Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا رحیمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره برنامه‌های این واحد دانشگاهی در هفته پژوهش گفت: سرای نوآوری داده تهران غرب، مقارن با هفته پژوهش افتتاح می‌شود؛ این سرا اولین سرای نوآوری در سطح شهر تهران است که با حمایت مالی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیمی درباره حمایت‌های مالی صورت گرفته از این سرای نوآوری گفت: بخشی از هزینه این سرا توسط واحد تهران غرب و سازمان مرکزی تامین شده و بخشی از آن به صورت گرند از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت شده است. معتقدم راه اندازی آن اتفاق بسیار خوب و برجسته تهران غرب در هفته پژوهش باشد.

او اضافه کرد: واحد تهران غرب مشتمل بر 4 دانشکده مدیریت، علوم انسانی، فنی مهندسی و هنر معماری است. در دانشکده مدیریت، یک جشنواره یلدا متقارن با هفته پژوهش برگزار خواهد شد؛ همچنین برگزاری یک نمایشگاه صنایع و استارتاپ گردشگری را با همکاری سازمان میراث فرهنگی گردشکری و صنایع دستی را در دستور کار داریم.

او ادامه داد: در دانشکده مدیریت 4 عنوان کارگاه تخصصی نیز برگزار می‌شود. در دانشکده علوم انسانی نیز علاوه بر برگزاری سخنرانی‌های علمی و کارگاه‌ها، نمایشگاهی از کتاب برای آثار پژوهشی اساتید دایر می‌شود. در دانشکده فنی و مهندسی نیز سخنرانی‌های علمی و تخصصی و برگزاری چندین کارگاه خواهیم داشت. همچنین یک مسابقه زنجیره تامین سلامت نیز برگزار می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با بیان این که در دانشکده هنر و معماری مسابقات پل ماکارونی خواهیم داشت ادامه داد: در حوزه باشگاه پژوهشگران جوان واحد نیز دو کارگاه تخصصی برگزار می‌شود؛ برگزاری کارگاه‌های مقاله نویسی، شناسایی مجلات و کارگاه‌های ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با تنوع مختلف در هفته پژوهش از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب است.

او توضیح داد: سرآمد این برنامه‌ها تجلیل از پژوهشگران و اساتید برتر در آیتم‌های مختلف از جمله انتخاب استاد برتر از دید پژوهشی، دانشجوی برتر و مولف برتر و .. است. در قسمت مرکز رشد نیز از بهترین شرکت تجلیل به عمل خواهد آمد

رحیمی درباره فاکتورهای انتخاب برگزیدگان نیز گفت: آیتم‌های مختلفی برای انتخاب پژوهشگران و اساتید داریم؛ از جمله دریافت رکورد پژوهشی آنها در سه سال گذشته، ثبت اختراع، چاپ کتاب و مقالات آن‌ها، آثار علمی منتشر شده در مجلات معتبر و همچنین شرکت در کنفرانس‌های معتبر به عنوان سخنران برگزیده.

او تاکید کرد: معمولا این آیتم‌ها همان مواردی است که در آیین‌نامه ارتقا نیز وجود دارد که ثبت اختراع، پتنت و جشنواره‌های بین المللی را شامل می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در پاسخ به این سوال که چند نوع محصول نمایشگاه هفته پژوهش خواهید داشت گفت: محصولات دانش بنیان و مراکز رشدمان هنوز در مرحله رشد هستند و هنوز از مراکز رشد استخراج نشده‌اند. اما در حال برگزاری یک استارتاپ هستیم که قبل از هفته پژوهش در راستای نیازمندی‌های سالمندان و معلولان حرکتی است.

او توضیح داد: این استارتاپ با همکاری شرکت همیار کوشا و صندوق حمایت بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌شود. اختراعاتی که اساتید در خصوص ارائه خدمات به ناتوانان جسمی و حرکتی دارند و به تولید رسیده در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

341 / 167 تهران غرب هفته پژوهش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تهران غرب هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی

نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و ۲ این طرح موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 3 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) با مواد یک و 2 این طرح موافقت کردند.

نمایندگان مجلس ماده یک این طرح را با 147 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع به تصویب رساندند.

بر اساس ماده یک این طرح؛ به منظور دستیابی به فناوری های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی و توسعه آن ها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برتر ساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تامین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می شود با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید محسن فخری زاده، تشکیل می گردد.

همچنین نمایندگان با ماده 2 این طرح با 147 رأی موافق، 4 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع موافقت کردند.

در ماده 2 این طرح آمده است: سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت موسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • ۱۵ عنوان برنامه همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در ساری اجرا می شود
  • برگزاری ۸۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در استان همدان
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور همزمان با هفته سلامت افتتاح می‌شود
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • آغاز بررسی جزئیات تشکیل «سپند» در مجلس؛ سپند چیست؟
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی