Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال عالمی نیسی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از فاضلاب چند نقطه اهواز، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۳۰ نقطه فوق بحرانی در شبکه فاضلاب اهواز، وجود دارد که حتی در زمان نبود بارندگی دچار سرریز و گرفتگی می‌شود.

وی افزود: اگر چه اقدامات اساسی در این نقاط فوق بحرانی آغاز شده اما معتقد هستیم که شرکت آب و فاضلاب اهواز به تنهایی قادر نیست آنها را از شرایط بحرانی خارج کند و وزارت نیرو باید وارد عمل شده و چند استان را به عنوان معین اهواز انتخاب کند تا مشکل هر چه زودتر و پیش از آغاز دوباره بارش‌ها برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالمی نیسی با اشاره به آماده باش تعدادی از شرکت‌ها و شهرستان‌ها برای کمک به حل مشکل شبکه فاضلاب اهواز اضافه کرد: در نشست اخیر با استاندار خوزستان مقرر شد شرکت مناطق نفتخیز جنوب، شرکت ملی حفاری، شرکت فولاد و شرکت آب و فاضلاب خوزستان، امکانات پشتیبانی (پمپ و لجن کش) خود را بسیج کرده و در اختیار آبفا اهواز قرار دهند تا در بارش‌های آینده از آنها استفاده شود.

وی ادامه داد: شرکت‌های آبفا در شهرستان‌های آبادان، دزفول و ماهشهر نیز به عنوان معین شهر اهواز انتخاب شدند تا در زمان موردنیاز امکانات خود را به اهواز اعزام کنند.

عالمی نیسی با اشاره به آبگرفتگی شدید برخی محله‌های اهواز در بارندگی اخیر گفت: در این بارش ها شبکه فاضلاب محله عین۲، کوی مشعلی، کمپلو و  قسمتی از آخر آسفالت با مشکل روبه رو ،و منجر به آبگرفتگی معابر و برخی از خانه‌ها شد.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در خوزستان از مناطق عین۲ و مشعلی اهواز افزود: با عملیات اجرایی که در عین۲ آغاز شده مشکل این محله تا ۲ روز آینده برطرف می‌شود اما حل مشکل فاضلاب کوی مشعلی زمان بر است.

مشعلی به اهواز بازگشت

فرماندار اهواز با اشاره به تعیین تکلیف کوی مشعلی در ماه های اخیر گفت: این محله که پیش از این زیر نظر شهرداری کوت عبدا... قرار داشت به شهر اهواز واگذار شده و شهرداری اهواز ملزم به ارایه خدمات به آن است.

وی افزود: بر اساس مصوبه دولت، پل فولاد به عنوان مرز میان شهرستان‌های اهواز و کارون تعیین شده اما تعدیل این مصوبه هنوز انجام نشده و برخی از محله‌هایی که در مصوبه جزو اهواز بوده، اکنون زیر نظر شهرستان کارون قرار دارد.

عالمی نیسی تاکید کرد: دستور داده‌ایم که در صورت ورود کارکنان شهرداری کوت عبدا... به کوی مشعلی با آنها برخورد شود.

وی همچنین درباره تخریب نخلستان‌هایی که در انتهای کوی مشعلی و مرز میان دوشهرستان قرار دارد، وعده کرد که وضعیت این نخلستان‌ها را بررسی کند.

عالمی نیسی در ادامه با اشاره به بازدیدهای میدانی اخیر شورای تامین شهرستان اهواز از سطح شهر، بیان کرد: این بازدیدها برای بررسی برخی مشکلات و ملاقات چهره به چهره با اهالی در دستورکار قرار گرفته تا مدیران با حضور در میان مردم مشکلات را از نزدیک لمس کرده و با احساس مسئولیت بیشتری، تعهدات خود را اجرایی کنند.

نخستین باران پاییزه در اهواز امسال هم مدیران را غافلگیر کرد. ۶ آبان بیش از ۵۹ میلیمتر باران در اهواز بارید، این در حالیست که به گفته مریدی مدیرعامل شرکت آبفا اهواز شبکه فاضلاب این شهر تحمل بیش از ۱۵ میلیمتر بارندگی را ندارد.

در سال های اخیر، دفع آب های سطحی و مشکلات فاضلاب در هنگام بارندگی محل مناقشه میان شهرداری و آبفا اهواز بوده اما مشکلات آبگرفتگی در بسیاری از محلهها همچنان ادامه دارد. پس از سیل فروردین امسال به دلیل تخریب و ریزش شبکه فاضلاب این مشکل در اهواز تشدید شده است.

برچسب‌ها شركت آب و فاضلاب اهواز فرمانداری اهواز بارش باران کارون شهرداری اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شركت آب و فاضلاب اهواز فرمانداری اهواز بارش باران کارون شهرداری اهواز شركت آب و فاضلاب اهواز فرمانداری اهواز بارش باران کارون شهرداری اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی

رضا داودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت : با توجه به برنامه ریزی‌های به عمل آمده، بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های محرومیت زدایی استان تا پایان تیرماه سال جاری افتتاح می‌شوند.

وی افزود: با بهره برداری از آنها تحول شگرفی در آبرسانی روستایی استان رقم خواهد خورد و رضایت حداکثری هم استانی‌های عزیز را در پی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ضمن تقدیر و تشکر از همکاری و مساعدت همکاران طرح در اجرایی نمودن پروژه‌های جهاد آبرسانی تصریح کرد: در این پروژه‌ها تاکنون بیش از ۴۰۰ کیلومتر لوله گذاری اجرا شده، بیش از ۱۰ هزار مترمکعب مخزن ساخته شده و بیش از ۴۰ ایستگاه پمپاژ راه اندازی شده و یا در مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه شرف راه اندازی است.

وی ادامه داد: افتتاح این پروژه‌ها نمونه بارزی از اقدامات جهادی صورت گرفته در استان است و به همین خاطر استان کرمانشاه از جمله استان‌های پیشرو در حوزه جهاد آبرسانی در کشور محسوب می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • تاسیسات آب و فاضلاب ایلام خسارت دید
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • ۳۳۱۶ هزار فقره انشعاب جدید فاضلاب در استان مرکزی واگذار شد
  • وزش باد شدید به تاسیسات آب ایلام آسیب زد
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند