Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@03:43:34 GMT

طالبان سالی چقدر درآمد دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۶۲۵۶۸

طالبان سالی چقدر درآمد دارد؟

 منابع درآمدی طالبان مانند بسیاری از گروه‌های تروریستی از محل اخاذی، قاچاق مواد مخدر و کمک های خارجی تامین می‌شود ولی در این بین تفاوتی که میان طالبان و داعش است دسترسی داعش به منابع نفتی است در حالی که طالبان به این منابع دسترسی ندارد.

 گروهک تروریستی طالبان به مدت ۵ سال نیز در افغانستان حکومت کرد و ۱۸ سال پیش با حمله آمریکا، سقوط کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروهک که داستان های عجیبی در خصوص نحوه شکل گیری و حمایت مالی برخی کشورها از جمله خود آمریکا از آن وجود دارد، در فاصله سال های حکومت خسارات عجیبی به بناهای باستانی این کشور زد. 

یکی از راه‌های کسب درآمد طالبان از محل تهدید است، به این صورت که روسای طالبان برای اینکه به اموال عمومی افغانستان آسیب نزنند از دولتمردان این کشور اخاذی می کنند و مبالغ هنگفتی را با عنوان مالیات برای حفظ اموال عمومی افغانستان دریافت می کنند و این اخاذی ها نه تنها برای عدم آسیب رساندن به اموال عمومی است بلکه برای جلوگیری از آسیب دیدن شهروندان افغان نیز صورت می‌گیرد. 

طی سال های گذشته بسیاری از شرکت ها در افغانستان به طالبان پول پرداخت کرده اند اما در حال حاضر این گروه می خواهد این مبالغ را به صورت درصدی بر روی درآمد این شرکت ها تعیین کند.

درآمد گروهک های تروریستی باید متنوع باشد و بر همین اساس بسیاری از کارشناسان اقتصادی اعضای طالبان را به عنوان متخصصان مدیریت اعمال غیرقانونی می شناسند.

بر اساس این گزارش برخی از شورشیان طالبان به کشاورزان و مزارع آن ها وابسته اند و حاضرند پاداش خوبی به کشاورزان مناطق جنوبی این کشور می دهند در صورتی که مزارعشان را برای کشت خشخاش در اختیار آن ها قرار دهند.

دلیل اینکه کشاورزان افغان تن به این کار می دهند درآمدی است که از این طریق کسب می کنند و در مقابل فروش محصولات خود در بازار سود بیشتر عایدشان می شود.

در واقع اعضای این گروهک تروریستی نه تنها از فروش مواد مخدر بلکه از طریق کنترل راه های اصلی بازرگانی و اخاذی بازرگانان نیز کسب درآمد می کنند و این امر خصوصا در حوزه دارو برای اعضاء آن‌ها  بسیار پرسود است.

برای آنهایی که از پرداخت پول امتناع می کنند چه آینده‌ای رقم خواهد خورد؟

آماری از کسانی که از پرداخت مالیات به اعضای طالبان امتناع کردند موجود است که بر اساس آن نشان می دهد کسانی که از پرداخت پول امتناع کردند از خانه هایشان ربوده شده اند و کسی از سرنوشت آنان  خبرندارد.

اعضای این گروه نه تنها مشغول صادرات مواد مخدر هستندبلکه با کاروان ها و باندهای مواد مخدر بزرگتر همکاری می کند و مانع آسیب دیدن بار آنها و باعث سالم رسیدن محموله شان به مقصد می شود و از این طریق مبالغ هنگفتی پول دریافت می کند.

تخمین رقم درآمد این گروه ها کار دشواری است ولی براساس آخرین آمارها این گروه سالانه بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلون دلار درآمد دارد.

اما این همه داستان نیست و تحقیقات نشان داده است این گروهک تروریستی تحت حمایت خارجی نیز قرار دارد و برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از کمک های مالی به این گروهک تروریستی دریغ نمی کنند به گونه ای که گفته می شود درست است که این گروه به طور مستقیم به نفت دسترسی ندارد ولی به بخشی از درآمدهای نفتی دسترسی دارد.به این ترتیب می توان گروهک تروریستی داعش را گروهی دانست که به صورت مستقیم به نفت دسترسی دارند اما طالبان به شکلی غیر مستقیم به این منابع دسترسی دارند و البته مواد مخدر مهمترین منبع درآمدی این گروه اعلام شده است. 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: درآمد داعش گروهک تروریستی مواد مخدر کمک مالی فروش نفت طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار در شهرستان کازرون طی سالی که گذشت

  حمید رشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با اشاره به توزیع ۶۲۴ تن اقلام تنظیم بازار طی سال ۱۴۰۲ در این شهرستان، اظهار کرد: از این میزان، ۳۲۵ تن برنج هندی و تایلندی، ۱۶۷ تن شکر و ۱۳۲ تن گوشت گوساله منجمد و گوشت مرغ  بوده و با توجه به مناسبت‌های تقویمی قسمتی از اقلام بین موسسات خیریه، بهزیستی، مساجد و هیئت‌ها توزیع شده است.

او افزود: این طرح در جهت حمایت از مصرف کنندگان و تنظیم بازار قیمت کالاها، مقابله با گرانفروشی، احتکار و توزیع صحیح اقلام و کالا‌های اساسی انجام شده است.

رشیدی بیان کرد: تخصیص اقلام توسط مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس مشخص شده و سپس در کارگروه امنیت غذایی شهرستان، فروشگاه‌های هدف، انتخاب و  بازرسی توسط بازرسان مدیریت جهاد کشاورزی و بسیج اصناف در سطح شهر به طور منظم و روزانه از فروشگاه‌های توزیع اقلام تنظیم بازار، صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • بازداشت سخنگوی «حزب التحریر» در افغانستان
  • بازداشت سخنگوی «حزب التحریر» در افغانستان
  • افغانستان| فتنه گروه تروریستی داعش پایان یافته است
  • بازداشت ۱۰ مظنون داعشی دیگر در ترکیه
  • گزارش افغانستان اینترنشنال باز هم جعلی درآمد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازار در شهرستان کازرون طی سالی که گذشت
  • ۸۸درصد لرستان درگیر خشک‌سالی است