Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@17:09:07 GMT

هیچ‌گونه غرق شدگی در استخرهای استان نداشتیم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۸۹۳۱

هیچ‌گونه غرق شدگی در استخرهای استان نداشتیم

ایسنا/اصفهان رئیس هیئت نجات‌غریق استان اصفهان گفت: با توجه به رعایت استانداردها طی سال‌های اخیر هیچ‌گونه آماری مبنی بر غرق‌شدگی در استخرها و اماکن دارای مجوز زیر نظر اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان نداشتیم.

محسن تابش فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل این‌که ما مثل استان‌های شمالی یا جنوبی نیستیم که رودخانه یا دریاها داشته باشیم که قابل‌کنترل باشد، وظیفه ما تنها در بخش استخرهایی است که دارای مجوز رسمی اداره کل ورزش و جوانان هستند، استخرهای آپارتمانی بدون مجوز، استخرهای باغی یا دریاچه‌ها و پشت سدها در حیطه کاری ما نیست، اما مکان هایی که مجوز اداره کل ورزش و جوانان را داشته باشند، هیئت می‌تواند از آن مکان حمایت و پشتیانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص تعداد آمار منجیان غریق استان، خاطرنشان کرد: نزدیک به چهار هزار ناجی غریق در استان اصفهان آموزش‌دیده هستند که از این تعداد ۱۷۰۰ نفر آن‌ها در استخرها و اماکنی که مجوز اداره کل ورزش و جوانان دارند در حال فعالیت هستند. علاوه بر بحث نجات‌غریق، بخشی هم به‌عنوان امداد و نجات مطرح است که این افراد به‌ عنوان شهروندان می‌توانند هر جایی که تشخیص دهندجان افراد به‌ نوعی درخطر است با توجه به تخصصی که دارند وارد عمل شوند.

رئیس هیئت نجات‌غریق استان اصفهان با اشاره به برگزاری دوره‌های کشوری تربیت مدرس نجات‌غریق در استان اصفهان، اظهار کرد: از تاریخ ۱۸ آبان ماه به مدت ۱۰ روز میزبان سه دوره آموزش کشوری در دو بخش آقایان و بانوان در زمینه تربیت مدرس نجات‌غریق و همچنین دوره ارتقاء مدرسان قبلی به‌صورت تئوری و عملی هستیم. این اتفاق برای اولین بار در اصفهان رخ می دهد.

تابش فر افزود: در مجموع حدود ۲۸۰ نفر در این سه دوره شرکت می‌کنند که ۲۹ آبان ماه مراسم اختتامیه این دوره‌ها برگزار می‌شود. همچنین مدرس این دوره‌ها افشین کثیر - مدرس ایرانی‌الاصل بین‌المللی نجات‌غریق است.

وی ادامه داد: هدف اصلی از برگزاری این دوره‌ها افزایش بحث کمی و کیفی مدرسان کشور از طریق آشنا کردن آنها با جدیدترین استانداردها است. جدیدترین قوانین و مواردی که مربوط به امداد و نجات است تحت عنوان "شاخص‌های آموزشی" توسط مدرس این دوره در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد. با ارتقا سطح دانش مدرسان هدف این است که با داشتن مدرسان باکیفیت بتوانیم سطح منجیان خود را در کشور بالا ببریم تا شاهد هیچ‌گونه اتفاق و حادثه‌ای در اماکن آبی به‌ ویژه استخرها نباشیم.

رئیس هیئت نجات‌غریق استان اصفهان در خصوص تعداد سهمیه استان‌ها در این دوره، گفت: هر استان دو نفر سهمیه داشت که با توجه به میزبانی توانستیم در بخش بانوان شش نفر و آقایان چهار نفر سهمیه داشته باشیم.

وی افزود: تعداد مدرسان استان اصفهان در سال ۸۹  هفت نفر بود که طی گذشت ۱۰ سال با برگزاری کلاس‌های منظم و پیگیری‌های انجام‌شده این تعداد به ۶۰ نفر رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی غریق نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت

ادبیات هر ملتی آئینه تمام نمای هویت آن ملت است و تحولات ادبی همواره بر پایه دگرگونی‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شکل می‌گیرد و در حقیقت ادبیات هر دوره پاسخی است به نیازهای آن دوره و شاعران نیز مهری بر تأیید هویت آن دیار هستند و صغیر اصفهانی نیز سندی است بر تاریخ و تمدن اصفهان.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهر اصفهان با پیشینه بسیار کهن تاریخی خود از پیش از اسلام تاکنون همواره مورد توجه و تحولات و منشأ تأثیرات گوناگون در عرصه‌های مختلف بوده و بر این اساس اوضاع اقلیمی و جغرافیایی و واقع شدن اصفهان در میانه کشور، موقعیت بسیار ممتازی به این شهر بخشیده است.

در برخی از برهه‌های تاریخی این نقش بسیار پررنگ‌تر و قوی‌تر بوده و پس از اسلام نیز بر میزان توجه به این شهر افزوده شد و در طی قرن‌های متمادی علی رغم وقوع حوادث و پیدایش فراز و نشیب‌های فراوان تاریخی، نه تنها هیچ گاه از اهمیت آن کاسته نشد، بلکه در برخی مقاطع تاریخی به عنوان پایتخت ایران نیز برگزیده شد.

اولین بار در زمان آل‌بویه این شهر مرکز حکومت آل‌بویه قرار می‌گیرد و پس از آن در دوره سلجوقیان، به‌عنوان پایتخت ایران انتخاب می‌شود؛ وجود آثار متعدد معماری مربوط به عصر سلجوقی در این شهر و نیز آرامگاه برخی از بزرگان این حکومت در اصفهان، مؤید این مطلب است؛ از سویی لازم به ذکر است که ادبیات هر ملتی آئینه تمام نمای هویت آن ملت است و تحولات ادبی همواره بر پایه دگرگونی‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شکل می‌گیرد؛ و در حقیقت ادبیات هر دوره پاسخی است به نیازهای آن دوره و شاعران نیز مهری بر تأیید هویت آن دیار هستند و صغیر اصفهانی نیز سندی است بر تاریخ و تمدن اصفهان.

محمّد حسین صغیر اصفهانی ابن اسداللَّه شاعر ادیب و عارف وارسته، از مشاهیر شعرای معاصر اصفهان بود که در ۸ سالگی زبان به سرودن شعر گشود و شگفتی همگان را برانگیخت و از همان زمان «صغیر» تخلص پیدا کرد.

او اگرچه قصیده و غزل بسیار گفته اما اغلب اشعارش مدح و مرثیه چهارده معصوم (ع) است او از مداحان طراز اول اصفهان بوده و در تشکیل انجمن مداحان و تربیت و پیشرفت آنان نقش زیادی داشته و بر همین اساس حاج احمد صغیر فرزند مرحوم صغیر اصفهانی که خود نیز شاعر است، در ویژه برنامه بهار بهار با بیان اینکه صغیر اصفهانی از کودکی ذوق عرفان داشت، اظهار کرد: صغیر اصفهانی در شعرهای خود خدا را شکر می‌کند و می‌گوید افتخار می‌کنم که در کودکی خدا زبان مرا به اشعار گشود.

وی با اشاره به خصوصیات پدرش ادامه داد: صغیر اصفهانی یک پارچه حقیقت و نو دوستی بود، به طوری که از ناراحتی، خودپسندی و مواردی از این دست در وجود وی دیده نمی‌شد.

این شاعر و فرزند مرحوم صغیر اصفهانی تصریح کرد: صغیر اصفهانی همیشه سعی می‌کرد به دیگران در حد توان خدمت کند، عشق وافری به چهارده معصوم داشت و در مدح امیرالمومنین و اباعبدالله اشعار زیادی سرود.

وی با بیان اینکه صغیر اصفهانی به تخلص خود راضی بود و به آن اشاره داشت، افزود: «یک شب وی در دوره نوجوانی و زمانی که زبانشان به شعر باز شده بود در انجمن شعرا، قطعه شعری می‌خواند که برای مهمانان جالب بوده، پس از آن یکی از مهمانان به وی می‌گوید که تو اکنون صغیر هستی و این شعر را گفته‌ای و چه بهتر که همین فامیلی را داشته باشی؛» از این‌رو تخلص وی صغیر شد.

صغیر با اشاره به اینکه صغیر اصفهانی از هر سبکی شعر دارد، گفت: اینکه صغیر اصفهانی همیشه خود را کوچک می‌دانست و خضوع و خلوص داشت، او را بزرگ کرد.

وی با اشاره به بخشی از اشعار صغیر اصفهانی در خصوص قیامت اظهار کرد: قیامت روزی است که هرکس هرچه فرستاده است را می‌بیند، در همین راستا باید گفت که پدر دین باور بود و در اشعار او نیز این مورد تجلی پیدا کرده است.

کد خبر 747367

دیگر خبرها

  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • دانش‌آموزان گیلانی همیار و سفیر نجات غریق می‌شوند
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • امدادرسانی به حادثه دیدگان ۷ استان در اثر آبگرفتگی و سیل
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • پوست اندازی در اسکی با نسل جدید مربیان و مدرسان