Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@00:55:46 GMT

ذخیره قطعی معادن کشور بیش از 30 میلیارد تن است

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۴۰۸۰

ذخیره قطعی معادن کشور بیش از 30 میلیارد تن است

ایسنا/اصفهان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ذخایر معدنی کشور 30 تا 35 میلیارد تن است، اما میزان ذخایر زمین‌شناسی معادن کشور حدود 55 میلیارد تن برآورد شده است.

علیرضا شهیدی صبح امروز (دوشنبه) در بازدید از مجتمع فولاد و ذوب‌آهن نطنز اظهار کرد: اکتشافات ذخایر پنهانی معدنی از اولویت‌های سازمان زمین‌شناسی کشور است که با هدف تولید ثروت، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: با توجه به اهمیت کارخانه‌های فولاد و ذوب‌آهن در نطنز از لحاظ اشتغال و اقتصاد، درصدد هستیم تا با اکتشافات جدید، خوراک کارخانه‌های فولادسازی را تأمین کنیم.

شهیدی خاطرنشان کرد: مسائل مهم و مشکل ساز برای مجتمع فولاد و ذوب‌آهن نطنز را پیگیری می‌کنیم چرا که با اتخاذ تدابیر لازم، می‌توان زمینه اشتغال یک هزار و 500 نفر را فراهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ذخایر معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی آسیب‌های معدنکاری با اصلاح قانون معادن

محمدحسین پیروی کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا وسیما گفت: حفظ تعادل بهره برداری از معادن و حفظ ملاحظات زیست محیطی امری ضروری است.
وی افزود:معدن یا به طور کلان‌تر اقتصاد می‌تواند برخلاف ظاهرش تقابلی با محیط زیست نداشته باشد.
پیروی پژوهشگر حوزه معدن گفت: در کشور‌های مختلف دنیا این موضاعات پیگیری شده و به نتایج خوبی هم رسیده اند و در هیچ جای دنیا دولت‌ها موظف به احیا و بازسازی تخریب‌های ناشی از معدنکاری نیستند.
وی گفت:در کشور ما تاکنون هیچ گونه احیا و بازسازی پیرامون معدنی با مشارکت بخش دولتی و خصوصی صورت نگرفته است مگر در چند مورد اندک که معارضین محلی داشته است و کار معدن متوقف شده است.
آقای پیروی تصریح کرد:یکی از چالش‌های احیا و بازسازی، پرداخت نشدن حقوق دولتی به سازمان
منابع طبیعی و آبخیزداری است، این در حالی است که درماده (۲۵) قانون اصلاح قانون معادن ۱۲ درصد از آن را سازمان برنامه و بودجه باید به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور واریز کند.
وی گفت:چالش دیگر که در این حوزه وجود دارد خلاقانونی است که بهره برداران معدنی تکلیف قانونی برای احیا و باسازی مناطق آسیب دیده ندارند.
پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اصل ۴۵ قانون اساسی افزود: معادن در مالکیت خصوصی نیست. معدن دار مستاجر دولت است و دولت می‌تواند بر عملکرد آن نظارت کند و استاندارد بگذاردو معدنکار را درصورت بروز تخلفات مکرر خلع ید کند.
وی با بیان اینکه ضوابط محیط زیست در همه جای دنیا همزمان با بهره برداری از معادن اجرا می‌شود گفت:یکی از اقدامات مهم دنیا در معدنکاری حفاظت از خاک است و در سایر کشور‌ها معدنکاران موظفند در شروع بهره برداری از معدن خاک آن منطقه را درجای مناسب دپو کنند از آن محافظت کنند و بعد از اتمام معدنکاری خاک را در جای خود قراردهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌ معادن و کشاورزی آفریقا برای تجار ایرانی
  • ماهانه حداکثر ۲۳۰ هزارتن مرغ مورد نیاز کشور است
  • باطل شدن سهمیه آبیاری از زبان کشاورزان نطنز
  • گلر ذخیره تراکتور در مرز آمادگی (عکس)
  • رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: میزان ذخایر سرم و تولید واکسن روتاویروس
  • آیت‌الله سبحانی: منابع مادی مثل نفت صرف هزینه‌های جاری نشود
  • بازسازی آسیب‌های معدنکاری با اصلاح قانون معادن
  • نمایش اسب‌های اصیل نژاد ایرانی در همایشی در نطنز
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • نمایش اسب های اصیل نژاد ایرانی در همایشی در نطنز