Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مصطفی تنها اظهار کرد: رسوب بیش از ۳۰۰ هزار حلقه تایر سنگین در گمرک‌ها به این دلیل نبود که فاقد کیفیت هستند بلکه این تایرها در گمرک انباشت شده بودند؛ چراکه از مبدا حرکت کرده بودند، در حالیکه هنوز خریداری نشده بودند و بدون اینکه گشایش اعتبار شده و پولی برای آن‌ها پرداخت شود، وارد شده و به گمرک رسیده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون مجوز و تخصیص ارز برایشان شده که ترخیص شوند.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ادامه داد: این تعداد حلقه لاستیک در حدود ۲۵ درصد نیاز یک سال کشور است. در حال حاضر به اندازه کافی در انبارهای کشور برای امسال تایر موجود است و نیاز به واردات تایر سنگین نبوده است. گلایه ما این است در حالی که ادعا می‌شود که ارز برای طرح‌های توسعه‌ای این صنعت که بتوان همین نوع تایر را در داخل تولید کرد، وجود ندارد، به واردات آن اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه واردات این تایرها با ارز دولتی ثبت سفارش شده‌ است، گفت: گلایه این است در شرایطی که کشور در شرایط اضطرار هم نیست، اگر ارز هست چرا به تولیدکننده داده نمی‌شود که همین نوع تایر را تولید کند!؟ اگر حداقل بخش بسیار کوچکی از این ارز را به کارخانه‌ها تخصیص داده بودند، آن‌ها فعال شده بودند؛ چراکه طرح ساخت این کارخانه‌ها نیمه‌کاره مانده و معطل ارز هستند تا بتوانند در فاصله چند ماه، تولید داشته و به بازار عرضه کنند.

تنها در مورد استاندارد تایرهای وارداتی گفت: طبق روالی که استاندارد دارد مشکلی نداشته‌اند اما قرار بوده است که از ابتدای آبان ماه، استانداردهای کنار گذاشته شده، مجددا برقرار شوند اما اطلاع ندارم که این تایرهای ترخیص شده با همان استاندارد سابق آمده‌اند، یا طبق استانداردهای جدید ترخیص شده‌اند.

محموله میلیاردی لاستیک قاچاق در شهرضا کد خبر 462576 برچسب‌ها واردات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرایی نشدن ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، عزیز برگ نی در دیدار با مدیرعامل و معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: تعدد تصمیم گیری های دستگاه های اجرایی عدم مدیریت یکپارچه مشکلات عدیده برای فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی ایجاد کرده است.

وی حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده را مشکل دیگر تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود:عدم ثبات قوانین مناطق آزاد و بخشنامه های روزمره تولیدکنندگان را سردرگم کرده است.

برگ نی مشکل عدم وجود شعبه ارزی بانک ها در منطقه را از دیگر مشکلات تولید در منطقه عنوان کرد و گفت: برای رفع تعهد ارزی تولیدکننده مجبور است به کررات به مرکز استان سفر کند.

وی مشکل قرنطینه گمرک و قوانین دستپاگیر ، مشکلات بانکی و بازرگانی را از دیگر موارد قابل بررسی عنوان کرد و اضافه کرد: در سال جهش تولید نیاز است بخش عمده مشکلات تولیدکنندگان رفع شود.

این فعال اقتصادی و تولیدکننده منطقه آزاد ماکو با اشاره به آمادگی تمامی فعالان اقتصادی برای لبیک گویی به منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال ابراز امیدواری کرد: منطقه آزاد ماکو پیشران جهش تولید با مشارکت مردم خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • قیمت هر شانه تخم‌مرغ به ۶۵ هزار تومان رسید
  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • رفع مشکلات تولیدکنندگان، نیازمندهمکاری تمام دستگاه های اجرایی در سطح ملی است
  • اجرایی نشدن ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان
  • تولید به صادرات گره بخورد/ نادرست بودن قطع برق چاه‌ها
  • محدودیتی برای خرید مازاد تولید مرغ نداریم
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • مظلومترین حلقه زنجیره ریلی تولیدکننده واگن است
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان