Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@17:20:11 GMT

اقتصاد آلمان جانسون را بر کوربین ترجیح می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۹۸۵۷

اقتصاد آلمان جانسون را بر کوربین ترجیح می‌دهد

اتاق بازرگانی آلمان-انگلیس اعلام کرد که نخست وزیری مجدد جانسون را بر "جرمی کوربین" ترجیح می‌دهد. ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۷ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، با وجود انتقادها به تصمیمات "بوریس جانسون"، درباره برگزیت اما عرصه اقتصادی آلمان وی را به عنوان نخست وزیر آینده انگلیس بر "جرمی کوربین"، رئیس حزب کارگر ترجیح می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"اولریش هاپ"، مدیر عامل اتاق بازرگانی آلمان و انگلیس (AHK) در این باره به خبرگزاری آلمان گفته است که این یک محاسبه و سنجیدن برای شر کم تر است. به گفته وی دلیل آن پروژه های سیاست اقتصادی بزرگترین حزب مخالف انگلیس یعنی حزب کارگر است.

هاپ همچنین گفته است که عرصه اقتصادی با دید انتقادی به برنامه های دولتی با رهبری کوربین می نگرد. به گفته وی با توجه به برنامه های اقتصادی مد نظر کوربین انگیزه ها و مشوق های اقتصادی از بین می روند. به این ترتیب نیروی اقتصادی ضعیف می شود. این بدین مفهوم است که بسیاری از مصرف کنندگان در میان مدت پول کم تری در جیب خود برای خرید کالا خواهند داشت  و البته شرکت های آلمانی از این وضعیت رنج خواهند برد.

به دلیل قوانین انتخابات انگلیس این احتمال وجود دارد که یا حزب محافظه کار جانسون و یا حزب کارگر کوربین نخست وزیر آینده را به میدان آورند.

هاپ همچنین اعلام کرد که این مسئله مشخص نیست که تحت یک دولت با حزب کارگر عرصه اقتصادی چگونه شکل خواهد گرفت. آیا باز هم شایستگی رقابت در اینجا وجود خواهد داشت. این مسئله‌ای است که شرکت های آلمانی آن را مورد ارزیابی قرار خواهند داد.

این مقام اقتصادی در آلمان هم زمان به برگزیت برنامه ریزی شده انتقاد وارد کرده و گفت: از زمان برگزاری همه پرسی برگزیت در سال 2016، انگلیس به دلیل کاهش ارزش پوند جذابیت خود را از دست داده است. تعداد شرکت هایی که به دنبال سرمایه گذاری در این کشور هستند کاهش پیدا کرده است. به گفته وی بسیاری از شرکت ها منتظرند ببینند برگزیت چگونه شکل خواهد گرفت و در آینده چه قواعدی وجود خواهد داشت. این مسئله‌ای است که هیچ کس نمی داند. عرصه اقتصادی امیدوار به وقوع یک برگزیت دوستانه برای شرکت ها با ارتباط نسبتا نزدیک با اتحادیه گمرکی و بازار داخلی اروپا است.

نتایج نظر سنجی ها نشان می دهد که بوریس جانسون اقبال بیشتری برای عهده داری مجدد نخست وزیری انگلیس دارد. البته محققان از انتخاباتی غیر قابل پیش بینی در طول دهه های گذشته هم سخن گفته اند. در مناقشات بر سر برگزیت که در این انتخابات بسیار تعیین کننده خواهد بود تعدادی از نمایندگان پارلمان اعلام کرده‌اند که در انتخابات دور بعد شرکت نخواهند کرد. در بین این نمایندگان 36 نفر از حزب محافظه کار و 18 نفر از حزب کارگر بوده است. در مجموع حدود 60 نماینده در جریان این مناقشات اعلام کرده اند که دیگر نمی خواهند به کار خود ادامه دهند.

"جان برکو"، رئیس سابق پارلمان انگلیس هم هفته گذشته در اظهاراتی انتقاد شدیدی به برگزیت وارد کرده و اظهار داشت که من فکر می کنم برگزیت بزرگترین خطای سیاست خارجی انگلیس در دوران بعد از جنگ است و این نظر صادقانه من است. وی تاکید کرد که برگزیت تاثیر مثبتی بر اعتبار بین المللی انگلیس نداشته است. به گفته وی من فکر نمی کنم که این فرآیند به انگلیس کمکی کند.

مقام سابق انگلیس: برگزیت بزرگترین خطای سیاست خارجی در دوران بعد از جنگ استیونکر: امیدوارم انتخابات انگلیس تنها حول محور برگزیت نچرخد

 اتحادیه اروپا تا 31 ژانویه (11 بهمن) به انگلیس مهلت داده تا درباره نحوه خروج از اتحادیه اروپا توافق کرده یا بدون توافق این اتحادیه را ترک کند. جانسون با برگزاری انتخابات سراسری زودهنگام و تغییر آرایش پارلمان امیدوار است با کسب اکثریت قاطع کرسی‌ها، توافق برگزیت را به تائید نمایندگان برساند.

بریتانیا قصد دارد برای نخستین بار در یک قرن گذشته، انتخابات زودهنگام خود را در ماه دسامبر برگزار کند. این انتخابات پس از آن قرار است برگزار شود که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس موفق به جلب حمایت نمایندگان پارلمان با هدف شکستن بن بست برگزیت شده است.

پس از مخالفت پارلمان انگلیس با توافق برگزیت بین لندن و بروکسل، جانسون که وعده داده بود تا پایان اکتبر با توافق یا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد، خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام 12 دسامبر یعنی 21 آذرماه شد.

این نخستین انتخابات انگلیس در نزدیکی کریسمس است که از سال 1923 میلادی تاکنون برگزار خواهد شد. نتایج این انتخابات به شدت در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. این انتخابات در واقع رقابت بزرگی بین جانسون و احزاب متحدش برای پیشبرد برگزیت از یک سو و منتقدان دولت از جمله حزب کارگر است که برای برگزاری یک همه پرسی دیگر درباره برگزیت تلاش زیادی کرده‌اند.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت

 دیوید کامرون وزیرخارجه انگلیس در نخستین سفرش به قرقیزستان و در دیدار با همتای قرقیزی خود مدعی شد که این کشور شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و بیشکک باید حق انتخاب شریکان را داشته باشد.

به گزارش روز سه‌شنبه سرویس اخبار آسیای میانه، دیوید کامرون این موضوع را در یک نشست توجیهی پس از دیدار با جنبیک کولوبایف، وزیر امور خارجه جمهوری قرقیزستان مطرح کرد.

کامرون خاطرنشان کرد که قرقیزستان شرکای تحت رهبری چین در حوزه اقتصادی دارد و این کشور باید حق انتخاب شرکا را داشته باشد. وی افزود: در دیدار امروز با رئیس جمهوری قرقیزستان، همکاری‌های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فرصت‌هایی برای توسعه آن وجود دارد.

کامرون با تاکید بر اینکه قرقیزستان از نظر منابع آبی غنی است، تصریح کرد: حمایت از پروژه‌های زیست محیطی در مواجهه با تغییرات اقلیمی ضروری است و در این راستا انگلیس صندوق سرمایه‌گذاری برای حمایت از مشاغل متوسط و کوچک ایجاد خواهد کرد.

وی همچنین به همکاری با قرقیزستان در زمینه سرمایه‌گذاری خصوصی اشاره کرد و گفت که شرکت‌های انگلیسی در ساخت ورزشگاه بیشکک مشارکت دارند.

این اولین سفر وزیر خارجه انگلیس به قرقیزستان است. در این سفر دیوید کامرون با صادیر جپاروف رئیس جمهوری قرقیزستان نیز دیدار کرد.

به گفته تارنمای ریاست‌جمهوری قرقیزستان، گفتگو بین طرفین در مورد چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه قرقیزستان و انگلیس از جمله در حوزه‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، انرژی و حمل و نقل صورت گرفت.

علاوه بر این، امکان گسترش تعاملات دو کشور در زمینه مسائل آموزشی و مهاجرت کاری فصلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. صادیر جپاروف و دیوید کامرون موضوعات جاری در دستور کار منطقه‌ای و بین المللی را نادیده نگرفتند.

کامرون این هفته از پنج کشور آسیای مرکزی و مغولستان بازدید خواهد کرد. وی دیروز از تاجیکستان دیدن کرد و شامگاه ۲۲ آوریل (سوم اردیبهشت) وارد بیشکک شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • دومین مربی تیم ملی هم جدا شد!
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • اقتصاد آلمان شگفتی آفرید
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • یزد در زمینه مجوز الکترونیکی عقب ماند
  • دستگیری چند متهم به جاسوسی برای چین در آلمان و انگلیس