Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فاصله ۱۰۲ روز مانده به انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، ستاد انتخابات کشور صبح امروز توسط عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و با حضور جمال عرف رییس و سیداسماعیل موسوی، دبیر و سخنگوی این ستاد افتتاح شد.

رحمانی در جریان این برنامه با بیان این که بیست دستگاه اجرایی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های امنیتی، تبلیغاتی و نظارتی با وزارت کشور همکاری دارند، ابراز امیدواری کرد که با توجه به اینکه انتخابات شاخص استقامت مردم در برابر فشار و تحریم‌های دشمنان علیه مردم و نظام اسلامی است، به مانور قدرت، مقاومت، حضور و مشارکت مردم تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** آغاز بکار ستاد انتخاباتی اصلاح‌طلبان در سایه اختلاف بر سر "سرا"

در میدان رقابت‌های سیاسی، در جریان نشست شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، اعضای ستاد مرکزی انتخابات این شورا انتخاب و معرفی شدند. بر همین اساس حسین مرعشی، حسن رسولی، شهیندخت مولاوردی، علی باقری و علی شکوری راد به عنوان اعضای حقیقی این ستاد، فعالیت خود را برای ساماندهی اقدامات انتخاباتی جریان اصلاحات آغاز کردند.

اما ستاد مرکزی انتخاباتی اصلاح‌طلبان در حالی فعالیت خود را آغاز می‌کند که طرح تاسیس سامانه رای‌سنجی اصلاح‌طلبان (سَرا) که به زعم طراحان آن جریان اصلاحات را از دخالت پدرخوانده‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در پشت در‌های بسته نجات می‌دهد، مدتی است آتش اختلافات سنتی گروه‌های مختلف این جریان را شعله‌ور کرده است.

دو حزب کارگزاران سازندگی و اعتماد ملی که از مخالفان اصلی این طرح به حساب می‌آیند، علاوه بر بیان مشکلات و ایرادات شکلی که از طرح سرا می‌گیرند، معتقدند که این طرح نیاز به بررسی و چکش‌کاری فراوان دارد و طرح آن در آستانه ورود به رقابت‌های انتخاباتی نه تنها کمکی به بازیابی بدنه اجتماعی جریان اصلاحات نمی‌کند، بلکه حتی ممکن است موجب بر هم خوردن ائتلاف حداقلی گروه‌های اصلاح‌طلب ذیل شورای سیاست گذاری اصلاح‌طلبان شود.

الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی در همین‌باره می‌گوید: "امیدوارم روند‌هایی که گاهاٌ به شورای سیاست‌گذاری تحمیل می‌شود اصلاح شود که در غیر این صورت برخی اقدامات در این شورا باعث تشدید اختلافات در جریان اصلاحات خواهد شد".

از سوی دیگر حزب کارگزاران سازندگی و سران آن نیز که همواره یکی از منتقدان اصلی روند حاکم بر شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان بوده‌اند، در روز‌های اخیر اظهار نظرات تندی را علیه طرح "سرا" داشته‌اند. روزنامه سازندگی به عنوان ارگان رسانه‌ای حزب کارگزاران در دو روز گذشته و در قالب گفتگو با محمدعطریانفر و یدالله طاهرنژاد از اعضای شورای مرکزی این حزب با انتقاد از بی‌توجهی به طرح تاسیس پارلمان اصلاحات که به اعتقاد آن‌ها راه‌اندازی آن می‌توانست موجب انسجام احزاب اصلاح‌طلب شود، مخالفت خود را با سامانه "سرا" اعلام کرده است.

علاوه بر این محمد قوچانی از دیگر اعضای شورای مرکزی کارگزاران در سرمقاله روز گذشته سازندگی از سرا به عنوان طرحی عجولانه یاد کرد و نوشت: "سرا همچون نوزادی نارس است که به علت زایمان زودرس ممکن است مرده به دنیا بیاید".

اما حملات کارگزارانی‌ها به سامانه رای‌سنجی اصلاح‌طلبان بی‌پاسخ نماند. عماد بهاور که گفته می‌شود یکی از طراحان اصلی سرا است، در پاسخ به اظهارات امروز عطریانفر علیه سرا در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: "پارلمان اصلاحات نه تنها هیچ شباهتی به پارلمان نداشت، بلکه نسخه حجیم شده تلفیق شورای هماهنگی و شورای عالی سیاستگذاری بود؛ یک شرکت سهامی که میزان سهام اعضایش افزایش یافته بود. به همین دلیل، بخاطر اختلاف سر ساختار با رای ۲/۳ شورای هماهنگی از دستور خارج شد".

بهاور در ادامه با دفاع از طرح سرا می‌نویسد: "سرا، اما یک سازوکار رأی سنجی است که می‌تواند در میان مدت بر اساس رأی بدنه اجتماعی اصلاح طلبان، ساختار انسجام بخشی آن‌ها را نیز دمکراتیک‌تر کند".

**باید با چهره‌های تماما اصلاح‌طلب در انتخابات حاضر شد

در کنار دعوای گروه‌های مختلف اصلاح‌طلب درباره اجرایی کردن یا نکردن طرح سرا برای انتخابات آتی مجلس، برخی فعالان سیاسی این جریان همچنان درباره نحوه حضور این جریان در انتخابات اظهار نظر می‌کنند. مرتضی مبلغ عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفتگو با سایت خبری اعتماد آنلاین از تفاوت شرایط میدانی انتخابات مجلس دهم با انتخابات این دوره سخن گفته است. به اعتقاد مبلغ، اصلاح‌طلبان باید در انتخابات پیش رو با چهره‌های تماما اصلاح‌طلب وارد رقابت‌ها شوند و دیگر نیازی نیست که همانند انتخابات سال ۹۴ با دیگر گروه‌ها از جمله اصولگرایان معتدل ائتلاف کند.

**حدادعادل قصدی برای حضور در انتخابات مجلس ندارد

در اردوگاه اصولگرایان نیز که فعالیت‌های انتخاباتی خود را در قالب شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب پیگیری می‌کنند، مهمترین خبر روز دوشنبه مربوط به تصمیم غلامعلی حدادعادل رئیس کنونی شورای ائتلاف مبنی بر عدم حضور در انتخابات مجلس بود. خبری که پرویز سروری یکی از اعضای این شورا بیان کرد. به گفته سروری، حداد عادل در روز‌های اخیر صراحتا به اعضای شورای ائتلاف اعلام کرده که برنامه‌ای برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم ندارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: انتخابات مجلس حداد عادل ستاد انتخابات مجلس اصلاح طلبان انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات ترای اتلون| حججی رئیس فدراسیون شد/ کنایه‌های جدی گودرزی به احمد نامنی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون ورزش‌های سه‌گانه (ترای‌اتلون) صبح امروز با حضور اعضای مجمع و کاندیدا‌ها در محل سالن استاد میرابوالقاسم فارسی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد.

محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک، سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، احمد نامنی سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی و اصغر حسن‌زاده سرپرست دبیری کمیته ملی پارالمپیک از حضار در مجمع بودند.

امین احمدی، حمید براتی، محمدکاظم حججی، محمد نصیری، ایرج عرب، سیدکمال پیمبری، مهدی گودرزی، علی اکبر حسن‌پورحیدری و جاسم منوچهری کاندیدا‌های احراز پست ریاست فدراسیون بودند که عرب به شکل کتبی و احمدی و پیمبری نیز با غیبت در مجمع، از جمله انصرافی‌ها بودند.

کنایه‌های جدی مهدی گودرزی به احمد نامنی؛ آیا می‌توانید اسم هیئت‌رئیسه‌تان را نام ببرید؟!

مهدی گودرزی، رئیس اسبق فدراسیون ترای‌اتلون و کاندیدای این مجمع گفت: این انتخابات غیرقانونی است. آقای نامنی تمام تلاش‌اش را کرد تا قوانین را زیرپا بگذارد و یک سال این انتخابات را طول بدهد. آقای نامنی آیا شما اعضای هیئت‌رئیسه‌تان را اصلا می‌شناسید؟!
این اظهارات با بی‌اهمیتی و بدون واکنش نامنی همراه بود. اسبقیان گفت که باید حرمت مجمع رعایت شود و در نهایت اگر مشکلی داشت، می‌تواند شکایت کند.

گودرزی در پایان گفت: من ملزم به قوانین کشورم هستم و این مجمع انتخاباتی را به رسمیت نمی‌شناسم.

در ادامه مجمع، جاسم منوچهری به نفع محمدکاظم حججی انصراف داد.

در پایان مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون ورزش‌های سه‌گانه (ترای‌اتلون) پس از انصراف ۴ کاندیدا، در نهایت محمدکاظم حججی با کسب ۲۴ تعداد رای از مجموع  ۴۷ رای ماخوذه برای مدت ۴ سال بر مسند ریاست این فدراسیون المپیکی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • آغاز بزرگترین رویداد انتخاباتی در جهان
  • آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!
  • شروع طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند
  • اوج گیری مبارزات انتخاباتی در هند
  • راه اندازی پویش های انتخاباتی در کرج
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج
  • انتخابات ترای اتلون| حججی رئیس فدراسیون شد/ کنایه‌های جدی گودرزی به احمد نامنی
  • شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها