Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه حدود پنج میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند گفت: تنها ۶ درصد از دیابتی‌ها از بیماری خود اطلاع دارند و آن را کنترل می‌کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه شکیبافر، مدیر بخش آموزش و برنامه‌های حمایت از بیمار شرکت نوونوردیسک پارس در آستانه برگزاری دهکده دیابت در تهران اظهار داشت: این دهکده امسال ۲۲ تا ۲۴ آبان ماه در پارک لاله برگزار می‌شود که افتتاحیه این دهکده چهارشنبه ۲۲ آبان از ساعت ۱۴ تا ۱۹ خواهد بود و در روز پنج شنبه و جمعه دهکده از ۱۱صبح تا ۱۸ دایر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این دهکده به مناسبت روز جهانی دیابت و با هدف پیشگیری و کنترل این بیماری برگزار می‌شود، گفت: ۱۴ نوامبر تولد کاشف انسولین است و به همین مناسبت در جهان روز دیابت برگزار می‌شود.
مدیر بخش آموزش و برنامه‌های حمایت از بیمار شرکت نوونوردیسک ادامه داد: در این دهکده بخشی برای مراجعه کننده‌ها در نظر گرفته شده تا قند آن‌ها اندازه‌گیری شود و افرادی که در معرض خطر باشند به آن‌ها اطلاع داده خواهد شد همچنین برای دیابتی‌ها معاینه رایگان چشم و پا انجام می‌گیرد چرا که درگیری سلول‌های عصبی از عوارض دیابت است و می‌تواند روی عصب چشم و پای بیماران اثر گذارد.
شکیبا فر با اشاره به اینکه غرفه‌ای نیز برای آشپزی و طرز تهیه غذای سالم برای بیماران دیابتی در این دهکده برگزار می‌شود، گفت: برنامه‌های برگزاری دهکده دیابت جهت پیشگیری و کنترل این بیماری بسیار موثر است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آمار فدراسیون بین المللی دیابت حدود ۵ میلیون نفر در ایران مبتلا به بیماری دیابت هستند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که حدود نیمی از این افراد از بیماری خود اطلاعی ندارند و آن‌هایی نیز که خبر دارند، اکثرشان دیابت را کنترل نمی‌کنند و تنها ۶ درصد دیابتی‌ها از بیماری خود اطلاعی داشته و آن را کنترل می‌کنند.
این متخصص تغذیه بیان داشت: بر خلاف اینکه اکثر افراد تصور می‌کنند دیابت یک بیماری ارثی است این موضوع صحت ندارد و حتی دیابت نوع یک که از کودکی بروز می‌یابد هرچند که قابل پیشگیری نیست، ولی نوعی بیماری خود ایمنی و نه ارثی محسوب می‌شود.
مدیر بخش آموزش و برنامه‌های حمایت از بیمار شرکت نوونوردیسک تصریح کرد: دیابت نوع ۲ به شدت وابسته به سبک زندگی فرد است و در صورتی که فرد تحرک داشته باشد و غذا‌های سالم استفاده کند چاقی از او دور خواهد شد و در نتیجه از ابتلا به دیابت نیز مصون می‌ماند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک لاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  همزمان با هفتۀ سلامت طرح غربال‌گری و پایش سلامت کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همت گروه بهداشت عمومی و با همکاری دانشجویان به‌مدت دو روز در شهرک سلامت دانشگاه برپا شد.

دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف از اجرای این طرح را ارائۀ آموزش‌های لازم برای اصلاح شیوۀ زندگی سالم دانست وگفت: در راستای برگزاری هفتۀ سلامت با شعار "سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت" و با توجه به این موضوع که چاقی و دیابت از مشکلات عمده و شایع در جامعه می‌باشد و رفتار‌های سلامت افراد جامعه دست‌خوش تغییرات زیادی شده است.

وی گفت: اقدامات پیشگیری کننده می‌تواند رفتار‌های نامناسب بهداشتی را در افراد تغییر دهد و سبک زندگی سالم را جایگزین سازد و بدین منظور برای ارتقاء آگاهی خانوادۀ دانشگاه، ایستگاه غربال‌گری و پایش سلامت برپا شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی دربارۀ بیماری‌های غیر واگیر هم گفت: دیابت و فشار خون از جمله بیماری‌هایی است که بدون علامت و به اصطلاح خاموش هستند، به‌طوری که گاه افراد دارای دیابت و یا فشار خون بالا هستند، اما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنند و افراد معمولا پس از بررسی‌های معمول فشار خون و آزمایش قند خون متوجه می‌شوند که به پرفشاری خون و یا دیابت مبتلا هستند؛ از این رو تشخیص و شناسایی به‌موقع در درمان این بیماری‌ها بسیار مهم است.

 

دیگر خبرها

  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا میدهد
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • مرحله نخست مبارزه با آفات گیاهان تا اواسط اردیبهشت انجام می‌شود
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون