Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-03-28@12:41:27 GMT

بیش از ۱۰ هزار فرصت شغلی برای جوانان ایجاد کردیم.

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۰۵۷۵

به گزارش اکوفارس به نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، مهدی جهانگیری در مراسم افتتاح کارخانه احیا  مستقیم و شروع عملیات اجرایی طرح توسعه فولاد بافت که با حضور دکتر روحانی رئیس جمهور برگزار شد، بر لزوم حضور بخش خصوصی توانمند در اجرای طرح ها تاکید کرد.

وی گفت : امروز در سال رونق تولید شاهد به ثمر نشستن یک واحد تولیدی با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی و آغاز عملیات اجرایی یک سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیون یورویی شامل احداث یک خط دو و نیم میلیون تنی گندله سازی و احداث یک خط ۸۰۰ هزار تومانی آهن بریکت گرم در بافت بودیم که زمینه اشتغال ۹۰۰ نفر به صورت مستقیم و چندین هزار نفر غیر مستقیم از جوانان این منطقه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : تأمین مواد اولیه مورد نیاز فولاد بافت تا سه سال آینده حداقل یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن ورودی گندله در سال و خروج محصول تولیدی سالانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی است. همچنین از سه سال آینده با راه اندازی فاز دوم تامین دو و نیم تا سه میلیون تن کنسانتره و خروج یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول است که قطعاً محور ۹۰ کیلومتری سیرجان-بافت توان کشش‌ این حجم از تردد جاده ای را ندارد.

جهانگیری از رئیس‌جمهور خواست با صدور دستور ویژه به وزارت راه و شهرسازی به منظور اتصال بافت به راه‌آهن سراسری محور سیرجان بافت کرمان شاهد تحقق آرزوی مردم این منطقه باشیم و همچنین با این اقدام شهرستان‌های بافت،  ارزوئیه و رابر از بن بست اقتصادی خارج و زمینه سرمایه‌گذاری‌های جدید در منطقه فراهم شود .

وی با بیان اینکه پیام های نوروزی مقام معظم رهبری در سال های اخیر در حوزه مسایل اقتصادی بوده است، تصریح کرد: بزرگترین دغدغه دولتها و بطور مشخص دولت فعلی حل مشکل بی‌کاری جوانان است که این معضل جز با میدان دادن به بخش خصوصی کارآمد و توانمند و خروج از اقتصاد دولتی امکان پذیر نیست.

جهانگیری در پایان گفت: گروه مالی گردشگری و هلدینگهای تابعه به عنوان یک بخش خصوصی صددرصد واقعی  با نصب العین قرار دادن منویات رهبر معظم انقلاب در راستای حل مشکل بی‌کاری با افتخار اعلام میدارد که با استفاده از دانش فنی و مهندسی بومی و میدان دادن به مدیران جوان در یک دوره ده ساله بیش از ۱۰هزار فرصت شغلی پایدار در بخش های مختلف اقتصادی کشور ایجاد کرده است.

طرح فولاد بافت یکی از طرح های هفت گانه فولاد کشور است. این طرح در اجرای اصل 44 در سال ۹۵ به بخش خصوصی واگذار شد؛ که با ورود هلدینگ ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری و همچنین حمایت بانک گردشگری و  با تزریق سرمایه و جذب نیرو پیشرفت پروژه تسریع و  به طور رسمی افتتاح شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عنوان شغلی در کرمانشاه سخت و زیان آور شناخته شد

مختار احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در کمیته‌های بدوی و تجدید نظر تطبیق و تشخیص مشاغل سخت و زیان آور در استان کرمانشاه بیش از ۸ هزار عنوان شغلی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور تائید شد.

وی افزود: طی سال گذشته یک هزار و ۶۱۳ درخواست تطبیق مشاغل سخت و زیان آور به دبیرخانه تشخیص و تطبیق مشاغل سخت و زیان آور استان تأیید شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: این تعداد درخواست با هشت هزار و ۷۲۲ عنوان شغلی در ۲ هزار و ۵۸۹ کارگاه و بنگاه اقتصادی این استان بوده است.

احمدی با بیان اینکه از ابتدای سال گذشته تا پایان سال، ۲ هزار و ۲۱۳ درخواست با ۹ هزار و ۳۰۷ عنوان شغلی برای ۳ هزار و ۹۶۹ کارگاه در دبیرخانه وصول شده است، تصریح کرد: در سال گذشته ۳۳ جلسه کمیته بدوی و ۸ جلسه تجدید نظر با حضور مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی استان، نمایندگان بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، کارگران و کارفرمایان برگزار شد.

وی با بیان اینکه تمامی درخواست‌های تطبیق مشاغل سخت و زیان آور قبل از پایان سال ۱۴۰۲ تعیین تکلیف شده است، افزود: رسیدگی به درخواست متقاضیان سرعت گرفته و مدت زمان رسیدگی نسبت به گذشته کاهش یافته است و پرونده‌ها در کمترین زمان، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: مطابق قانون، کارگران شاغل در کارهای سخت و زیان‌آور با داشتن سابقه ۲۰ سال متوالی در پرداخت حق بیمه بدون شرط سنی و در صورتی که سوابق بیمه شده بصورت متناوب باشد با ۲۵ سال پرداخت حق بیمه می‌تواند بازنشسته شوند.

احمدی توضیح داد: مشاغلی که به تناسب شغل، کارگر فشار جسمی و روحی بسیاری را متحمل می‌شود به عنوان مشاغل سخت و زیان آور تعریف شده‌اند.

وی با بیان اینکه ثبت درخواست بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور به صورت اینترنتی و از طریق سامانه www.sakht.mcls.gov.ir انجام می‌شود، گفت: نتیجه بررسی و رأی صادر شده از سوی درخواست کننده قابل پیگیری و رصد است.

گفتنی است، دبیرخانه کمیته‌های بدوی و تجدید نظر "بررسی و تطبیق و تشخیص مشاغل سخت و زیان آور" در فرایند بازنشستگی در کارهای سخت و زیان آور در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قرار دارد و بر اساس گزارش اولیه بازرسان کار این اداره کل و کارشناس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصمیم گیری نموده و نتیجه برای اجرا به سازمان تأمین اجتماعی ارسال می‌شود.

کد خبر 6063321

دیگر خبرها

  • فعالیت قرائت خانه‌ های نوروزی در استان یزد
  • ۱۰۵ درصد تعهد ایجاد اشغال در شهرستان کرمانشاه طی سال ۱۴۰۲ محقق شد
  • تایید بیش از ۸ هزار عنوان شغلی به‌عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور
  • فعالیت ۵۵ قرائت خانه‌ی نوروزی در استان یزد
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد
  • ۹ کار و شغلی که درونگرا‌ها در آن بهتر هستند
  • مطالبه اعتبارات ملی برای خوزستان/ اشتغال، اولویت اول جوانان
  • بیش از ۸ هزار عنوان شغلی در کرمانشاه سخت و زیان آور شناخته شد
  • مناسب‌ترین شغل برای من چیست؟
  • شکوفایی اقتصاد روستاهای خدابنده با ایجاد خانه های بوم گردی