Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه روسیه با ابراز تردید درباره مصمم بودن تصمیم آمریکا برای خارج شدن از پیمان "آسمان باز"، اعلام کرد که مسکو در این صورت قصد ندارد به پیروی از واشنگتن، از این توافقنامه مهم بین‌المللی خارج شود. ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که مقامات مسکو در عزم راسخ واشنگتن درباره خروج از پیمان "آسمان باز" تردید دارند و امیدوارند که آمریکا همچنان به مشارکت خود در این چارچوب این توافقنامه ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ریابکوف در پاسخ به سئوال خبرنگاران در این باره گفت: «ما باید وضعیت را دوباره مورد ارزیابی قرار دهیم. به عقیده ما، این توافقنامه عامل مهمی، بویژه در شرایط کنونی جهان بشمار می‌رود و باعث ثبات اوضاع در بسیاری از مسائل می شود. گزینه‌های مختلفی در پاسخ به خروج احتمالی آمریکا از پیمان "آسمان باز" وجود دارد. ولی ما نمی توانیم به سادگی عمل کرده و به چنین اقدامی پاسخ متقابل بدهیم. ضمن اینکه ما هنوز اطمینان کامل نداریم که طرف آمریکایی در باره تصمیم خود در باره این خروج مصمم باشد.» 

این دیپلمات بلندپایه تاکید کرد که مقامات مسکو امیدوارند که ایالات متحده همچنان مشارکت خود در این توافقنامه را حفظ کند و این مسئله به نفع همه طرفین خواهد بود.

در اواخر ماه اکتبر روزنامه «وال استریت ژورنال» خبر داده بود که "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا سند مربوط به تصمیم ایالات متحده برای خروج از پیمان "آسمان باز" را امضاء کرده، البته تصمیم گیری نهایی در این باره هنوز بطور رسمی اعلام نشده است. پیش از این در اوایل ماه اکتبر، "الیوت انگل" رئیس کمیته امور بین الملل مجلس نمایندگان کنگره آمریکا از خروج احتمالی واشنگتن از این پیمان خبر داده بود.

ابراز تأسف روسیه از خروج احتمالی آمریکا از پیمان "آسمان باز"

پیمان "آسمان باز" در ماه مارس سال 1992 در هلسینکی، پایتخت فنلاند توسط رهبران 23 کشور عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا به امضاء رسید. هدف از این توافق، تقویت اعتماد بین این کشورها از طریق اجرای مکانیسم پروازهای هوایی-نظارتی برای کنترل اقدامات نظامی کشورهای عضو بود.

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه" اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار آمریکا اخبار روسیه اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • ریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیم
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • واکنش روسیه به مانور نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت