Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله در خصوص "جنبه‌های ژئوتکنیکی و زمین‌شناسی در زلزله سرپل ذهاب: آموخته ها و چالش‌ها" و "برآورد خطر زمین‌لرزه و دریالرزه در زون فرورانشی مکران" بحث و تبادل نظر خواهد شد.

به گزارش ایسنا عبدالرضا سروقد مقدم، دبیر علمی هشتمین کنفرانس علمی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله که از امروز دوشنبه، ۲۰ آبان ماه به همت "پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله" برگزار شد، با بیان اینکه این کنفرانس تا روز ۲۲ آبان ماه ادامه دارد، افزود: طی این کنفرانس سه روزه که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود، حدود ۵۷۰ مقاله ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این کنفرانس علاوه بر مقالات داخلی، ۳۲ مقاله نیز از سایر کشورهای جهان به دبیرخانه ارسال شده است.

 سروقد مقدم اضافه کرد: پس از فراخوان چکیده مقاله و در ابتدای کار، حدود ۱۰۲۸ چکیده مقاله به دبیرخانه هشتمین کنفرانس زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله رسید که در مرحله اول داوری‌ها ۵۷۰ چکیده مقاله پذیرفته شدند.
 
وی شعار این دوره از کنفرانس را «توسعه پایدار مبتنی بر دانش در کشورهای در معرض خطر زلزله» ذکر کرد و ادامه داد: در مجموع ۱۲ کشور از جمله کانادا، آلمان، انگلستان، سوئیس، ایتالیا، نیوزلند، اسلوونی، الجزایر، چین، ژاپن، ترکیه و سوریه در این کنفرانس شرکت می‌کنند.

دبیر علمی هشتمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، خاطرنشان کرد: طی این کنفرانس ۱۱ سخنران کلیدی از کشورهای مذکور حضور خواهند داشت که به تبادل نظر و ارائه جدیدترین اطلاعات و یافته‌های علمی خود در محورهای مختلف کنفرانس خواهند پرداخت.

وی با تاکید بر جهت‌گیری مطالعات پژوهشی به سمت تحقیقات کاربردی، گفت: طی روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۵ کارگاه و نشست تخصصی از جمله "درس آموخته‌ها و چالش‌های بازسازی، تعمیر و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها بعد از زلزله سرپل ذهاب"، "جنبه‌های ژئوتکنیکی و زمین‌شناسی در زلزله سرپل ذهاب: آموخته‌ها و چالش‌ها"، "برآورد خطر زمین لرزه و دریالرزه در زون فرورانشی مکران برگزار خواهد شد.

دبیر علمی کنفرانس، ارائه دستاوردها، نیازها و چالش‌های پیش رو"، "ارزیابی نیازها بعد از رخداد سانحه و برنامه‌ریزی بازتوانی اولیه"، "خسارت، رکورد، مدل‌های غیرخطی و عدم قطعیت در یک سال گذشته، کاربردهای مهندسی زلزله بر اساس عملکرد"، "طرح جامع مدیریت بحران زلزله؛ مطالعه موردی شهر کرج" را  از دیگر موضوعات مطرح در این نشست‌ها دانست.

سروقد مقدم، برگزاری نمایشگاهی تخصصی را از دیگر برنامه‌های جنبی این کنفرانس نام برد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زلزله پژوهشگاه زلزله شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معماری و شهرسازی، آلبوم هویتی یک منطقه در تاریخ است 
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • فراخوان مقاله اولین کنفرانس بین المللی انقلاب علوم انسانی اسلامی
  • دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود
  • حضور اساتید برجسته در دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر
  • زلزله در دورتموند: ضربه غیرمنتظره از واتسکه