Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-03-29@10:02:02 GMT

6 راه برای بهبود طول عمر باتری لپ‌تاپ‌

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۹۳۱۹

6 راه برای بهبود طول عمر باتری لپ‌تاپ‌

تین نیوز

کارشناسان فعال در حوزه فناوری به کاربران لپ‌ تاپ‌های ویندوزی توصیه کرده‌اند که با رعایت برخی نکات می‌توانند مدت زمان شارژدهی باتری دستگاه خود را بالا ببرند.

به گزارش  تین نیوز به نقل از ایسنا، یکی از مشکلاتی که بسیاری از کاربران در لپ‌ تاپ‌های ویندوزی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، اتمام زودهنگام و مدت زمان کم شارژدهی باتری دستگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش وب سایت online tech tips، حالا به تازگی کارشناسان فعال در حوزه فناوری با اشاره به این مشکلات، به کاربران توصیه کرده‌اند که با توجه و رعایت به موارد زیر، قادر خواهند بود به میزان قابل توجهی طول عمر مفید باتری لپ تاپ خود را افزایش دهند.  

1. حالت صرفه‌جویی در باتری (power saving mode)

بدون شک ساده‌ترین راهکار برای بهبود طول عمر باتری لپ‌تاپ و هر محصول الکترونیکی دیگری، استفاده از قابلیت صرفه جویی در باتری (power saving mode) است که بهره گیری از منابع انرژی را به پایین ترین سطح ممکن آورده و بدین ترتیب موجب بهبود طول عمر باتری دستگاه می شود.

به طور معمول بعد از فعالسازی این قابلیت، هنگامی که سطح باتری لپ‌تاپ به کمتر از ۲۰ درصد می رسد، این حالت فعال شده که البته عدد آن قابل تنظیم و شخصی سازی است. این بدان معناست که شما قادر خواهید بود فعالسازی خودکار حالت مذکور را به عنوان مثال بر روی ۳۰ درصد یا ۱۵ درصد تنظیم کنید.

به منظور بررسی حالت باتری لپ تاپ، کافیست تا بر روی آیکون باتری در قسمت اعلانات نوار پایین صفحه اصلی کلیک کرده و در پنجره مربوطه، علاوه بر درصد شارژ کنونی باتری، از حالات انرژی دیگر (power mode) استفاده کنید. در صورت تمایل به فعالسازی قابلیت مذکور، تنها کافیست تا انتهای پنجره آمده و در بخش منو استارت، راست کلیک کرده و با گزینش تنظیمات، گزینه سیستم و سپس باتری را انتخاب کنید.

2. کاهش نور صفحه

یکی دیگر از راهکارهای بهبود طول عمر باتری لپ تاپ، کاهش نور صفحه است که به طور قطع می تواند مدت زمان شارژدهی دستگاه را افزایش دهد.

چندین روش برای کاهش نور صفحه نمایش وجود دارد که یکی از ساده ترین آنها استفاده از دکمه های فیزیکی روی کیبورد با علامت کاهش نور صفحه است. یکی دیگر از آنها نیز ورود به بخش تنظیمات، سیستم و صفحه نمایش است.

3. استفاده از حالت Hybernate بجای حالت Sleep

زمانی که کاربران به مدت زیادی بدون خاموش کردن، به سراغ لپ‌تاپ خود نرفته و کاری با آن نداشته باشند، سیستم لپ‌تاپ به صورت خودکار وارد حالت خواب (Sleep) می شود. این حالت موجب خواهد شد که کاربر بتواند به محض بازگشت، باری دیگر بتواند سریعا لپ تاپ خود را کار بیاندازد ولی لپ تاپ در این حالت همچنان به استفاده از باتری ادامه می دهد و در صورت ادامه داشتن، باتری خالی شده و طول عمر مفید آن نیز کاهش می یابد.

در اینجا بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری توصیه کرده اند که کاربران بهتر است به جای این حالت، از Hybernate استفاده کنند چراکه این حالت یک اسنپشات از حالت فعلی ویندوز را بر روی هارد درایو ذخیره می کند. این قابلیت نیز به استفاده از باتری ادامه می دهد با این تفاوت که شارژ باتری دستگاه شما را برای مدت طولانی تری ذخیره می کند.

4. کشف و غیرفعال کردن برنامه‌های پرمصرف از لحاظ باتری

بسیاری از برنامه ها و نرم افزارهای نصب شده بر روی سیستم، بیش از حد معمول و مجاز شارژ باتری لپ تاپ شما را مصرف می کنند. برخی از آنها ممکن است با درگیر کردن بیش از حد منابع سیستم و فعال بودن طولانی در پس زمینه، موجب افزایش مصرف باتری شون

ویندوز ۱۰ میزان مصرف باتری تمام نرم افزارهای نصب شده را از CPU ثبت و ضبط می کند و شما قادر خواهید بود از این طریق میزان مصرف باتری و اپلیکیشن های پرمصرف را ردیابی و کشف کنید تا در صورت عدم نیاز به آن، آنها را غیرفعال یا لغو نصب کنید.  

5. غیرفعال کردن اتصالات لپ‌تاپ

برخی از اتصالات همچون وای فای و بلوتوث در صورت فعال و روشن بودن، انرژی زیادی از باتری را مصرف می کنند و کاربران باید توجه داشته باشند که در صورت عدم نیاز، به منظور افزایش طول عمر مفید باتری لپ تاپ، آنها را غیرفعال کنند. بلوتوث یکی از قابلیت هایی است که شما می توانید تا استفاده بعدی آن را غیرفعال کنید. همچنین در صورتی که شارژ باتری دستگاه شما در حال اتمام است، می توانید سریعا بلوتوث را از طریق action center ویندوز غیرفعال کنید.

6. استفاده از قابلیت "یافتن مشکل" در ویندوز

 در صورتی که همواره با مشکل کمبود و اتمام سریع شارژ باتری در لپ تاپ خود مواجه هستید و در عین حال نمی دانید مشکل از کجاسن، ویندوز ۱۰ به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از "یافتن مشکل" (troubleshooter) مساله مذکور را برطرف کنند. نحوه انجام کار آن بدین صورت است که ویندوز تنظیمات و نرم افزارهای فعلی لپ تاپ و همچنین تمامی مواردی که احتمالا بر عمر باتری تاثیرگذار است، جستجو می کند و به کاربران در حل این مشکل کمک می کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: لپ تاپ فناوری صرفه جویی در باتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل

به گزارش همشهری آنلاین، در باتری‌های لیتیوم-یون، از مواد جامد برای الکترودها و یک مایع الکترولیت استفاده می‌کنند. آن‌ها به دلیل ظرفیت بالا و تولید انرژی کارآمد محبوب هستند. در باتری‌های لیتیوم پلیمر اما به‌جای استفاده از یک الکترولیت مایع، از یک پلیمر ژل مانند استفاده می‌کنند. این ویژگی به آن‌ها امکان می‌دهد که شکل‌های مختلف و سبک‌تری داشته باشند. هر دو نوع باتری دارای مزایا و معایبی هستند، اما در مجموع، آن‌ها امکان ذخیره‌سازی بیشتر و کارایی بهتر را نسبت به انواع قدیمی‌تر باتری‌ها مانند نیکل-کادمیوم یا نیکل-فلز هیبرید فراهم می‌کنند.

برای افزایش عمر باتری موبایل، راه‌حل‌های متعددی وجود دارد. صفحه نمایش یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان انرژی در موبایل است. کاهش روشنایی صفحه می‌تواند به‌طور قابل توجهی مصرف باتری را کاهش دهد. همچنین بسیاری از گوشی‌های هوشمند دارای حالت‌های صرفه‌جویی در مصرف باتری هستند که با کاهش فعالیت‌های پس‌زمینه و کاهش عملکرد سخت‌افزاری، مصرف باتری را بهینه می‌کنند.

در عین حال، برنامه‌هایی که در پس‌زمینه اجرا می‌شوند می‌توانند به‌طور ناخواسته مصرف باتری را افزایش دهند. بستن این برنامه‌ها می‌تواند به بهبود عمر باتری کمک کند. وقتی در منطقه‌ای با پوشش شبکه ضعیف قرار دارید، گوشی شما برای یافتن سیگنال بیشتر تلاش می‌کند که این امر مصرف باتری را افزایش می‌دهد. فعال کردن حالت هواپیما در این شرایط می‌تواند مفید باشد.

بیشتر بخوانید:

تلگرام در یک کشور اروپایی فیلتر شد | علت این فیلترینگ چیست؟

گاهی وقت‌ها هم به‌روزرسانی‌ها شامل بهبودهایی در مدیریت انرژی هستند که می‌تواند به افزایش عمر باتری کمک کند. خاموش کردن وای‌فای، بلوتوث و داده‌های سیار وقتی از آن‌ها استفاده نمی‌کنید نیز یکی دیگر از راه‌هایی محسوب می‌شود که می‌تواند در کاهش مصرف باتری موثر باشد. همچنین بسیاری از گوشی‌ها با تنظیمات بهینه برای مصرف باتری عرضه می‌شوند. استفاده از این تنظیمات می‌تواند مفید باشد و دست آخر، باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که داغ شدن بیش از حد موبایل می‌تواند به باتری آسیب بزند و عمر آن را کاهش دهد.

کد خبر 840737 برچسب‌ها باتری سیستم عامل - اندروید موبایل آیفون

دیگر خبرها

  • این باتری با اکسیژن بدن کار می‌کند!
  • سه روش خلاقانه و جدید برای باز کردن قفل بی کلید (فیلم)
  • هر باک بنزین معادل قیمت 9 بار شارژ کامل خودروی برقی!
  • روش‌های راه اندازی خودرو در دمای انجماد
  • با ۱۰۰ هزار تومان چند بار می‌توان خودروهای برقی را شارژ کرد؟
  • لزوم بهبود در روند خدمت‌رسانی به مردم کرمانشاه
  • تعمیر کردن لامپ LED با باتری قلمی (فیلم)
  • راه‌های افزایش طول عمر باتری موبایل
  • پایش کیفیت آسفالت بزرگراه‌های تهران با خودرو اسکنر | بهبود بزرگراه ها در سال جدید
  • تبلت سامسونگ گلکسی Tab S۱۰ Plus چه زمانی عرضه می‎‌شود؟