Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر بانک خون بندناف جهاددانشگاهی استان فارس گفت: باید تمام خانواده‌ها بدانند که خون بندناف چه نقشی در درمان بیماری‌های مختلف خواهد داشت و تضمینی است برای درمان بسیاری از بیماری‌های صعب العلاج.

شلیلی 20 آبان و در آستانه چهاردهمین سال تاسیس بانک خون بند ناف جهاددانشگاهی در جمع خبرنگاران، گفت: امروزه در ایران بالغ بر 97 درصد خون بند ناف تحت عنوان زباله بیولوژیکی، دور ریخته می‌شود و دلیل اصلی آن ناآگاهی والدین از اهمیت خون بندناف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آگاهی بخشی به خانواده‌ها را عاملی مهم در توسعه فعالیت‌های بانک خون بندناف دانست و گفت: خانواده‌ها خصوصا زوج‌های جوان باید مطلع باشند که علاوه بر سلول‌های بنیادی خون بندناف، امکان استفاده از سایر محصولات زایمانی مانند پرده جنینی، بافت بندناف، سلول های جفت نیز وجود دارد.

شلیلی گفت: خانواده‌ها اگر مطلع باشند که ذخیره خون بندناف این امکان را به آنها خواهد داد که بسیاری از بیماری‌ها خصوصا بیماری‌های با منشاء خونی را درمان کرد، قطعا در این مسیر گام برخواهند داشت.

مدیر بانک خون بندناف جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: بیشترین پیوندها در بیماری‌هایی که منشا خونی دارند مثل تالاسمی، سرطان خون، کم خونی مادرزادی، بیماری‌های نقص سیستم ایمنی و ... انجام می‌شود، حال آنکه پتانسیل درمان نزدیک به 70 این بیماری‌ها با استفاده سلول‌های بنیادی دریافت شده از خون بندناف امکانپذیر است.

شلیلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مراحل مختلف کارآزمایی بالینی در بیماری‌های فلج مغزی، اوتیسم، دیابت نوع یک و کاهش شنوایی در حال انجام است.

مدیر بانک خون بندناف جهاددانشگاهی فارس با اشاره به اینکه 24 آبان چهاردهمین سالگرد تاسیس این مرکز در کشور است، گفت: خانواده‌های متقاضی ذخیره سازی سلول‌های بنیادی خون بندناف می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به نشانی www.rsct.ir  یا مراجعه حضوری به دفاتر نمایندگی این مرکز در سراسر کشور، نسبت به عقد قرارداد اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بانک خون بندناف استان فارس جهاد دانشگاهی سرطان خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه جدی به دغدغه‌های مراجع عظام تقلید در بانکداری

 آیت الله علیرضا اعرافی روز پنجشنبه در دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه در قم برگزار شد، توجه به مباحث فقهی و شرعی در بانک‌ها را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: لازم است کار بانکداری به صورت پاکیزه، درست، با انضباط و مطابق فرایند فقهی که در نظام اسلامی تعریف شده انجام شود و حتماً به دغدغه‌های مراجع عظام تقلید در مباحث بانکداری توجه جدی شود.

وی افزود: اینکه انسان کار خوب را در چه موردی و با چه بردی انجام دهد خود مسئله مهمی است؛ اینکه تسهیلات برای پروژه‌های حیاتی کشور مصرف شود بسیار با ارزش بوده و دنیا و آخرت انسان را آباد می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری توجه به محرومان جامعه را مهم دانست و خاطرنشان کرد: تامین نیاز‌های خرد مردم در قالب تسهیلات قرض الحسنه بسیار مهم است؛ توجه به جوانانی که به تازگی تشکیل خانواده داده اند و حمایت از آنان بسیار کار ارزشمندی است.

آیت الله اعرافی تأمین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی را مهم دانست و تصریح کرد: سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی و حمایت از آنان باید ادامه داشته باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه توجه جدی به پروژه‌های راهبردی و اهتمام بیشتر به خصوصی‌سازی را بسیار مهم دانست و ابراز داشت: امروز ما در مسئله خودرو زمین‌گیر هستیم و حال آنکه اگر این صنعت به خود مردم واگذار شود، بسیاری از مشکلات حل می‌شود. من مدافع بخش خصوصی هستم و اگر در اموری همچون خودرو، راه، فرودگاه و ... که همه از آن بهره مند می‌شوند و در آبروی کشور و نظام موثر است بهتر عمل شود و از آنها گره گشایی شود، تأثیر و برکات زیادی نصیب مردم می‌شود.

در اجرای سیاست‌های اصل۴۴ به خوبی عمل نشد

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: رهبری معظم انقلاب اسلامی در شعار امسال همچون گذشته بر نقش مردم تاکید داشتند، چرا که مشارکت مردم بسیار مهم است، البته در اجرای سیاست‌های اصل۴۴ قانون اساسی به خوبی عمل نشد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان توجه بیشتر به امر مولدسازی را خواستار شد و گفت: بانک‌ها امر مولدسازی را که مصوبه سران قوا است را جدی‌تر از قبل بگیرند چرا که به آن چیزی که مد نظر بود نرسیدیم.

در ابتدای این دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران به ارائه گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام شده در این بانک در راستای خدمت به مردم پرداخت.

منبع:خبرگزاری حوزه

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برج آزادی تهران به مناسبت روز هموفیلی «قرمز» شد
  • لزوم توجه جدی به دغدغه‌های مراجع عظام تقلید در بانکداری
  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • کلاهبردار سکه‌های تقلبی در الیگودرز دستگیر شد
  • برج آزادی تهران «قرمز» شد
  • لزوم مدیریت بیماری و آفات درختان سیاه ریشه
  • اشد مجازات برای سارقان سابقه دار/ به هیچ عنوان به سارقان مرخصی داده نمی شود
  • لزوم همکاری بیشتر بانک‌های همدان در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
  • لزوم حمایت از زندانیان و خانواده آن‌ها
  • لزوم مشارکت شهروندان و مسئولان برای حفظ سبزینگی شهر اصفهان