Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که مشاغل اداری به طور معمول کارمندان را به گذراندن زمان زیادی در پشت یک میز ملزم می‌کند، امروزه در خارج از یک دفتر اداری، زمینه‌های کاری دیگری هم وجود دارد که بسیاری از همین الزامات را دارد. از جمله اینکه بسیاری از افراد از راه دور و در خانه‌های خود به عنوان کارمندان مجازی مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه توانایی کار در خانه یک مزیت فوق العاده است، اما در مجموع نتیجه تمامی این فعالیت‌ها در دوره‌های طولانی بی تحرکی است که می‌تواند منجر به افزایش وزن، کمردرد و برخی دیگر از مشکلات برای سلامتی فرد شود. از این رو لازم است برخی فعالیت‌ها را در ساعات روزانه برای خود به عادت تبدیل کنید تا سلامت خود را تضمین کنید.

بیشتر بخوانید: دیر شام خوردن چه عوارضی دارد؟

برای داشتن تحرک بیشتر برنامه ریزی کنید

در شغل‌هایی که نیاز به صرف وقت زیادی در حالت نشسته و در مقابل کامپیوتر دارند عمده مشکلات سلامتی که ایجاد می‌شود، مربوط به عدم حرکت است. برای مقابله با این مشکل، بهتر است هر ۴۵ دقیقه یک بار از جای خود بلند شوید و مقداری قدم بزنید و چند دقیقه حرکات کششی انجام دهید.

اگر فراموش می‌کنید این کار را انجام دهید، حتی می‌توانید زنگ تلفن خود را تنظیم کنید. حتی مقدار کمی از این فعالیت‌ها به بهبود گردش خون و کاهش فشار بر گردن و کمر کمک می‌کند. در طی برنامه روزانه زندگی سعی کنید به طور منظم ورزش کنید. اگر مشکل خاصی در زانو‌ها ندارید استفاده از پله به جای آسانسور می‌تواند در بهبود شرایط سلامتی کمک کند.

به چشم هایتان استراحت دهید

ممکن است متوجه نشوید، اما نشستن و خیره شدن به صفحه رایانه در تمام طول روز فشار زیادی به چشم وارد می‌کند. هرچند نور یک صفحه نمایشگر رایانه‌ای چندان شدید نیست، اما گاهی اوقات ساعت‌ها به چنین نوری خیره می‌شوید و این می‌تواند فشار زیادی به چشم وارد کند که با گذشت زمان می‌تواند به مشکلات بینایی، سردرد و سایر مشکلات برای سلامتی منجر می‌شود.

یک راه حل ساده برای جلوگیری از تحمیل بار اضافی به چشم وجود دارد، هر چند دقیقه یک بار برای چند ثانیه چشمان خود را ببندید و به آن‌ها استراحت دهید. این روش از خیره شدن به صفحه رایانه جلوگیری می‌کند که مشکل رایجی است که اکثر مردم حتی متوجه آن هم نمی‌شوند. انجام این کار می‌تواند به شما کمک کند تیزبینی و سلامت چشمان خود را حفظ کنید.

از میز‌های ایستاده استفاده کنید

بدن انسان هرگز برای نشستن روزی ۸ ساعت در پشت یک میز ساخته نشده است و انجام این کار می‌تواند اثرات منفی زیادی بر سلامتی فرد بگذارد. میز ایستاده برای بسیاری از افراد به گزینه‌ای محبوب تبدیل شده است، زیرا این میز‌ها شرایط کار سالم تری را ترویج می‌کنند.

میان وعده‌های سالم مصرف کنید

کار کردن با رایانه در تمام طول روز کار موجب می‌شود کالری زیادی نسوزانید؛ بنابراین مفیدترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که مشکل را با خوردن میان وعده‌های غذایی سالم در تمام طول روز حل کنید.

خوردن غذا‌های بسیار فرآوری شده که کالری، قند و چربی زیادی دارند، فقط به مشکلات سلامتی ناشی از یک کار بی تحرک دامن می‌زند. ساده‌ترین راه برای جلوگیری از انتخاب و خوردن غذا‌های ناسالم این است که موادغذایی مانند آجیل و سایر غذا‌های حاوی پروتئین و فیبر بالا را در دسترس خود قرار دهید تا در زمان گرسنگی بتوانید از آن‌ها به عنوان یک میان وعده سالم میل کنید.

میز کار خود را تمیز نگه دارید

یکی از شایع‌ترین مشکلات پشت میز نشینی برای مدت طولانی باکتری‌هایی هستند که بیش از همه با دستان شما در ارتباط هستند. از این رولازم است حداقل به طور روزانه صفحه کلید و میز کار خود را تمیز کنید.

انتهای پیام/

با چند راهکار ساده  از عوارض خطرناک پشت میز نشینی بکاهید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت اخبار پزشکی پشت میز نشینی کم تحرکی دارو و درمان سلامت کارمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۱۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ نسخه بروز شده‌ی سند تحول قضایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان، با پایان دوره زمانی اجرای سند تحول قضایی در اسفند پارسال، روزآمد سازی سند تحول قضایی در دستور کار قوه قضاییه بود و این سند در سال گذشته نهایی و ابتدای امسال امضا شد.

در گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه آمده در راستای تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ادامه رویکرد تحولی در حکم انتصاب ریاست قوه قضاییه «سند تحول و تعالی قوه قضاییه» تدوین و زمان اجرای این سند به گونه‌ای پیش‌بینی شد که از ابتدای سال ۱۴۰۳ آغاز و تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۵ اجرایی شود.

طبق گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه این نسخه از سند تحول، با توجه به تحقق برخی راهکار‌ها و ضرورت بازنگری و روزآمدسازی سند تحول قضایی و درنظر گرفتن تحولات جدید، ضمن تأیید نقاط قوت و راهکار‌های مهم و اولویت‌دار در نسخه پیشین، راهکار‌های جدید با تمسک به تجربه‌ها و آسیب‌شناسی صورت گرفته و با توجه به شرایط جدید قوه قضاییه و کشور، تدوین شد و در تنظیم این سند، به موضوعات مقابله با فساد و تحقق کارآمدی توجه ویژه‌ای شده و بر اساس مفاد قانون اساسی، منویات امامین انقلاب و انتظارات مردم، پیامد نهایی تحول در قوه قضاییه دستیابی به «عدالت» و «رضایت‌مندی مردم» در نظرگرفته شده است. ­

در این گزارش توسعه حداکثری سامانه‌ها و الکترونیکی‌سازی فرآیند‌ها، جدیت در برخورد با مفسدین در داخل و خارج از قوه قضاییه، پیگیری قوانین تحول‌ساز مانند «طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» و برخورد قاطع و بازدارنده با عوامل اصلی بروز ناامنی‌ها از دستاورد‌های نسخه قبلی سند تحول بیان شده است.

برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه که در این گزارش آمده، تقویت رویکرد هوشمندسازی نظیر ثبت حداکثری دادخواست‌ها، شکواییه‌ها، لوایح و درخواست‌های قضایی به صورت هوشمند، قضازدایی از دعاوی دارای موضوعات فاقد ماهیت قضایی نظیر صدور گواهی انحصار وراثت، فرآیند دریافت خسارت بدنی در تصادفات جرحی و ساماندهی موضوع کارشناسی رسمی است.

دیگر خبرها

  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس های بی.آر.تی
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن
  • پنج نوشیدنی ساده برای رهایی از کبد چرب
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد 
  • طرز تهیه کیک شکلاتی فقط در ۷ دقیقه (فیلم)
  • کامل‌ترین راهنمایی برای خرید سه تار اصل + ۱۰ راهکار
  • متقاضیان وام ۳۰۰ میلیونی بخوانند
  • عوارض خطرناک استفاده از رژلب‌های قاچاقی
  • ابلاغ نسخه بروز شده‌ی سند تحول قضایی