Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-18@03:47:38 GMT

چه تعداد نیروی کار به خارج از کشور اعزام شد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۳۸۰۴

ساعت24-مدیرکل دفتر کاریابی‌های وزارت کار با بیان اینکه میزان اعزام نیروی کار ایرانی به خارج در هفت ماهه امسال ۲ هزار نفر برآورد می شود، گفت: فعالیت کاریابی های بین المللی در حوزه مهاجرت ممنوع است.

محمد اکبرنیا ، با اشاره به جدیدترین آمار اعزام نیروی کار به خارج از کشور گفت: عملکرد کاریابی‌های بین المللی معمولا در پایان هر سال گزارش گیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال گذشته سامانه‌ای برای کاریابی‌های بین المللی راه‌اندازی شد و تمام دفاتر موظف هستند عملکرد خود را به صورت سیستمی وارد این سامانه کنند.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۲ هزار نفر نیروی کار ایرانی به خارج از کشور اعزام شدند که برای سال جاری اعزام ۵ هزار نفر نیروی کار تا پایان سال هدفگذاری شده است و با توجه به افزایش تعداد کاریابی‌ها، انتظار داریم این هدف محقق شود.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برآورد ما این است در هفت ماهه امسال حدود ۲ هزار نیروی کار از طریق کاریابی‌ها به خارج از کشور اعزام شده باشند، افزود: البته اعزام در رشته‌هایی صورت می گیرد که نیروی مازاد بر نیاز داخل داشته باشیم.

اکبرنیا ادامه داد: جهت گیری و اولویت ما برای حمایت از اعزام نیروی کار، بیشتر در رشته‌های فنی و مهارتی و نیروی متخصص دانشگاهی، غیر از رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی است.

تاسیس دفاتر هدایت حمایت نیروی کار ایرانی در ۷ کشور

مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار، درباره رایزنی های جدید برای اعزام نیروی کار گفت: با توجه به محدودیت‌های بین المللی در عرصه دیپلماسی، تمرکز ما در حوزه اعزام نیروی کار به خارج از کشور استفاده از ظرفیت کاریابی های توانمند بخش خصوصی است که بتوانند این ارتباط را با بخش خصوصی کشورهای هدف برقرار کنند.

وی گفت: برای برخی از کاریابی‌ها، مجوز تاسیس دفاتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی در برخی کشورها صادر شده است، به این نحو که برای کاریابی‌های بین المللی دارای توانمندی، با هماهنگی وزارت امور خارجه مجوز دفتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی در کشور هدف صادر می کنیم.

اکبرنیا با بیان اینکه در حال حاضر در هفت کشور دفاتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی تاسیس شده است، گفت: این دفاتر در کشورهای آلمان، استرالیا، کانادا، دانمارک، ترکیه، کردستان عراق و عمان توسط کاریابی های بخش خصوصی تاسیس شده است.

شرط اعزام سرمایه گذار ایرانی از طریق کاریابی‌ها

وی درباره وظایف دفاتر هدایت و حمایت از نیروی کار در کشورهای ذکر شده گفت: این کاریابی‌ها دو وظیفه اصلی دارند؛ نخست زمینه اعزام نیروی کار به این کشورها را تسهیل می کنند و دیگر اینکه می‌توانند در زمینه رفع مشکلات حقوقی یا ارائه خدمات به ایرانیان شاغل در این کشورها فعالیت کنند.

مدیر کل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌های وزارت کار، همچنین با بیان اینکه فعالیت کاریابی‌های بین المللی در حوزه «مهاجرت» ممنوع است و جزو وظایف کاریابی ها نیست، گفت: فعالیت کاریابی‌ها در حوزه سرمایه گذاری به صورت مشروط مجاز است. در شرایطی کاریابی می تواند در حوزه اعزام سرمایه گذار ایرانی به خارج از کشور فعالیت کند که این سرمایه گذار از نیروی کار ایرانی نیز در پروژه خود استفاده کند اما استفاده از ظرفیت کاریابی ها برای اعزام به خارج صرفا در حوزه سرمایه گذاری غیرمجاز است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به حمله پاسخ می‌دهد، اسرائیل چه کار خواهد کرد؟/ تعداد موشک‌ها ترسناک به نظر رسید

به گزارش خبرآنلاین، تام ناگورسکی در مقاله ای برای نشریه سایفربریف نوشت:

ایران در پاسخ به حملات اخیر اسرائیل، یک واکنش بی‌سابقه و در عین حال محدود از خود نشان داد. این واکنش بی‌سابقه بود زیرا ایران پیش از این به طور مستقیم به اسرائیل حمله نکرده و معمولاً از نیروهای نیابتی خود مانند حزب‌الله و حماس برای این کار استفاده می‌کرد. آخرین باری که موشک‌هایی از یک کشور به سمت اسرائیل پرتاب شد به سال ۱۹۹۱ و زمان جنگ خلیج فارس بر می‌گردد که توسط عراق انجام شد.

با این حال، این حملات از نظر تخریب و ایجاد خسارت و تلفات ناچیز تلقی شدند، زیرا به مدت دو هفته، ناظران در منطقه و سراسر جهان نگران پاسخ گسترده‌تر ایران به حمله‌ی هوایی اول آوریل اسرائیل بودند که در آن دست کم سه تن از ژنرال‌های ایرانی و دیگر افراد در سفارت این کشور در دمشق کشته شدند. رهبر ایران، آیت‌الله علی خامنه‌ای، هفته‌ی پیش اعلام کرد که «رژیم خبیث به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد و آنها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد». ایالات متحده هشدار داده بود که انتقام ایران می‌تواند به یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر منجر شود، دقیقاً آنچه که دولت بایدن و دیگران از زمان حادثه‌ی هفتم اکتبر تلاش کرده‌اند از آن اجتناب کنند.» این جنگ گسترده‌تر هنوز ممکن است رخ دهد، اما حملات روز شنبه خیلی کمتر از آنچه تهران وعده داده بود انجام شد.

اعداد ترسناک و چشمگیر به نظر می‌رسیدند: ایران حدود ۱۰۰ موشک بالستیک، ۳۰ موشک کروز و ۱۷۰ پهپاد به سمت اسرائیل فرستاد، که باعث بسته شدن حریم هوایی و تعطیلی تقریباً کامل فعالیت‌های عادی در خود اسرائیل شد.

اما تأثیر آنها حداقلی بود. یک پایگاه هوایی اسرائیلی در بیابان نِگِوِو (نقب) آسیب جزئی دید و یک دختر جوان به شدت زخمی شد. دفاع هوایی اسرائیل با کمک از آمریکا و بریتانیا، تقریباً هر تهدید ورودی را از آسمان خارج کرد. همسایه‌ی اسرائیل، اردن نیز کمک کرد و موشک‌هایی که وارد حریم هوایی‌اش شده بودند را ساقط کرد. (اکونومیست اشاره کرد که حملات ایران به طور ناخواسته باعث اتحاد غرب و حداقل یک ملت عربی در دفاع از اسرائیل شد). اینجا عدد چشمگیر ۹۹ بود – درصد تهدیدهای هوایی ورودی که رهگیری شد.

پس از آن، سؤال اصلی این بود: آیا حملات یکشنبه پایان این تعامل مستقیم اسرائیلی-ایرانی را رقم زد — یا اینکه آنها مرحله‌ی اول یک فاز خطرناک‌تر بودند؟ به عبارت دیگر، آیا اسرائیل «پیروزی» خود را، همانطور که رئیس‌جمهور جو بایدن در یک مکالمه‌ی تلفنی دیرهنگام شنبه به نتانیاهو توصیه کرد، قبول خواهد کرد؟ یا اسرائیل خود را ملزم به پاسخ دادن به ایران خواهد کرد؟

پاسخ به نتانیاهو و کابینه‌ی جنگ او بستگی دارد، که روز یکشنبه برای بررسی پاسخ جمع شدند. اگر کابینه حملات ایران را حمله‌ای غیرقابل قبول که نمی‌توان آن را تحمل کرد بداند، پس یک پاسخ متقابل اسرائیلی در راه است، و این دو کشور و منطقه را به مسیر ناشناخته‌ای می‌برد. به طور متناوب، اسرائیلی‌ها ممکن است شنبه را به عنوان یک پاسخ قابل پیش‌بینی ببینند، پاسخی که آنها می‌دانستند وقتی به مجتمع در دمشق حمله کردند، خواهد آمد و یک اپیزود که به طور موفقیت‌آمیزی با آن برخورد شده و نیازی به تشدید ندارد.

پیام بایدن استدلال واضحی برای این موضع اخیر بود. بر اساس چندین گزارش، رئیس‌جمهور به نتانیاهو گفت که ایالات متحده هر گونه حمله متقابل اسرائیلی علیه ایران را، از نظر سیاسی یا عملیاتی، پشتیبانی نخواهد کرد.

به گفته یک مقام کاخ سفید او به نتانیاهو گفته بود: »شما یک پیروزی به دست آوردید. این پیروزی را بپذیرید.»

اسرائیل چه کار خواهد کرد؟

یک مقام ارشد، که به طور ناشناس صحبت می‌کرد، به کانال ۱۲ اسرائیل گفت که پاسخی «بی‌سابقه» دنبال خواهد شد؛ روز یکشنبه وزیر دفاع یوآو گالانت گفت که رویارویی با ایران «هنوز تمام نشده است.» نیویورک تایمز گزارش داد که برخی از اعضای کابینه جنگ خواستار یک حمله تلافی‌جویانه فوری بودند، اما نتانیاهو آن را پس از مکالمه‌اش با بایدن وتو کرد.

پاسخ‌های اسرائیلی می‌تواند شکل‌های مختلفی به خود بگیرد – حملات مستقیم به خاک ایران، یا حملات علیه تعدادی از تاسیسات ایرانی در کشورهای دیگر منطقه. ایران از شبه نظامیان در لبنان، سوریه و عراق پشتیبانی می‌کند، و روز یکشنبه یک مقام نظامی اسرائیل گفت که به اهدافی در لبنان که متعلق به شبه نظامیان تحت حمایت ایران حزب‌الله بودند حمله کرده است – هرچند که اینها به نظر می‌رسید بخشی از تبادل آتش معمولی در مرز اسرائیل-لبنان باشد تا پاسخی به باران موشکی روز شنبه.

نگاهی از تهران

ایران از طرف خود، حملات را «یک موفقیت کامل» اعلام کرد، همانطور که سرتیپ محمد باقری، فرمانده کل نیروهای مسلح ایران، بیان کرد. مقامات ارشد دیگر نیز تاکید کردند که حمله اندازه‌گیری شده و محدود بود.

حسین سلامی، فرمانده ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسرائیل، به خبرگزاری تسنیم گفت که حملات روز شنبه « می توانستند گسترده باشند ولی اهداف ما خیلی دقیق بود و ما یک عملیات محدود به تاسیساتی که اسرائیل در حمله‌ی اول آوریل استفاده کرده بود انجام دادیم. »

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد از طریق حساب خود در X اعلام کرد که حملاتش پاسخی مستقیم و متناسب به حمله‌ی اول آوریل بود، و اینکه « موضوع را می‌توان به نتیجه رسیده تلقی کرد.» همچنین این پست هشدار داد که اگر اسرائیل باز هم حمله کند « پاسخ ایران به طور قابل توجهی شدیدتر خواهد بود. »

در شش ماه گذشته از حمله هفتم اکتبر حماس، ایران سعی کرده است تعادلی بین اجتناب از تعارض مستقیم با اسرائیل و ایالات متحده با فشار افکار عمومی داخلی خود که خواهان پاسخی به کشته شدن‌های مکرر شخصیت‌های ارشد نظامی‌اش بودند برقرار کند. حتی پیش از حمله‌ی اول آوریل – که به دلیل اینکه اسرائیل یک تاسیسات دیپلماتیک ایرانی را هدف قرار داد برجسته بود – اسرائیل حداقل ۱۸ فرمانده و اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسرائیل را از هفتم اکتبر کشته بود.

علی واعظ، مدیر ایرانی گروه بین‌المللی بحران ، به نیویورک تایمز گفت. «به نظر می‌رسد دولت ایران نتیجه گرفته است که حمله دمشق نقطه‌ی عطفی راهبردی بود، جایی که شکست در پاسخ دادن بیشتر از منافع آن زیان داشت، اما با انجام این کار، جنگ سایه‌ای که سال‌ها با اسرائیل داشته است، اکنون ممکن است به یک تعارض واقعی و بسیار زیان‌بار تبدیل شود.»

صنم وکیل، مدیر برنامه‌های خاورمیانه و شمال آفریقا در چتم هاوس، در گفتگو با تایمز اظهار داشت: «ایرانی‌ها تصمیم گرفته‌اند که دست خود را رو کنند و بلوف اسرائیل را فاش سازند. آن‌ها این اقدام را ضروری می‌دانند، چرا که شش ماه گذشته را شاهد تلاش‌های مستمر اسرائیل برای محدود کردن نفوذ آن‌ها در منطقه تلقی می‌کنند.» وی همچنین افزود: «تهران لزوم تعیین خطوط قرمز را احساس کرده و می‌خواهد به اسرائیل نشان دهد که ایران نیز خطوط قرمزی دارد و دیگر تضعیف تدریجی موقعیت خود را تحمل نخواهد کرد.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896515

دیگر خبرها

  • پایش صلاحیت حرفه‌ای ۲۷۰ نیروی پیمانکاری منطقه غرب فارس
  • ایران به حمله پاسخ می‌دهد، اسرائیل چه کار خواهد کرد؟/ تعداد موشک‌ها ترسناک به نظر رسید
  • معرفی پوشش ایرانی-اسلامی به خارج از مرز‌های ایران
  • تخصیص ارز مبادله‌ای به زائران حج تمتع
  • کاریابی اینترنتی، ترفند کلاهبرداران سایبری
  • ثنای ایرانیان مقیم خارج
  • چه تعداد زائر تهرانی برای عمره مفرده عازم عربستان می‌شود؟
  • پای هوش مصنوعی به تسلیحات نطامی ایرانی رسید | نیروهای مسلح ایران با تابو شکنی قاعده جدیدی در منطقه رقم زدند
  • جزئیات حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد + تاریخ اعزام و تعداد زائران
  • اعزام ۳۸۰ زائر چهارمحال و بختیاری به حج تمتع