقل شهری در حال حاضر حتی بدون میلیون ها مهمان اضافی تحت فشار زیادی است. هیچ خط راه آهن اضافی راه اندازی نشده است. "رودولف بالمر"، روزنامه نگار در پاریس، هم در این باره تردید دارد که که خطوط مترو اعلام شده هم به موقع تکمیل شوند. بنابراین به شهروندان توصیه می شود در طول هفته های برگزاری این مسابقات از استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی خودداری کنند.

مشکل پنجم خطر ایجاد راه بندان است. در بزرگراه رینگ پاریس پریفریک، خطی برای هیئت ها و مقامات در نظر گرفته شده است. در حال حاضر هر روز در این منطقه ترافیک وجود دارد. بنابراین تقریباً مطمئناً مشکلات ترافیکی وجود خواهد داشت.

مشکل ششم اعتصابات است. اتحادیه ها در حال حاضر تهدید به اعتصاب می کنند. صدها نفر قبلا برای شرایط کاری بهتر در طول این رویداد بزرگ تظاهرات کردند. آنها همچنین نگران افزایش شدید فشارها بر بیمارستان ها هستند. اعتصاب ها حتی در طول بازی های المپیک می تواند منجر به از دست رفتن برخی مشاغل شده و همچنین می تواند مشکلات حمل و نقل را به شدت بدتر کند.

طبق یک سنت در آستانه بازی‌های المپیک تابستانی در فرانسه بسیاری از اتحادیه ها از جمله سازندگان مدال‌های ورزشکاران این مسابقات اعتصاب‌هایی را در دستور کار قرار داده‌اند که این منجر به اختلالات و از جمله تعویق در قراردادهای ساخت مدال‌ها شده است.

سازندگان مدال ها تنها کسانی نیستند که قبل از المپیک خواهان پول و پاداش بیشتری هستند. اخیرا CGT، بزرگترین اتحادیه کارمندان دولتی، اعتصاب احتمالی در ماه های تابستان را اعلام کرد Force Ouvrière، دومین اتحادیه بزرگ در بخش دولتی، پیش از این نیز به برگزاری اعتصاب هایی تهدید کرده بود. اعتصاب کنندگان می توانند شامل کارکنان بیمارستان، کارگران ساختمانی، رانندگان قطار و مترو، زباله گردها، معلمان و افسران پلیس باشند. کارمندان برج ایفل، شهرت جهانی شهر پاریس هم، برای دریافت پاداش بیشتر می‌جنگند.

اتحادیه ها خواسته های خود را بر اساس ممنوعیت تعطیلات غالباً اعمال شده برای ماه تعطیلات آگوست - و به عنوان مثال هزینه های بالاتر مربوط به مراقبت از کودکان اعلام می کنند. همچنین به اعتقاد آن ها باید دستمزد بیشتری برای استرس اضافی ناشی از این بازی ها پرداخت شود. اما خواست آن ها فقط پول نیست. قرار است مشاغل موقت المپیک به مشاغل استخدامی دائمی تبدیل شود. علاوه بر این، کارمندان باید اجازه داشته باشند در خانه کار کنند و روزهای تعطیل را حتی در زمان اوج مصرف بگذرانند. اما سازماندهی این مسائل با هرج و مرج روبرو شده است - بسیاری از کارمندان دولت هنوز نمی دانند در تابستان کجا و چگونه باید کار کنند، یا اینکه چه کسی می تواند مراقبت از کودکان را انجام دهد.

تابستان گذشته، زمانی که طبق معمول، گردشگران بیشتری به کشور فرانسه هجوم آوردند، بیمارستان ها به طرز ناامیدکننده ای با وخامت اوضاع مواجه شدند.

سوفی بینه، رئیس اتحادیه CGT هشدار داد «دولت باید برای اطمینان از موفقیت بازی ها اقدام فوری انجام دهد. به گفته وی از منظر اجتماعی برای این بازی ها آماده سازی نشده است.

در واقع، کلان شهر پاریس در طول بازی های المپیک در وضعیت اضطراری قرار خواهد گرفت و دولت به مردمش وابسته خواهد بود و از آن ها می خواهد به حداقل نیازهای خود بسنده کنند. انتظار می رود حدود ده میلیون تماشاگر علاوه بر ازدحام معمول گردشگران وجود داشته باشد و میلیون ها نفر دیگر از مترو استفاده کنند و زباله ها را دور بریزند و حتی ممکن است میلیون ها نفر بیشتر مجبور شوند به یکی از اورژانس ها بروند. این در حالی است که بیمارستان های پاریس به تنهایی در حال برنامه ریزی برای باز کردن 750 تخت خالی هستند که حدود ده درصد از کل پیشنهادات معمول آنها است.

نتانیاهو برای آتش‌بس با حزب‌الله دست به دامن فرانسه شدنخست وزیر جوان فرانسه هم نتوانست ماکرون را از مشکلات برهاند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفارت ایران در پاریس فرد مهاجم را بخشید | این هموطن ایرانی تحت القائات فضای ایران هراسی بود
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • تدابیر امنیتی جدید فرودگاه پاریس برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۴
  • عامل حمله به کنسولی ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • اعزام پلیس‌ مراکش به المپیک ۲۰۲۴
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • وزیر دفاع فرانسه: ایران یک چالش امنیتی برای اروپا است
  • سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • تظاهرات مردم پاریس علیه اسلام‌هراسی