Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شهری که واژه پرطمطراق پایتخت تجارت و اقتصاد کشور را یدک می کشد، محله ای با محرومیت های بسیار به نام محله سنگ کن غربی وجود دارد که از نبود امکانات اولیه شهری رنج می برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، محله سنگ کن غربی در دل شهر بندرعباس و در کنار بهترین مناطق شهری قرار گرفته است، اما در این محله، فضای سبز، پارک، زمین ورزشی، نانوایی، مغازه میوه فروشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وجود ندارد.

 

محله سنگ کن غربی تنها محله ای که همه کوچه هایش خاکی است و آسفالت نیز جایی در این محله ندارد و می توان گفت که تنها محله ای که هنوز کوچه های آن رنگ آسفالت به خود ندیده است.

 

در سنگ کن غربی کمترین وسیله بازی کودکان وجود ندارد، هم بازی و دوست کودکان خاک گرم محله است که آلودگی بسیار شدیدی به دلیل جاری بودن فاصلاب خانه ها  و وجود سگ های ولگرد و زباله های جامانده به خاطر عدم وجود سطل زباله ایجاد شده است.

 

یکی از بانوان ساکن در این محله می گوید: بچه های کوچک ما هر روز مریض می شوند، وقتی به پزشک مراجعه می کنیم دلیل بیماری بچه ها را بازی با خاک های آلوده می داند.

 

خوری که از سنگ کن را به دو بخش غربی و شرقی تقسیم کرده، دیوار چینی نشده است

 

محله سنگ کن غربی، تنها محله در شهر بندرعباس است که خوری که از این آن گذر می کند، هنوز دیوار چینی نشده است و هر ساله با فصل بارندگی و طغیان آن، خانه اهالی این محله زیرآب می رود.

 

 

« علی حسن زاده » از ساکنان محله سنگ کن می گوید: پس از بارندگی اخیر انبار مغازه اش را آب گرفته است .

 

به گفته وی؛ خور لایروبی و دیوار چینی نشده است و آب خور در مغازه ها و خانه ها جاری می شود.

 

خط اصلی فاضلاب گلشهر از محله سنگ کن عبور کرده، اما ساکنان این محله فاضلاب شهری ندارند

 

تنها محله ای که خط اصلی فاضلاب ساکنان بالاشهر گلشهر، بهشت بندر، کوی نواب صفوی، دامایی و کوی غفرانیه از وسط این محله می گذرد و فصل بارندگی و بالا آمدن فاضلاب از دریچه ها مهمان ناخوانده این اهالی است. درصورتی که خود محله فاضلاب کشی نشده است.

 

کوچه های این محله همچنان خاکی است، کودکان این محله هم در همین کوچه های خاکی که بعضا چاه فاضلاب نیز در آن قرار دارد، مشغول بازی هستند.

 

« سید علی موسوی » یکی دیگر از ساکنان محله نیز می گوید: سال 70 حدود 400 هزار تومان برای شبکه فاضلاب پرداخت کردم اما از شبکه فاضلاب در محله ما خبری نشد و تنها خط اصلی شبکه فاضلاب برای ساکنین بالا شهر از اینجا عبور کرد.

 

 

وی می افزاید: مسئولان اصلا به محله ما سر نمی زنند و درصورتی که بالا شهر و پایین شهر فرقی نمی کند و ما هم شهروند هستیم و نیاز به حمایت مسئولان داریم.

 

آلودگی زیست محیطی در سنگ کن غربی بیداد می کند

 

فاضلاب، بوی تعفن خور، بازی سگ های ولگرد و موش و انواع جانوران موذی در خور و اطراف آن و هجوم این جانوران به خانه ها معضل دیگری است که اهالی این محله با آن دست و پنجه نرم می کنند.

 

خوری که از وسط این محله عبور می کند در بسیاری از نقاط فاقد پل بوده و مردم مجبورند در طول شبانه روز برای انجام امورات خود بارها از میان آن عبور کنند و این موضوع سلامت آنان را به خطر می اندازد.

 

محل زندگی بسیاری از خانواده ها دقیقا همجوار با این خور است که علاوه بر بوی بد و غیر قابل تحمل، برای کودکان که در ارتباط مستقیم با آن قرار دارند، نیز مخاطره آمیز است.

 

خانه های محله سنگ کن غربی سند ندارند

 

« حسن زاده » ازاهالی محله می گوید: همان گونه که در بیشتر محله های قدیمی بندرعباس سند ندارند، هیچ کدام از خانه ها در محله سنگ کن غربی هم سند ندارند و بارها برای دریافت سند به اداره ثبت اسناد مراجعه کرده ایم اما می گوند سند زمین محله مربوط به اسم شخصی به نام شریف است.

 

 

حسن زاده می افزاید: از بررسی سند آقای شریف کاملا متوجه می شوید که سند و پلاک های جعلی است زیرا در سند قید شده از اتوبان بندرعباس- سیرجان تا ساحل بندرعباس ، درصورتی که اتوبان 70 سال پیش اصلا وجود نداشته است.

 

وی می گوید: به گفته شهرداری این اراضی به آقای شریف و چند نفر دیگر تعلق دارد و ما نمی توانیم خدمات شهری را در این محله پیاده کنیم، در صورتی که این سندها جعلی است و در اداره ثبت اسناد یک پرونده از این سندها و با این پلاک ها دیده نشده است.

 

 

حسن زاده از مسئولان می خواهد قاطعانه با زمین خواران برخورد کنند و در واگذاری اسناد ملکی به مردم تلاش بیشتری کنند تا حق اهالی و ساکنان محلات ساحلی بندرعباس ضایع نشود.

 

هرمزگان جز پنج استان برتر از نظر صادرات و واردات و تجارت خارجی است، اما در عین حال و براساس گزارش سال گذشته مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در رتبه چهارم فقر مطلق قرار دارد و از این رو نیاز است که مسئولان استانی و به ویژه نمایندگان مجلس و رسانه در جهت مطالبه گری و احقاق حق مردمان نجیب، صبور و ولایت مدار و انقلابی این استان به ویژه محلات بافت قدیمی شهر بندرعباس تلاش بیشتری داشته باشند.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد راهپیمایی 13 آبان مسجد 13 آبان نماز جمعه هفته وحدت هفته وحدت مسجد هفته وحدت آسفالت کوچه ها دیوار چینی سگ های ولگرد خور فاضلاب محرومیت بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود حق‌لطفی، مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت پروژه خانه شهر ضمن اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی این پروژه گفت: عملیات سازه‌ای ساختمان خانه شهر ضمن اجرای شیب‌بندی بام و بخش اعظم نمای ساختمان به اتمام رسیده و این در حالی است که تأسیسات مربوط به زیرساخت‌های مکانیکی و برقی نیز نصب شده است.

وی افزود: کار نصب ۴ دستگاه آسانسور، اجرای رمپ مرکزی، نصب هواساز و فن کوئل، محوطه‌سازی بخش شمالی پروژه و نازک کاری طبقات در دست انجام است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، ساختمان خانه شهر (بلدیه تهران) را از جمله پروژه‌های فاخر بازآفرینی شهری خواند و از این پروژه با توجه به موقعیت مکانی خاص آن، به عنوان بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت با حفظ ساختار و شکل سنتی بنا تعبیر کرد.

گفتنی است، خانه شهر در زمینی به مساحت ۴۹۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۸ هزار متر مربع در ۴ طبقه (دو طبقه روی زمین و دو طبقه زیرزمین) با کارکردی فرهنگی و متشکل از یک سالن چند منظوره به ظرفیت ۳۸۰ نفر، موزه با رویکرد معرفی تهران و شهرداری تهران، فضاهای نمایشگاهی و عرضه محصولات فرهنگی، بام سبز و سالن رسانه و تشریفات برای رخدادهای مهم دیپلماتیک شهر احداث می‌شود و با تکمیل آن در ماه‌های پیش‌رو یکی از رخدادهای عمرانی منحصربه‌فرد در شهر تهران محقق خواهد شد.

کد خبر 6080769 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تاریخی‌ترین شهرهای جهان کدامند؟
  • افتتاح ۲۷ طرح منطقه‌ای و محله‌ای در منطقه ۲ تهران
  • ۲۱۹ انشعاب غیر مجاز آب در خواف شناسایی شد
  • رفع دائم مشکل کم‌آبی به تدبیر دولت انقلابی نیاز دارد
  • حفظ محیط زیست و تکمیل فاضلاب شهری مطالبه مهم شاهرودی‌ها از دولت
  • کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • دعوت ۳۵ بازیکن و مربی از استان آذربایجان‌غربی به تیم‌های ملی کشور / بیداری دوباره پایتخت والیبال